- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.321
Ben korkuyorum birazcık önceki sonuçlarıma baktım da 8400 lere kadar kan vermişim.. Yine aynı olacak diye bi korku içimi kaplıyo sanki yavaş yavaşBen pazartesi yapmistim test 12.gunu 829 cikmisti bi daha istemedi haftaya gel demisti haftaya sali yada carsamba gidicem insallah
Yuvarlak olması gerekıyor fasulye seklını hiç duymadımBenim biri yuvarlak biri fasulyeye benziyordu. Düzensiz mi oluyor acaba?
Ya 16 ben boşamı biz boşunamı okdr halay çektik burda dün gece16 mıı?
Doktor her sey yolunda dedi ama bilmiyorum hafta sonu görcez ne olmuşYuvarlak olması gerekıyor fasulye seklını hiç duymadım
Rabbim kolaylikla atlatmani sağlıkla kucağına almanı nasip etskn canımBenim 3 sene oldu canim dondurulmuslarim var biraz fazla embriyom oldu 5 yillik dondurduk bu 4.denemem olucak ayni hastanede
0.5 cm canım ama doktor duyarız kalp atısını dedı hiç anlamadım. Bi program kullanıyorum app orda 0.6 üstü kalp atısı gösterıyosen keseyi gördüğünde kese kaç mm di canım
Olmaz inslalah canim birsey hepimiz korku ile yasiyoruz inslalah saglikli hayirli sekilde devami gelir hepimizinBen korkuyorum birazcık önceki sonuçlarıma baktım da 8400 lere kadar kan vermişim.. Yine aynı olacak diye bi korku içimi kaplıyo sanki yavaş yavaş
Canım keseyı betaya göre cagırıyo artıs herkesın farklı oluyo transferın 17. gun keseyı gormeye gttımSen transferinin kacinci gunude keseyi ve yolku gordun canim
6.gun transferi yapacak belki de embriyoların durumuna bağlıdır cumartesi haber verirler. Siz yine cumartesi gidecekmiş gibi hazır bulunun 5.gune gidenleri transfer edebilirlerMerhabalar arkadaşlar , ya benim salı günü opu vardı, bugün doktor aradı herşey yolunda dedi, ne zmn geleceğim diyince ç,tesi pazar da olabilir dedi. Pazar günü olursa 6 gün oluyor geç değil mi sizce
Ben 12.gün görmüştüm 14.gün tekrar gördümSen transferinin kacinci gunude keseyi ve yolku gordun canim
Anladim canim 12.gun kacti peki senin betaCanım keseyı betaya göre cagırıyo artıs herkesın farklı oluyo transferın 17. gun keseyı gormeye gttım
Benım beta cok hızlı artıs gosterdı kat olarak 2 kattan cok fazlaydı ona bağlı olarak mı cagrdı artık bılemıyorum kiBizim dr tupbebekte bos kese olmaz dedi ama bilmiyorum gelismesse o farkli bisey zaten gozukmeyebilir.. ama bence korkma keseyi erkenden gorduysen yolk gozukmemistir daha cok kucuk oluyor benimki bile zor gozuktu
3600 küsürdü canımAnladim canim 12.gun kacti peki senin beta
Oo sen hizlisin senin deger yuksekti birde ikiz ya bana da haftaya gel dedi gun vermedi bende hangi gun alsam diye dusunuyorum da ondan soruyorum pazartesin 829 du haftaya carsamba falan gitsem gorunurmukiBen 12.gün görmüştüm 14.gün tekrar gördüm
Canım benim de opu salı gününe denk gelmişti, bana da cumartesi ya da pazar alacağız transfere demişti,sonra telefon açtılar cumartesi günü yoğunluk yok alalım sizi transfere dediler. Merak etme yani, geç olacağını düşünselerdi pazar da alabiliriz demezlerdi, demek ki bir sakıncası yok. İçini ferah tutMerhabalar arkadaşlar , ya benim salı günü opu vardı, bugün doktor aradı herşey yolunda dedi, ne zmn geleceğim diyince ç,tesi pazar da olabilir dedi. Pazar günü olursa 6 gün oluyor geç değil mi sizce
47.8 ilki 218 2. Testım 3. Testim 800 2 gunde 1 yaptım sonra yapmama gerek duymadılar artıslar baya fazlaydı bende 2 kat üstü Tüp bebek doktorum 2 hafta sonra gel dedı keseyı kalp atısını bir duymak istedi orası cok yoğun oldgu için pek ilglnmıyo. Bende başka doktora gectım o hemen cagrdıAnladim canim 12.gun kacti peki senin beta
Canım artısı onemli 2 katı artsa bıle coktan gorunur 1000 gectıkten sonra bu arada betanın yuksek olması sanırım iyi tutundgunu gosterıyoOo sen hizlisin senin deger yuksekti birde ikiz ya bana da haftaya gel dedi gun vermedi bende hangi gun alsam diye dusunuyorum da ondan soruyorum pazartesin 829 du haftaya carsamba falan gitsem gorunurmuki
Anladim canim beni de haftaya cagirdida gun vermedi hangi gun alsam bilemedim randevuyu pazartesi gittigimde12.gun 829 du haftaya carsamba gitsem gorunur insallah47.8 ilki 218 2. Testım 3. Testim 800 2 gunde 1 yaptım sonra yapmama gerek duymadılar artıslar baya fazlaydı bende 2 kat üstü Tüp bebek doktorum 2 hafta sonra gel dedı keseyı kalp atısını bir duymak istedi orası cok yoğun oldgu için pek ilglnmıyo. Bende başka doktora gectım o hemen cagrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?