• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yerlesmedir canım. Sulandiriciyi da kesmiş, devamı gelmez inşaallah. Fitili kaça çıkardı. Ayakların yüksekte uzan olur mu?
İnşallah yerlesmedir canım. Fitili günde 3 defa 2 tane at dedi. Uzanıyorum canım valla wc ye bile gitmeye korkuyorum ☺️

Ayyy ne güzl 👏🥰şimdiden hayırlı olsn kandada guzl çıkar cnm o zman ınslah bi ben kaldım sanırım yapmayan😁
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde inşallah kimsenin emeği boşa gitmesin çok zor gerçekten 🙏

Evt son 5 gun kala igne ve prednol birde bi ilac daha vardi onlari eklemisti 19.gunde olmustuk😊
çok şükür ki tuttu.🌹bizimkide öle yapacak iğne ilaç eklicekmiş.birşwy sorcam sana benim her regl öncesi 2-3gün lekelenme olur sonra kırmızıya döner başlar.kimi dr damla başladığı gün sayıyor kimisi kırmızıya dönünce ben hiç regli günlerimi anlayamıyorum bu yüzden😂

çok şükür ki tuttu.🌹bizimkide öle yapacak iğne ilaç eklicekmiş.birşwy sorcam sana benim her regl öncesi 2-3gün lekelenme olur sonra kırmızıya döner başlar.kimi dr damla başladığı gün sayıyor kimisi kırmızıya dönünce ben hiç regli günlerimi anlayamıyorum bu yüzden😂
Benim oyle olmuyo sadece ilk oldugunda az leke gibi gelir sonra hemen bikac saate yada en gec ertesi güne sökülür ☺☺ aynen genelde tam sokuldugunde kabul ediyorlar cunku rahim inceligi o zaman daha iyi anlaşılıyormuş

Benim oyle olmuyo sadece ilk oldugunda az leke gibi gelir sonra hemen bikac saate yada en gec ertesi güne sökülür ☺☺ aynen genelde tam sokuldugunde kabul ediyorlar cunku rahim inceligi o zaman daha iyi anlaşılıyormuş
benmde 5senedir reglm böyle oldu ameliyatlardan.ozamn benm yrn 11.gün oluyor kendimi çözememek ne garip 😂😂

Ya siz transferden sonra nasıl yattınız ben sırt üstü yatmaya çalışıyorum hep ama diğer sağa sopa yatsam bişey olurmunvalla çol tevrubesizim bilemedim ki
Canim valla yattim saga da solada pek fark etmiyo zaten o direnecek annesi sana simsiki yapisacak o 😍 arada bi odada yuru fazla yatmak da iyi dgl fitil icin kan dolasimi lazim ise yaramasi icin yani bol bol meyve ye

Back