• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transfer bekleyen bacılar, reglinize 1 hafta varken kasıklarınızda zonklama oldu mı hiç, doluluk hissi var mıydı🙄 2 gündür karnımın alt tarafı zonkluyor sağlı sollu. Acaba yine kist mi oldu😭 transferim şubata mı kalacak yoksa 😰

Canim valla yattim saga da solada pek fark etmiyo zaten o direnecek annesi sana simsiki yapisacak o 😍 arada bi odada yuru fazla yatmak da iyi dgl fitil icin kan dolasimi lazim ise yaramasi icin yani bol bol meyve ye
Doktor 2 gün fitil için olan sürede yürü dedi diğer türlü yatmaya odaklan dedi 48 saat önemliymiş iki transfer edildi bakalım tutan olacakmı

Yaa ben leke gününden söyledim dra😂asistanına sordm leke geldiği gün sayıyoruz dedi.benm hesap karıştı.yrn söyleyim bari dr a 29.u söküldm dr a 26dedim😂😂
Canım sormuşsun ama o zamn sıkıntı yoktr sonuçta rahimin ince olması gerekiyor başlamak için demek senin ki incemis 😁

🥰kız bişey olmaz, tutma bişeyini, öyle kolay düşmez korkma. Yeri rahat onun🤗
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. 2 haftadır hergün dişim kulağım ağrıyordu 20 lik diş çıktı anam bi transfer oldum ne acı ne ağrı kaldı maşallah anneşiğin ön fragmanı 🤣🤣önce evlatlarım

Daha öncede aynı şekilde kullandım canım eğer bu da yetmezse o zman iğne veriyor. Ama fitili tercih ederim tabi 😁
ben bugün iş yerinde hemşireye vurdurdum. yarın da işe gitcem . mahvoldum belim cıktı. evde uzanmakla bir olmuyormuş . sürekli yatıyorum şuan.
ben fitil sevmiyorum kullanmadım ama muayeneyi bile sevmiyorum ben fitil koyamam orama 😂😂😂🤪

ben bugün iş yerinde hemşireye vurdurdum. yarın da işe gitcem . mahvoldum belim cıktı. evde uzanmakla bir olmuyormuş . sürekli yatıyorum şuan.
ben fitil sevmiyorum kullanmadım ama muayeneyi bile sevmiyorum ben fitil koyamam orama 😂😂😂🤪
Muayenyei bende sevmiyorum fitile de alıştım kendi gidiyor yolu öğrendi 😁 evde dinlenmek en güzeli canım. Rapor hakkın varsa uzat biraz daha

Muayenyei bende sevmiyorum fitile de alıştım kendi gidiyor yolu öğrendi 😁 evde dinlenmek en güzeli canım. Rapor hakkın varsa uzat biraz daha
rapor istanbuldan almıştım. şimdi esnek calışmaya gectik birde bir gün gidip bir gün gitmeyecek şekilde ayarlayacagım işe gitmeyi.
ama bi yandan da korkuyorum.

hayırlısı olsun 🌸

benmde 5senedir reglm böyle oldu ameliyatlardan.ozamn benm yrn 11.gün oluyor kendimi çözememek ne garip 😂😂
Canım senin de kasıklarında ağrı oldu mu hiç, ilaçlardan mı acaba🥺 sanki opudan yeni çıkmışım gibi ağrıyor. Bi doluluk var. Muhtemelen kist oldu bende☹️ Öyle olursa ertelenecek tedavim

Kızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
Canım hiç bir şey olmaz içini ferah tut
Ben transfer sonrası yarım saat hastanede yattım sonra kendim araba kullanıp işe döndüm rapor bile almadım düşün normal hayatıma döndüm. çok şükür pozitifi de gördüm 😍

Back