- Konu Sahibi pembiss123
- #17.561
Canim keseyi gordukkkk cok sukur daha minnacikti sen bu cuma kalbi duyabilcekmisin acaba haber et gelismelerdenNaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim keseyi gordukkkk cok sukur daha minnacikti sen bu cuma kalbi duyabilcekmisin acaba haber et gelismelerdenNaptın canım
Doktor 2 gün fitil için olan sürede yürü dedi diğer türlü yatmaya odaklan dedi 48 saat önemliymiş iki transfer edildi bakalım tutan olacakmıCanim valla yattim saga da solada pek fark etmiyo zaten o direnecek annesi sana simsiki yapisacak o arada bi odada yuru fazla yatmak da iyi dgl fitil icin kan dolasimi lazim ise yaramasi icin yani bol bol meyve ye
Maşallah canım, cinsiyetini öğrendiğin günleri de göresin inşallahCanim keseyi gordukkkk cok sukur daha minnacikti sen bu cuma kalbi duyabilcekmisin acaba haber et gelismelerden
Tutar tutar merak etme inşallah, hayırlı uğurlu olsun, çift çizgileri yüksek betaları göresin inşallahDoktor 2 gün fitil için olan sürede yürü dedi diğer türlü yatmaya odaklan dedi 48 saat önemliymiş iki transfer edildi bakalım tutan olacakmı
Canım sormuşsun ama o zamn sıkıntı yoktr sonuçta rahimin ince olması gerekiyor başlamak için demek senin ki incemisYaa ben leke gününden söyledim draasistanına sordm leke geldiği gün sayıyoruz dedi.benm hesap karıştı.yrn söyleyim bari dr a 29.u söküldm dr a 26dedim
Amin inşallah valla çok korkuyom az ömce hapsurugumu tuttum şiddetli geliyordu düşer diye anam bu normal gebeler takla atar bişey olmaz hele bize bak hapsuruk korkuttu beniTutar tutar merak etme inşallah, hayırlı uğurlu olsun, çift çizgileri yüksek betaları göresin inşallah
Evet canim istiraat etmen onemli seninde keseyi gordum haberini aliriz insh tez vakitteDoktor 2 gün fitil için olan sürede yürü dedi diğer türlü yatmaya odaklan dedi 48 saat önemliymiş iki transfer edildi bakalım tutan olacakmı
vermiyorlar ki progestronu o daha iyi aktı akmadı cıktı derdi olmuyorİnşallah yerlesmedir canım. Fitili günde 3 defa 2 tane at dedi. Uzanıyorum canım valla wc ye bile gitmeye korkuyorum
kız bişey olmaz, tutma bişeyini, öyle kolay düşmez korkma. Yeri rahat onunAmin inşallah valla çok korkuyom az ömce hapsurugumu tuttum şiddetli geliyordu düşer diye anam bu normal gebeler takla atar bişey olmaz hele bize bak hapsuruk korkuttu beni
Daha öncede aynı şekilde kullandım canım eğer bu da yetmezse o zman iğne veriyor. Ama fitili tercih ederim tabineden igne olarak
vermiyorlar ki progestronu o daha iyi aktı akmadı cıktı derdi olmuyor
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. 2 haftadır hergün dişim kulağım ağrıyordu 20 lik diş çıktı anam bi transfer oldum ne acı ne ağrı kaldı maşallah anneşiğin ön fragmanı önce evlatlarımkız bişey olmaz, tutma bişeyini, öyle kolay düşmez korkma. Yeri rahat onun
ben bugün iş yerinde hemşireye vurdurdum. yarın da işe gitcem . mahvoldum belim cıktı. evde uzanmakla bir olmuyormuş . sürekli yatıyorum şuan.Daha öncede aynı şekilde kullandım canım eğer bu da yetmezse o zman iğne veriyor. Ama fitili tercih ederim tabi
Muayenyei bende sevmiyorum fitile de alıştım kendi gidiyor yolu öğrendi evde dinlenmek en güzeli canım. Rapor hakkın varsa uzat biraz dahaben bugün iş yerinde hemşireye vurdurdum. yarın da işe gitcem . mahvoldum belim cıktı. evde uzanmakla bir olmuyormuş . sürekli yatıyorum şuan.
ben fitil sevmiyorum kullanmadım ama muayeneyi bile sevmiyorum ben fitil koyamam orama
rapor istanbuldan almıştım. şimdi esnek calışmaya gectik birde bir gün gidip bir gün gitmeyecek şekilde ayarlayacagım işe gitmeyi.Muayenyei bende sevmiyorum fitile de alıştım kendi gidiyor yolu öğrendi evde dinlenmek en güzeli canım. Rapor hakkın varsa uzat biraz daha
Aynen degisik oluyo oyle olunca olsun doktoe kalinliga gore karar verirbenmde 5senedir reglm böyle oldu ameliyatlardan.ozamn benm yrn 11.gün oluyor kendimi çözememek ne garip
Çok şükür canım kaç mm dedi biliyormusunCanim keseyi gordukkkk cok sukur daha minnacikti sen bu cuma kalbi duyabilcekmisin acaba haber et gelismelerden
Canım senin de kasıklarında ağrı oldu mu hiç, ilaçlardan mı acaba sanki opudan yeni çıkmışım gibi ağrıyor. Bi doluluk var. Muhtemelen kist oldu bende Öyle olursa ertelenecek tedavimbenmde 5senedir reglm böyle oldu ameliyatlardan.ozamn benm yrn 11.gün oluyor kendimi çözememek ne garip
Canım hiç bir şey olmaz içini ferah tutKızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
Baciko 1,4 cm gozuktu keseÇok şükür canım kaç mm dedi biliyormusun