• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar arkadaşlar , ya benim salı günü opu vardı, bugün doktor aradı herşey yolunda dedi, ne zmn geleceğim diyince ç,tesi pazar da olabilir dedi. Pazar günü olursa 6 gün oluyor geç değil mi sizce

Merhabalar arkadaşlar , ya benim salı günü opu vardı, bugün doktor aradı herşey yolunda dedi, ne zmn geleceğim diyince ç,tesi pazar da olabilir dedi. Pazar günü olursa 6 gün oluyor geç değil mi sizce
6.gun transferi yapacak belki de embriyoların durumuna bağlıdır cumartesi haber verirler. Siz yine cumartesi gidecekmiş gibi hazır bulunun 5.gune gidenleri transfer edebilirler

Bizim dr tupbebekte bos kese olmaz dedi ama bilmiyorum gelismesse o farkli bisey zaten gozukmeyebilir.. ama bence korkma keseyi erkenden gorduysen yolk gozukmemistir daha cok kucuk oluyor benimki bile zor gozuktu
Benım beta cok hızlı artıs gosterdı kat olarak 2 kattan cok fazlaydı ona bağlı olarak mı cagrdı artık bılemıyorum ki🤷🏻‍♀️ Aynen yuvarlak bir nokta fotosu verdı doktor😅

Canım benim de opu salı gününe denk gelmişti, bana da cumartesi ya da pazar alacağız transfere demişti,sonra telefon açtılar cumartesi günü yoğunluk yok alalım sizi transfere dediler. Merak etme yani, geç olacağını düşünselerdi pazar da alabiliriz demezlerdi, demek ki bir sakıncası yok. İçini ferah tut

Anladim canim 12.gun kacti peki senin beta😊
47.8 ilki 218 2. Testım 3. Testim 800 2 gunde 1 yaptım sonra yapmama gerek duymadılar artıslar baya fazlaydı bende 2 kat üstü Tüp bebek doktorum 2 hafta sonra gel dedı keseyı kalp atısını bir duymak istedi orası cok yoğun oldgu için pek ilglnmıyo. Bende başka doktora gectım o hemen cagrdı

Oo sen hizlisin senin deger yuksekti birde ikiz ya bana da haftaya gel dedi gun vermedi bende hangi gun alsam diye dusunuyorum da ondan soruyorum pazartesin 829 du haftaya carsamba falan gitsem gorunurmuki
Canım artısı onemli 2 katı artsa bıle coktan gorunur 1000 gectıkten sonra bu arada betanın yuksek olması sanırım iyi tutundgunu gosterıyo

47.8 ilki 218 2. Testım 3. Testim 800 2 gunde 1 yaptım sonra yapmama gerek duymadılar artıslar baya fazlaydı bende 2 kat üstü Tüp bebek doktorum 2 hafta sonra gel dedı keseyı kalp atısını bir duymak istedi orası cok yoğun oldgu için pek ilglnmıyo. Bende başka doktora gectım o hemen cagrdı
Anladim canim beni de haftaya cagirdida gun vermedi hangi gun alsam bilemedim randevuyu pazartesi gittigimde12.gun 829 du haftaya carsamba gitsem gorunur insallah😊

Back