- 24 Ocak 2020
- 95
- 58
- 38
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.521
Canım sana ne kadar teşekkür etsem az kaç gündür cesaret edemiyordm senden cesaret alıp yaptım çok şükür çift çizgi çıktı kan sonucumu bekliyorumTeşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana ne kadar teşekkür etsem az kaç gündür cesaret edemiyordm senden cesaret alıp yaptım çok şükür çift çizgi çıktı kan sonucumu bekliyorumTeşekkür ederim
Reglin 14.gunu gittigimde kalinlik 11.6 demisti rahimde 3 cizgi gorunuyo guzel demisti transfer de 19.gun olmusti normaldir herhalde bende pek anlamiyom ama2günde bir kntroldeyim yrn 4.kntrol dün 7mmcıkmıstı kalınlık yrn ne dicek bilmiyorum.yrn regl 13.gün oluyor normal mi gidiyr bilmiom sence?
Devami gelmezse korkma inslalah olmaz sikinti canimBenımde çok şiddetli değil ama hissedilir bir ağrı var artıp azalıyor . Korkmamak elde değil
Kan testi için Perşembe cagirdilar bugün kendim yaptım gebelik testi tek çizgi çıktıTest yaptirmismiydin canim benimde 9.gun pembemsi kahverengimsi lekelenmem olmustu bir daha olmadi cok şükür
InshaAllah duyarsin kalp atisini gecmiyor zaman valla heyecanlandim bende benimki haftaya kalp.. sunu bi atlatsaydim hayirlisiylaCuma günü canım yine bana zaman geçmiyor inş duyarım kalp atışını
Allah razı olsun öyle olsun dua edinkorkma cnm öle ufak lekelenmeler genelde normal karşılanır.yogun olmasında.dinlen bol bol.streste yapma.bebişin hala yerleşiyor yerini sağlamlaştırıyor ondandr o lekeler
Bi kan testi yaptırsan iyi olur canim cunku ilaclari kullanirken adet olamazsin en garanti yol kan testi belki yeni tutunuyorduKan testi için Perşembe cagirdilar bugün kendim yaptım gebelik testi tek çizgi çıktı
Hayirli olsun transferin canim olmamistir guzelce istiraat et otelde biyere felan cikma bugunluk dinlenKızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
Belki duyarsında canım belli olmaz sonuçta aynı gün transfer olduk seninleInshaAllah duyarsin kalp atisini gecmiyor zaman valla heyecanlandim bende benimki haftaya kalp.. sunu bi atlatsaydim hayirlisiyla
Cikar canimKızlar benim transfer günü dahil 9. Günüm idrarda yapsam cıkar mı sizce 5. Gün embriyosu
Ucabilirsin bir sakincasi yok bende 3cu gunde ucmustumCuma uçağa binsem nasıl olur sence
Progesteron ne kullanıyorsun?Kızlar adet oluyor gibi hissediyorum dün kahverengi sariyken kırmızıya döndü az az kan geliyor transferin 10. Günündeyim böyle olan oldumu çok endiseleniyorum
Yerlesmedir canım. Sulandiriciyi da kesmiş, devamı gelmez inşaallah. Fitili kaça çıkardı. Ayakların yüksekte uzan olur mu?Kızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbi doktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Evet çıkar biliyrm ama inan yüreğim ağzımda hiç cesaretim yokKız yapsana çıkar testte
Seninle aynıyım bnde senden cesaret alırım belki yap kizYarın sabah yapayım demi
Ama sen 2. Yılındayken çekirdek gibi gelmiyordu dimi? Şimdi onlar için de 2 yıl çok uzun zaman geliyor. Benim de 8 yıl doldu 9'un içindeyiz. Dün evlenmişim gibi geliyor bana daha çocuk konusundaki sıkıntılı günleri düşününce de yüz yıllık evli gibiyimİnşallah canım rabbim aratmasın uzun yıllar uğraşanlara iki yıl çekirdek gibi geliyo çeken biliyo aslında bizi bizden baska anlayan olamaz
kendini hazır hissettiğinde yaparsın sıkma canınıEvet çıkar biliyrm ama inan yüreğim ağzımda hiç cesaretim yok
Çok rahat görünür hem de maşallahAnladim yani hemen hemen 3000 lerde olmustur benimde dun 12.gunumdu degerim 829 cikti cok sukur haftaya cagirdi da gorulur inslalah o zaman
Ama sen 2. Yılındayken çekirdek gibi gelmiyordu dimi? Şimdi onlar için de 2 yıl çok uzun zaman geliyor. Benim de 8 yıl doldu 9'un içindeyiz. Dün evlenmişim gibi geliyor bana daha çocuk konusundaki sıkıntılı günleri düşününce de yüz yıllık evli gibiyim
Ewet bende isyan eder gibi konusuyodum tecrübe ettiğim için uyarmak istedim hazırlıklı olmak en güzeli emin olun daha az yıpratıyorAma sen 2. Yılındayken çekirdek gibi gelmiyordu dimi? Şimdi onlar için de 2 yıl çok uzun zaman geliyor. Benim de 8 yıl doldu 9'un içindeyiz. Dün evlenmişim gibi geliyor bana daha çocuk konusundaki sıkıntılı günleri düşününce de yüz yıllık evli gibiyim