• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ah benim aşkımda ikinci çizgiyi görmüş 😍😍😍 7.güne göre epey koyu çıkmış çizgi. Beta yüksek gelicek galiba 🤓 hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤲🤲🤲😘
Saol kuzum Allah razı olsun en yakın zamanda sana da nasip olsun 💕🙏🏻 afaroz edilecen dedin diye yaptım biliyosun yapmicktim 😂😂😂

Kızlar adet oluyor gibi hissediyorum dün kahverengi sariyken kırmızıya döndü az az kan geliyor transferin 10. Günündeyim böyle olan oldumu çok endiseleniyorum

Beni yanlış anlama canım ama ben on yıldor uğrasıyorum böle düşünme isyan etmiş gibi olırdaha fazla sınanırsın allah korusun
Arkadaş 2.5 yıldır evliyz hala yok deyince bnde ona göre dedim canm bizde 2 yıldır evliyz uğraşırız die.tabiki biliyrm yıllarca neler çeken uğraşanlar var hepimiz bu yollardan geçiyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz 😢 hepimizin son olsun çifter çifter nasip olsun ınsaalhh

Bendede kahverengi lekelenme oldu transferden üç saat sonra böyle olan var mı aranızda. Doktor demişti ama bu kadar erken olacağını düşünmedim

Kızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbi 😢 doktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez 😔
Yerleşmedir o kuzum devamı gelmez inşlh dr un bak akıllı adam kan sulandırıcıyı bıraktırmıs.bazıları ısrarla devam ettiriyor.Allah güzelce devamını getirsin

Back