• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hello şekerler!Bugün 12.günüm artış olmuş önceki değerin 2 katı gibi .Değerim 464,artık bakmaya gerek yok 21’inde keseyi görmeye gel dedi doktorum.Değerim düşük değil değil mi ya?Doktora özellikle sordum da regl günüm dündü normal bir değer dedi yine de hafif bir endişe duydum 🙄

Merhaba benim yarın transferim var Allah nasip ederse 🤲5.gün dondurulmuş 2 embriyo olacak. Hangi gün test yapabilirim acaba:)
Benimde 5.gub embriyosuydi 5.gun yaptim silik dahi cikmamisti 6.gunde cok silik bi cizgi cikti 7 8 daha belirgin olmaya başladı en azindan 6 yi bekleyin transfer gununu saymadan😂

Hello şekerler!Bugün 12.günüm artış olmuş önceki değerin 2 katı gibi .Değerim 464,artık bakmaya gerek yok 21’inde keseyi görmeye gel dedi doktorum.Değerim düşük değil değil mi ya?Doktora özellikle sordum da regl günüm dündü normal bir değer dedi yine de hafif bir endişe duydum 🙄
Degil.canim niye dusuk olsun sonucta artmis 2 kati herkesde ayni olmuyo değer zaten ona gore de 10 gu sonraya kese icin vermis🙄

Selam kizlar
Benim dün yumurtaların toplandı 12 adet
Bugun durumları bilgilendirildi bunlardan 9 tanesl sağlam kalmış yalnız 5 tanesi döllenmiş
Bakalım yarını umutla bekliyorum durumları ne olacak 🥑🙏🥑🙏🥑

Her gün o kadar vitami. Alıyorum ki inşallah bir işe yararlar impryl,elevit, coenzymq10, omega3,collagen folik, ayrıca içinde folat olan folattro
Şimdi birde progestan fitil verildi ayrıca annenin bebeği kabul etmesi yabancı madde görmesin diye prednol yazdılar birde corasprin
Hapları alınca hiç yemek yiyesim gelmiyor
14 Aralık transfer olabileceğimi söylediler
Hayirli olsun canim inshaAllah guzel haberler alirsin ve transferin iyi gecer.. bende de istahsizlik oldu haplardan normal yani..

Kızlar kese muayenesınde boş gebelik olup olmadıgı belli oluyomuş doktor anlıyomuş o yuzden kalp atısına cagırıyomuş bu konu hakkında bılgısı olan var mı? Yolk kesesı mi ne varmış bu oluştugunda kalp atısına cagrıyomuş yoksa boş gebelıkten suphelenıyomuş ne kadar dogru bılemıyorum
Evet canım doğru ama kese 10 mm üstünde olunca yolk kesesi gözüküyormuş

Kızlar kese muayenesınde boş gebelik olup olmadıgı belli oluyomuş doktor anlıyomuş o yuzden kalp atısına cagırıyomuş bu konu hakkında bılgısı olan var mı? Yolk kesesı mi ne varmış bu oluştugunda kalp atısına cagrıyomuş yoksa boş gebelıkten suphelenıyomuş ne kadar dogru bılemıyorum
Canim gecen sali gittim kese icin 1,4 cm mis kesem bes haftaliksin dedi ve icinde dedigin gibi yolk goruldu ve ufaktan bebiside gorur gibiydik ama net degildi o yuzden biseylerin basladigina dair emin olup 5.ci haftadan sonra kese gorulse daha iyi olur 6 haftadan sonra anca gozukur dedi

Evet canım doğru ama kese 10 mm üstünde olunca yolk kesesi gözüküyormuş
Bana bi tanıdıgım dedı ki yolk kesesını gormuş ki kalp atısına cagrmış cumartesı ben boş gebelikten korkuyodum da bu yorumda bulundu. Ama 10 mm deildi salı gunu nasıl gorcekki o zaman yolk kesesını🙄 ama boş gebelik olmadgı kesenın düzenli olmasındanda anlaşılıyomuş

Bana bi tanıdıgım dedı ki yolk kesesını gormuş ki kalp atısına cagrmış cumartesı ben boş gebelikten korkuyodum da bu yorumda bulundu. Ama 10 mm deildi salı gunu nasıl gorcekki o zaman yolk kesesını🙄 ama boş gebelik olmadgı kesenın düzenli olmasındanda anlaşılıyomuş
Bizim dr tupbebekte bos kese olmaz dedi ama bilmiyorum gelismesse o farkli bisey zaten gozukmeyebilir.. ama bence korkma keseyi erkenden gorduysen yolk gozukmemistir daha cok kucuk oluyor benimki bile zor gozuktu

Kesenin düzenli olması derken şekil bakımından mi? Salı günü mü kese gördün sen o zaman 10 mm miydi?

Canim gecen sali gittim kese icin 1,4 cm mis kesem bes haftaliksin dedi ve icinde dedigin gibi yolk goruldu ve ufaktan bebiside gorur gibiydik ama net degildi o yuzden biseylerin basladigina dair emin olup 5.ci haftadan sonra kese gorulse daha iyi olur 6 haftadan sonra anca gozukur
Gecen salı transferın kacıncı gunuydu canım? Bni cok erken cagırdı o zaman anlayamadım bende 5. Haftadaymışım salı gunu gittim

Bizim dr tupbebekte bos kese olmaz dedi ama bilmiyorum gelismesse o farkli bisey zaten gozukmeyebilir.. ama bence korkma keseyi erkenden gorduysen yolk gozukmemistir daha cok kucuk oluyor benimki bile zor gozuktu
Yok oluyo canım tüp bebekte boş kese benım burdan tanıstıgım bi arkadasımda olmuştu🙄 ama az cok belli oluyo sanırım düzensiz oluyomuş kese heralde

Back