• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canm normal yolla gebe kalanlarında ilk aşamada adet ağrıları gibi ağrısı oluyor.gayet normal bir belirti için rahat olsun.
Leke gelmese bu kadara korkmazdim canım. Ama elden bir şeyde gelmiyor tabi bekleyip görücez 😔

Yaklaşık 3 saat olacak geleli şimdilik devamı yok zaten wc ye de gitmedim korkudan ☺️
bebem benmde ilk gebeliğimde gelmişti bir kere geldi sonra hiç olmadı.yerleşmedir o;)bazı kadınlarda oldukça normal.sana şunuda diim bir akrabamız 9ay boyunca şakır şakır regl olup doğurdu;) yani Allah nasip ediyorsa hiçbirşey engel olmuyor;) sen zaten tedbirli davranıyorsun takipte kal genede sıkma canını baci;)

bebem benmde ilk gebeliğimde gelmişti bir kere geldi sonra hiç olmadı.yerleşmedir o:KK66:bazı kadınlarda oldukça normal.sana şunuda diim bir akrabamız 9ay boyunca şakır şakır regl olup doğurdu:KK66: yani Allah nasip ediyorsa hiçbirşey engel olmuyor:KK66: sen zaten tedbirli davranıyorsun takipte kal genede sıkma canını baci:KK66:
Canım saol desteğin icin 😘 ben ilk denemede dış gebelik yaşadım çok fazla kanama süreci olduğu icin tedirgin oldum. İnşallah devamı gelmez uzanıyorum artık dinlenmeye çalışıyorum Rabbim hakkimda hayırlısını nasip etsin.

Canım saol desteğin icin 😘 ben ilk denemede dış gebelik yaşadım çok fazla kanama süreci olduğu icin tedirgin oldum. İnşallah devamı gelmez uzanıyorum artık dinlenmeye çalışıyorum Rabbim hakkimda hayırlısını nasip etsin.
Amin.bende 2.cide dış gebelk yaşamıştm.aallah tekrar yaşatmasın.bu sefer gayet yerinde inanıyorum büyümeye çalışan bir minnoşun var Allah hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın.🌹🌹🌹🌹🌹

Back