- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.361
Iyi dusunelim iyi olsun insalalh bol bol dua edelim birbirimizede Rabbim once sevindiip sonra uzdurmesin insallahValla bende diken üstündeyım cok bu konuları dusunmek istemedgm için buraya bıle pek girmiyorum dış gebelıkten korktum bi onu dusundum kaç gun iyice tüplere baktrdım doktora o derecesimdide boş gebelik aklımda su olayıda atlatsak biraz içim rahatlıcak
Tek canim insallah bakalim carsambaya alirimTek embriyoysa gözükür
Benim 2 gün sonra geldi hemen canim. Normalde 3 gün sürerdi bu sefer 4 gün sürdüKızlar ben pazar günü ilaçları bırakmıştım. Bugün 4. Gün ama regl olamadım hala heryerim ağrıyo. Pazartesi de normalde regl günümdü. Siz negatif gördükten kaç gün sonra regl oldunuz? Sanki bu reglim çok sancılı gelecekmiş gibi. Nasıl olmuştu regliniz?
Yok canim gayet güzel degerin benim de ayni seninki gibiydi hatta benim 10. gün 247 ydi.Hello şekerler!Bugün 12.günüm artış olmuş önceki değerin 2 katı gibi .Değerim 464,artık bakmaya gerek yok 21’inde keseyi görmeye gel dedi doktorum.Değerim düşük değil değil mi ya?Doktora özellikle sordum da regl günüm dündü normal bir değer dedi yine de hafif bir endişe duydum
kuzumm ne zamn başlıyon sıradaki transfer hazırlığına konustunmu drla naptın nettin anlat heleBenim 2 gün sonra geldi hemen canim. Normalde 3 gün sürerdi bu sefer 4 gün sürdü
Yok canim konusmadim, kan testi negatif olunca kendisi bile konusmadi Doktor. Ordaki hemsire verdi haberi. Tekrar denemek isterseniz randevu alip gelebilirsiniz dedi görüsmeye. Benim simdi 1 tane dondurulmusum var 3,5 sene öncesinden. Ben bu denememde taze yaptirmistim ama geriye hic kalmadi. Simdi düsünüyorum hala acaba ne yapsam nasil yapsam. Simdi o dondurulmusun kalitesini tam olarak söylemiyorlar ordaki gibi hani ne bileyim siz diyorsunuz ya 5bb, 4ab falan. Sadece cok cok iyi diyemem dedi kalitesine. Acaba onu mu denesem yoksa türkiyede mi baslasam direk. Ama sanirim onu da degerlendiricem. Simdilik birkac ay ara. Subat veya martta düsünüyorum. Bu arada su corona azalsa da bi türkiyeye gelip gitsem ailemi görsem biraz kafa dagitsam derdim o, çok bunaldım 13 ay oldu gitmedik hiçkuzumm ne zamn başlıyon sıradaki transfer hazırlığına konustunmu drla naptın nettin anlat hele
yani 5 mm falan oluyor canım yolk sacı 10 mm den sonra gözükürmüş ultrosan kağıdın varsa bakalım bi0.5 cm canım ama doktor duyarız kalp atısını dedı hiç anlamadım. Bi program kullanıyorum app orda 0.6 üstü kalp atısı gösterıyo
Senin ne zaman olcak şimdi transferin netleşti mi kaçırmış olabilirim biraz azalttım foruma bakmayıkuzumm ne zamn başlıyon sıradaki transfer hazırlığına konustunmu drla naptın nettin anlat hele
Oy kuzum benim aile hasteti yaşadığın şeyler yormuş seni.ara vermen iyi olacaktır tabikide .öncelık senin iyi olman.acelesi yok gençsin sen bi toparlan başlarsın gene kalıteye gelnce agızlarından cımbızla laf alınıo .kalitesi çok iyi değil diosa riske etme kendini toparlayınca tedavıye yenıden başla hatta doğal siklüs de deneyebilirsn daha az ilaçla doğru kararı vermek için düşün.gelebilıosanda türkiyede denemen daha iyi hem ailen yanında olur hem çok iyi dr lar vr .Yok canim konusmadim, kan testi negatif olunca kendisi bile konusmadi Doktor. Ordaki hemsire verdi haberi. Tekrar denemek isterseniz randevu alip gelebilirsiniz dedi görüsmeye. Benim simdi 1 tane dondurulmusum var 3,5 sene öncesinden. Ben bu denememde taze yaptirmistim ama geriye hic kalmadi. Simdi düsünüyorum hala acaba ne yapsam nasil yapsam. Simdi o dondurulmusun kalitesini tam olarak söylemiyorlar ordaki gibi hani ne bileyim siz diyorsunuz ya 5bb, 4ab falan. Sadece cok cok iyi diyemem dedi kalitesine. Acaba onu mu denesem yoksa türkiyede mi baslasam direk. Ama sanirim onu da degerlendiricem. Simdilik birkac ay ara. Subat veya martta düsünüyorum. Bu arada su corona azalsa da bi türkiyeye gelip gitsem ailemi görsem biraz kafa dagitsam derdim o, çok bunaldım 13 ay oldu gitmedik hiç
benm yrn kntrolm vr büyük ihtimal yrn teansfer günü belirlenir die düşünüyordm caraamba 8mm di rahim kalınlıgı 9-10olmasını beklıoz dedi dr hayrlısı artıkSenin ne zaman olcak şimdi transferin netleşti mi kaçırmış olabilirim biraz azalttım foruma bakmayı
Ay aynen ya dün bende eşimde çok tartıştım bir de bu halde üstüme geldi benmde yatana kadar ağrım oldu ama çok şükür bugün geçti çok iyiyim sende rahatla ve dinlensag kasıgım cok agrıyor dün eşimle biraz tartıştık üzüldüm bişey oldu diye cok korkuyorum
Anladım canım hadi bakalım çok az kalmış o zamanbenm yrn kntrolm vr büyük ihtimal yrn teansfer günü belirlenir die düşünüyordm caraamba 8mm di rahim kalınlıgı 9-10olmasını beklıoz dedi dr hayrlısı artık
Evet gerçekten çok bunaldım artık. Bi gitmem nefes almam lazım çok ihtiyacım var. Aynen Türkiye çok daha avantajlı bu konuda. Dediğin gibi orda annem de destek olur bana her ne kadar pek geçinemesek deOy kuzum benim aile hasteti yaşadığın şeyler yormuş seni.ara vermen iyi olacaktır tabikide .öncelık senin iyi olman.acelesi yok gençsin sen bi toparlan başlarsın gene kalıteye gelnce agızlarından cımbızla laf alınıo .kalitesi çok iyi değil diosa riske etme kendini toparlayınca tedavıye yenıden başla hatta doğal siklüs de deneyebilirsn daha az ilaçla doğru kararı vermek için düşün.gelebilıosanda türkiyede denemen daha iyi hem ailen yanında olur hem çok iyi dr lar vr .
Gönlüm 2istio ama zor.konizasyon amelıyatı olmustm rahim ağzı kısalığım sınırda 2.5cm erken doğum düşük riskim var muhtemelen serklaj da olmam gerekecek .hamile kalmak bir dert benm birde taşıma derdm olacak ;(Anladım canım hadi bakalım çok az kalmış o zamankaç tane koydurcaksın karar verdin mi peki?
Anladım canım boşver o zaman sen de hiiç riske atma. Zaten problemsiz olsa bile ikiz gebelikler çok riskli.. bir tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun yeter kiGönlüm 2istio ama zor.konizasyon amelıyatı olmustm rahim ağzı kısalığım sınırda 2.5cm erken doğum düşük riskim var muhtemelen serklaj da olmam gerekecek .hamile kalmak bir dert benm birde taşıma derdm olacak ;(
benden istediler . eşimle ilgili bir durum olmadı o yüzden istenmediArkadaşlar bir şey soracaktım yumurta toplama işleminden önce doktor covid testi istiyor sizlerden de istedi mi bir de eşlerinizden de istiypr mu onu sormayı unuttum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Hiç belli olmaz bebem valla oladabilir.Allah yeterki istesin.en güzeli stressiz olup brz akışına bırakmak.sen önce bi sakince kendini dinlendir.sonra kaç gel buralaraaaaaaaEvet gerçekten çok bunaldım artık. Bi gitmem nefes almam lazım çok ihtiyacım var. Aynen Türkiye çok daha avantajlı bu konuda. Dediğin gibi orda annem de destek olur bana her ne kadar pek geçinemesek debakalım bi zaman bıraktım şimdilik. Bu arada bi bakmışım doğal yolla oluvermiş dua ediyorum bunun için
Sağol canım benim haklısın aslında, insan hemen panik yapıyorCanım benim de opu salı gününe denk gelmişti, bana da cumartesi ya da pazar alacağız transfere demişti,sonra telefon açtılar cumartesi günü yoğunluk yok alalım sizi transfere dediler. Merak etme yani, geç olacağını düşünselerdi pazar da alabiliriz demezlerdi, demek ki bir sakıncası yok. İçini ferah tut
Tek olunca 1000 üzeri hcg gözükür de çift olunca 3000 geçmesi lazım gözükmesi icinçift olunca gösükmüyor mu canım anlamadım
evt 1olsun hele 2yide yaparız hızımızı alamasak hazır alstk iğnelere 3e kdr yolu varAnladım canım boşver o zaman sen de hiiç riske atma. Zaten problemsiz olsa bile ikiz gebelikler çok riskli.. bir tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?