- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.481
Benimkide pembemsi gibiydi. Bir kere mi oldu senin canımTest yaptirmismiydin canim benimde 9.gun pembemsi kahverengimsi lekelenmem olmustu bir daha olmadi cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide pembemsi gibiydi. Bir kere mi oldu senin canımTest yaptirmismiydin canim benimde 9.gun pembemsi kahverengimsi lekelenmem olmustu bir daha olmadi cok şükür
Evt bir kere olmustu daha da olmadi canimBenimkide pembemsi gibiydi. Bir kere mi oldu senin canım
Bana da prednol vermişti gerçekten çok güzel iştah açıyor. Ben memnundum ama 5 gün kullan dedi doktor,malesef devam edemiyorum en sevdiğim ilactiAman dikkat et canım tığ gibi arkadaşım kortizon ile baya kilo aldı cok iştah açıyormuş gerçekten. O arkadas pek iştahsızdi son gördüğümde tanıyamadım
Olmaz canim beni de yarim saat yatirdilar sadece sonra metro arti taksi ile eve geldim tumsekler vardi dedigin gibiKızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
Çok sükür sen pozitifi aldın sıra. BizdeOlmaz canim beni de yarim saat yatirdilar sadece sonra metro arti taksi ile eve geldim tumsekler vardi dedigin gibi
Agrin olmuş muydu peki. Bende hafif kasık ağrısı varEvt bir kere olmustu daha da olmadi canim
Hayırlı olsunGünaydın kızlaaaaar
Dün 10.gün idi kan vermiştim sağlık ocağına nihayet sonuç çıktı 550.07 yaaa inanılmaz mutluyum şükür gördüm böyle bir sayıyı rabbim bu kez kucağına sağlık sıhatle almak nasip eder.. Canı gönülden Rabbim hiç birimizin emeğini duasını geri çevirmesin çok meşakatli zor bir yol görüyor biliyor.. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli akıllı dünyalar güzeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.. Sizi çok seviyorum görmeden acınızla üzülüyor sevincinizle mutlu oluyorum.. Çok başka bi his aramızdaki böyle düşünüyorum ve şu an ağlıyorum
Aminn insallahÇok sükür sen pozitifi aldın sıra. Bizde
Olmustu canim kasik adet agrisi gibi bende korkmustum ama oyle siddetli degildi bol su ic ayaklarini uzat dinlenAgrin olmuş muydu peki. Bende hafif kasık ağrısı var
Hayirli olsun canim devamida guzelce gelir inslalahGünaydın kızlaaaaar
Dün 10.gün idi kan vermiştim sağlık ocağına nihayet sonuç çıktı 550.07 yaaa inanılmaz mutluyum şükür gördüm böyle bir sayıyı rabbim bu kez kucağına sağlık sıhatle almak nasip eder.. Canı gönülden Rabbim hiç birimizin emeğini duasını geri çevirmesin çok meşakatli zor bir yol görüyor biliyor.. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli akıllı dünyalar güzeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.. Sizi çok seviyorum görmeden acınızla üzülüyor sevincinizle mutlu oluyorum.. Çok başka bi his aramızdaki böyle düşünüyorum ve şu an ağlıyorum
korkma cnm öle ufak lekelenmeler genelde normal karşılanır.yogun olmasında.dinlen bol bol.streste yapma.bebişin hala yerleşiyor yerini sağlamlaştırıyor ondandr o lekelerİstirahat et dedi bende isyerindeydim eve gittim rapor aldım kanama cogalirsa bilgi ver dedi yatıyorum şu an ödüm patlıyor insallah bebek duruyordur
Evt aynı işlevli ikiside kortizon.sendemi kullanıyorsn?Bu dekort kortizonlu olan mi prednol gibi
Prednol bende kullandim transfere 5 gun kala transfer gunu bıraktıkEvt aynı işlevli ikiside kortizon.sendemi kullanıyorsn?
canım kasık agrısı bende de var. birden bide bıcak saplanır gibi oldu 2 defa mı neAgrin olmuş muydu peki. Bende hafif kasık ağrısı var
Opudan sonra oldu ama transfer den sonra olmadıBendede kahverengi lekelenme oldu transferden üç saat sonra böyle olan var mı aranızda. Doktor demişti ama bu kadar erken olacağını düşünmedim
Hayırlı olsun duygusal minnoşkorkma birşey olmaz yrm saat yeterli zaten.sarsılmadan da birşey olmazzz ilk 3gün dikkatli davran snra yaşantına devamKızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi
benm 5.gün bgn ama hala devam edecekmişim bizim dr ilaca boğmayı seviyorPrednol bende kullandim transfere 5 gun kala transfer gunu bıraktık
Degiskk demekki herkesin yogurt yiyisi ayri tranfer ne zmaan tam belli oldumubenm 5.gün bgn ama hala devam edecekmişim bizim dr ilaca boğmayı seviyor
Olmamıştır korkmaKızlar benim bugun transferim oldu çok sıkıştım yarım saat sonra tuvalete çıktım bişey olmaz değilmi bide otele taksi ile geldim tümsekler falan az sarstı olmamıştır inşallah değilmi