• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

2günde bir kntroldeyim yrn 4.kntrol dün 7mmcıkmıstı kalınlık yrn ne dicek bilmiyorum.yrn regl 13.gün oluyor normal mi gidiyr bilmiom sence?
Reglin 14.gunu gittigimde kalinlik 11.6 demisti rahimde 3 cizgi gorunuyo guzel demisti transfer de 19.gun olmusti normaldir herhalde bende pek anlamiyom ama😊

Kızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
Hayirli olsun transferin canim olmamistir guzelce istiraat et otelde biyere felan cikma bugunluk dinlen 🌸

Kızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbi 😢 doktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez 😔
Yerlesmedir canım. Sulandiriciyi da kesmiş, devamı gelmez inşaallah. Fitili kaça çıkardı. Ayakların yüksekte uzan olur mu?

İnşallah canım rabbim aratmasın uzun yıllar uğraşanlara iki yıl çekirdek gibi geliyo çeken biliyo aslında bizi bizden baska anlayan olamaz
Ama sen 2. Yılındayken çekirdek gibi gelmiyordu dimi? Şimdi onlar için de 2 yıl çok uzun zaman geliyor. Benim de 8 yıl doldu 9'un içindeyiz. Dün evlenmişim gibi geliyor bana daha 😊 çocuk konusundaki sıkıntılı günleri düşününce de yüz yıllık evli gibiyim 😑

Ama sen 2. Yılındayken çekirdek gibi gelmiyordu dimi? Şimdi onlar için de 2 yıl çok uzun zaman geliyor. Benim de 8 yıl doldu 9'un içindeyiz. Dün evlenmişim gibi geliyor bana daha 😊 çocuk konusundaki sıkıntılı günleri düşününce de yüz yıllık evli gibiyim 😑
Ewet bende isyan eder gibi konusuyodum tecrübe ettiğim için uyarmak istedim hazırlıklı olmak en güzeli emin olun daha az yıpratıyor

Back