• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yarın yapayım o zaman. Açıkçası negatif hissettigim için bir an önce sonuçlansin istiyorum. Böyle beklemek daha zor oluyor
Bekleyiş çok zor hayırlısıyla inşallah pozitif görürsün. Yarın dene bakalım belli olmaz yine erken sayılabilir ama sonuç neyse onu yaşıyoruz işte iyi ya da kötü umarım pozitif görürsün 🙏🏻🙏🏻 benimde antepte ki transfer olumsuz sonuçlanır tedaviye en baştan dönmem gerekecek sen urfadan pozitif alırsan bana umut olacaksın ben de Urfa da yaptırırım gerek kalırsa şayet yoldan bıktım artık

Ay aynen ya dün bende eşimde çok tartıştım bir de bu halde üstüme geldi benmde yatana kadar ağrım oldu ama çok şükür bugün geçti çok iyiyim sende rahatla ve dinlen
çok çok sinir oldum bende . birde ben progestrondan mı nedir dün uyumadan nasıl agladım. hassasım diyorum nırml degilim diyor dinlemiyor. kendimi üzmicem bundan sonra, tüp bebek işlemlerinin aynısını erkeklere yapsalar nefes dahi alamazlar .

çok çok sinir oldum bende . birde ben progestrondan mı nedir dün uyumadan nasıl agladım. hassasım diyorum nırml degilim diyor dinlemiyor. kendimi üzmicem bundan sonra, tüp bebek işlemlerinin aynısını erkeklere yapsalar nefes dahi alamazlar .
Aynen bende çok ağladım bağırdım çok kastım kendimi sonra ağrım oldu ama çok şükür geçti değmez valla eziyeti biz çekiyoruz sende dinlen bişi olmaz merak etme kasıldığımız için olmuştur

Bekleyiş çok zor hayırlısıyla inşallah pozitif görürsün. Yarın dene bakalım belli olmaz yine erken sayılabilir ama sonuç neyse onu yaşıyoruz işte iyi ya da kötü umarım pozitif görürsün 🙏🏻🙏🏻 benimde antepte ki transfer olumsuz sonuçlanır tedaviye en baştan dönmem gerekecek sen urfadan pozitif alırsan bana umut olacaksın ben de Urfa da yaptırırım gerek kalırsa şayet yoldan bıktım artık
İnşallah pozitif olur gerek kalmaz. Ama olurda da ben negatif alırsam beni kriter olarak çok benimseme çünkü ben tek yumurta ile yola çıktım. Senin daha güzel olabilir

Kızlar merhaba bişey sorucam size ben dün doktora gittim hcg değeri 4159 çıktı transferimin 14. Günü. Ve vajinal ultrasonla muayene edince doktorum keseyi gördü haftaya cumayada yani transferimin 23 ü günü kalp atışını duymak için gel dedi. Fakat benim progestronum fitil kullananmama rağmen günde üç kere 8.33 çıktı doktor düşük dedi bu sebeple bana progestron iğnesi verdi günde bir defa ve fitil olarak aldığım progestronu altıya çıkardı. Merak ettiğim şu sizin değeriniz kaç benim gibi progestronu düşük olan varmı korkuyorum iğneyle düzelir mi çok mu düşük değerim lütfen yorum yapın 🙏

Yok canim konusmadim, kan testi negatif olunca kendisi bile konusmadi Doktor. Ordaki hemsire verdi haberi. Tekrar denemek isterseniz randevu alip gelebilirsiniz dedi görüsmeye. Benim simdi 1 tane dondurulmusum var 3,5 sene öncesinden. Ben bu denememde taze yaptirmistim ama geriye hic kalmadi. Simdi düsünüyorum hala acaba ne yapsam nasil yapsam. Simdi o dondurulmusun kalitesini tam olarak söylemiyorlar ordaki gibi hani ne bileyim siz diyorsunuz ya 5bb, 4ab falan. Sadece cok cok iyi diyemem dedi kalitesine. Acaba onu mu denesem yoksa türkiyede mi baslasam direk. Ama sanirim onu da degerlendiricem. Simdilik birkac ay ara. Subat veya martta düsünüyorum. Bu arada su corona azalsa da bi türkiyeye gelip gitsem ailemi görsem biraz kafa dagitsam derdim o, çok bunaldım 13 ay oldu gitmedik hiç😞
Canım Allah tekrarını yaşatmasın, ne güzel varmış 1 embriyon daha, eğer kafanda türkiyede başlamak gibi bir düşünce varsa bence orda o embriyoya bir şans ver, vakit kaybetmeden koydur dene, türkiyeye de karnında bebişinle gidersin🤗

Kızlar merhaba bişey sorucam size ben dün doktora gittim hcg değeri 4159 çıktı transferimin 14. Günü. Ve vajinal ultrasonla muayene edince doktorum keseyi gördü haftaya cumayada yani transferimin 23 ü günü kalp atışını duymak için gel dedi. Fakat benim progestronum fitil kullananmama rağmen günde üç kere 8.33 çıktı doktor düşük dedi bu sebeple bana progestron iğnesi verdi günde bir defa ve fitil olarak aldığım progestronu altıya çıkardı. Merak ettiğim şu sizin değeriniz kaç benim gibi progestronu düşük olan varmı korkuyorum iğneyle düzelir mi çok mu düşük değerim lütfen yorum yapın 🙏
Canım benimde fitilimi günde 6 ya cikardi ve bende dün igneye başladım. Geçen transferimde de iğneden sonra değerim artmıştı. Artar mutlaka korkma.

Back