• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla bende diken üstündeyım cok bu konuları dusunmek istemedgm için buraya bıle pek girmiyorum dış gebelıkten korktum bi onu dusundum kaç gun iyice tüplere baktrdım doktora o derece😃 simdide boş gebelik aklımda su olayıda atlatsak biraz içim rahatlıcak
Iyi dusunelim iyi olsun insalalh bol bol dua edelim birbirimizede Rabbim once sevindiip sonra uzdurmesin insallah🤗🤗pozitif olmak en guzele inslalah ne kadar basarabilirsek😊

Kızlar ben pazar günü ilaçları bırakmıştım. Bugün 4. Gün ama regl olamadım hala heryerim ağrıyo. Pazartesi de normalde regl günümdü. Siz negatif gördükten kaç gün sonra regl oldunuz? Sanki bu reglim çok sancılı gelecekmiş gibi. Nasıl olmuştu regliniz?
Benim 2 gün sonra geldi hemen canim. Normalde 3 gün sürerdi bu sefer 4 gün sürdü

Hello şekerler!Bugün 12.günüm artış olmuş önceki değerin 2 katı gibi .Değerim 464,artık bakmaya gerek yok 21’inde keseyi görmeye gel dedi doktorum.Değerim düşük değil değil mi ya?Doktora özellikle sordum da regl günüm dündü normal bir değer dedi yine de hafif bir endişe duydum 🙄
Yok canim gayet güzel degerin benim de ayni seninki gibiydi hatta benim 10. gün 247 ydi.

kuzumm ne zamn başlıyon sıradaki transfer hazırlığına konustunmu drla naptın nettin anlat hele:KK66:
Yok canim konusmadim, kan testi negatif olunca kendisi bile konusmadi Doktor. Ordaki hemsire verdi haberi. Tekrar denemek isterseniz randevu alip gelebilirsiniz dedi görüsmeye. Benim simdi 1 tane dondurulmusum var 3,5 sene öncesinden. Ben bu denememde taze yaptirmistim ama geriye hic kalmadi. Simdi düsünüyorum hala acaba ne yapsam nasil yapsam. Simdi o dondurulmusun kalitesini tam olarak söylemiyorlar ordaki gibi hani ne bileyim siz diyorsunuz ya 5bb, 4ab falan. Sadece cok cok iyi diyemem dedi kalitesine. Acaba onu mu denesem yoksa türkiyede mi baslasam direk. Ama sanirim onu da degerlendiricem. Simdilik birkac ay ara. Subat veya martta düsünüyorum. Bu arada su corona azalsa da bi türkiyeye gelip gitsem ailemi görsem biraz kafa dagitsam derdim o, çok bunaldım 13 ay oldu gitmedik hiç😞

Yok canim konusmadim, kan testi negatif olunca kendisi bile konusmadi Doktor. Ordaki hemsire verdi haberi. Tekrar denemek isterseniz randevu alip gelebilirsiniz dedi görüsmeye. Benim simdi 1 tane dondurulmusum var 3,5 sene öncesinden. Ben bu denememde taze yaptirmistim ama geriye hic kalmadi. Simdi düsünüyorum hala acaba ne yapsam nasil yapsam. Simdi o dondurulmusun kalitesini tam olarak söylemiyorlar ordaki gibi hani ne bileyim siz diyorsunuz ya 5bb, 4ab falan. Sadece cok cok iyi diyemem dedi kalitesine. Acaba onu mu denesem yoksa türkiyede mi baslasam direk. Ama sanirim onu da degerlendiricem. Simdilik birkac ay ara. Subat veya martta düsünüyorum. Bu arada su corona azalsa da bi türkiyeye gelip gitsem ailemi görsem biraz kafa dagitsam derdim o, çok bunaldım 13 ay oldu gitmedik hiç😞
Oy kuzum benim aile hasteti yaşadığın şeyler yormuş seni.ara vermen iyi olacaktır tabikide .öncelık senin iyi olman.acelesi yok gençsin sen bi toparlan başlarsın gene kalıteye gelnce agızlarından cımbızla laf alınıo .kalitesi çok iyi değil diosa riske etme kendini toparlayınca tedavıye yenıden başla hatta doğal siklüs de deneyebilirsn daha az ilaçla doğru kararı vermek için düşün.gelebilıosanda türkiyede denemen daha iyi hem ailen yanında olur hem çok iyi dr lar vr .

sag kasıgım cok agrıyor dün eşimle biraz tartıştık üzüldüm bişey oldu diye cok korkuyorum
Ay aynen ya dün bende eşimde çok tartıştım bir de bu halde üstüme geldi benmde yatana kadar ağrım oldu ama çok şükür bugün geçti çok iyiyim sende rahatla ve dinlen

benm yrn kntrolm vr büyük ihtimal yrn teansfer günü belirlenir die düşünüyordm caraamba 8mm di rahim kalınlıgı 9-10olmasını beklıoz dedi dr hayrlısı artık:KK66:
Anladım canım hadi bakalım çok az kalmış o zaman🤩 kaç tane koydurcaksın karar verdin mi peki?

Oy kuzum benim aile hasteti yaşadığın şeyler yormuş seni.ara vermen iyi olacaktır tabikide .öncelık senin iyi olman.acelesi yok gençsin sen bi toparlan başlarsın gene kalıteye gelnce agızlarından cımbızla laf alınıo .kalitesi çok iyi değil diosa riske etme kendini toparlayınca tedavıye yenıden başla hatta doğal siklüs de deneyebilirsn daha az ilaçla doğru kararı vermek için düşün.gelebilıosanda türkiyede denemen daha iyi hem ailen yanında olur hem çok iyi dr lar vr .
Evet gerçekten çok bunaldım artık. Bi gitmem nefes almam lazım çok ihtiyacım var. Aynen Türkiye çok daha avantajlı bu konuda. Dediğin gibi orda annem de destek olur bana her ne kadar pek geçinemesek de 😅😅 bakalım bi zaman bıraktım şimdilik. Bu arada bi bakmışım doğal yolla oluvermiş dua ediyorum bunun için🤲🏼

Anladım canım hadi bakalım çok az kalmış o zaman🤩 kaç tane koydurcaksın karar verdin mi peki?
Gönlüm 2istio ama zor.konizasyon amelıyatı olmustm rahim ağzı kısalığım sınırda 2.5cm erken doğum düşük riskim var muhtemelen serklaj da olmam gerekecek .hamile kalmak bir dert benm birde taşıma derdm olacak ;(

Gönlüm 2istio ama zor.konizasyon amelıyatı olmustm rahim ağzı kısalığım sınırda 2.5cm erken doğum düşük riskim var muhtemelen serklaj da olmam gerekecek .hamile kalmak bir dert benm birde taşıma derdm olacak ;(
Anladım canım boşver o zaman sen de hiiç riske atma. Zaten problemsiz olsa bile ikiz gebelikler çok riskli.. bir tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun yeter ki 😊🤩

Evet gerçekten çok bunaldım artık. Bi gitmem nefes almam lazım çok ihtiyacım var. Aynen Türkiye çok daha avantajlı bu konuda. Dediğin gibi orda annem de destek olur bana her ne kadar pek geçinemesek de 😅😅 bakalım bi zaman bıraktım şimdilik. Bu arada bi bakmışım doğal yolla oluvermiş dua ediyorum bunun için🤲🏼
Hiç belli olmaz bebem valla oladabilir.Allah yeterki istesin.en güzeli stressiz olup brz akışına bırakmak.sen önce bi sakince kendini dinlendir.sonra kaç gel buralaraaaaaaa🥰

Canım benim de opu salı gününe denk gelmişti, bana da cumartesi ya da pazar alacağız transfere demişti,sonra telefon açtılar cumartesi günü yoğunluk yok alalım sizi transfere dediler. Merak etme yani, geç olacağını düşünselerdi pazar da alabiliriz demezlerdi, demek ki bir sakıncası yok. İçini ferah tut
Sağol canım benim haklısın aslında, insan hemen panik yapıyor ☺️

Back