- Konu Sahibi pembiss123
- #17.461
İnşallah canımBenim transferden 12 saat oldu yerleşme kanamasıydı işte tuttu çok şükür seninde yerleşme kanamasıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBenim transferden 12 saat oldu yerleşme kanamasıydı işte tuttu çok şükür seninde yerleşme kanamasıdır
Al bendende o kadr wala zor tutuyorum kendimiPozitifi gören betaları yüksek çıkan arkadaşlarım, hepinizi tebrik ediyorum maşallah size de bebişlerinize de Allah daim etsin inşallah, doğumlarını da görelim duyalım inşallah, bugün o kadar çok pozitif gördük ki benim bile test alıp yapasım geldi, heyecanlandım
Senin kaçıncı günün bugün?Al bendende o kadr wala zor tutuyorum kendimi
İstirahat et dedi bende isyerindeydim eve gittim rapor aldım kanama cogalirsa bilgi ver dedi yatıyorum şu an ödüm patlıyor insallah bebek duruyordurdrla knstunmu?ne diyor bu duruma
Benimde 9.gun olmuştu canim bir daha da olmamisti inslalah gelmez devamiKızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbi doktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
Test yaptirmismiydin canim benimde 9.gun pembemsi kahverengimsi lekelenmem olmustu bir daha olmadi cok şükürKızlar adet oluyor gibi hissediyorum dün kahverengi sariyken kırmızıya döndü az az kan geliyor transferin 10. Günündeyim böyle olan oldumu çok endiseleniyorum
İnsalllah canım nasıldı senin ki peki. Bir kere mi olduBenimde 9.gun olmuştu canim bir daha da olmamisti inslalah gelmez devami
Pazartwsi gisicem ama kalp atisi duyulur mu bilmiyorum cuma kese gördük elhamdülillah dünde 8630 larda çıkmıştı sanırım şimdi unuttum küsüratıSen naptın canım kalp atışı için nezaman gideceksin tahlilini kaç çıkmıştı
Bir kere 9.gun boyle peceteye silince acik pembe kahve karisimi bi pihtimsi gibi leke gelmisti sonra gelmedi bol su icİnsalllah canım nasıldı senin ki peki. Bir kere mi oldu
Kese gordugunde kacti degerin canimPazartwsi gisicem ama kalp atisi duyulur mu bilmiyorum cuma kese gördük elhamdülillah dünde 8630 larda çıkmıştı sanırım şimdi unuttum küsüratı
İnşallah canım rabbim aratmasın uzun yıllar uğraşanlara iki yıl çekirdek gibi geliyo çeken biliyo aslında bizi bizden baska anlayan olamazArkadaş 2.5 yıldır evliyz hala yok deyince bnde ona göre dedim canm bizde 2 yıldır evliyz uğraşırız die.tabiki biliyrm yıllarca neler çeken uğraşanlar var hepimiz bu yollardan geçiyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizin son olsun çifter çifter nasip olsun ınsaalhh
O gün kan vermemiştim iki gğn önce vermiştim 1430 çıkmıştı doktor kan vermeye gerek yok demişti dünde içim rahat etsin diye verdimKese gordugunde kacti degerin canim
Anladim yani hemen hemen 3000 lerde olmustur benimde dun 12.gunumdu degerim 829 cikti cok sukur haftaya cagirdi da gorulur inslalah o zamanO gün kan vermemiştim iki gğn önce vermiştim 1430 çıkmıştı doktor kan vermeye gerek yok demişti dünde içim rahat etsin diye verdim
Çok güzel canım haftaya dinlenir kalp atışıPazartwsi gisicem ama kalp atisi duyulur mu bilmiyorum cuma kese gördük elhamdülillah dünde 8630 larda çıkmıştı sanırım şimdi unuttum küsüratı
İnşallahÇok güzel canım haftaya dinlenir kalp atışı
Görülür tabi 1500 üstünden kese görünüyo geneldeAnladim yani hemen hemen 3000 lerde olmustur benimde dun 12.gunumdu degerim 829 cikti cok sukur haftaya cagirdi da gorulur inslalah o zaman
9.günüm cnmSenin kaçıncı günün bugün?
Inslalah canim insallah görünür kalp atisinida duyariz Rabbimin izniyleGörülür tabi 1500 üstünden kese görünüyo genelde
Bu dekort kortizonlu olan mi prednol gibiDekort bunun suçlusu .1saat boş durmadım ya sürekli birşey atıştırıyorum.yaktı bizi aret