• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aaa Benim transferim cumaertesi ama bana progrestron ingnesiyle alakali birsey söylemediler, hastanede kendileri mi vuruyor acaba?
Canım banada transfere kadar hiç birşey vermediler transferden sonra doktor reçete yazdı 5 gün progestan iğne verdi sonra fitil olarak devam ettim birde duphaston yani transferden sonra doktor söledi her doktorun farklı tedavi yöntemi var doktorun verir zaten

Kızlar bu benim ilk tedavimdi.Sonu güzel olur olmaz bilmiyorum yani sanırım bebeğimi kucağıma almadan hala inanamayacağım.Her biriniz sanki benim başka versiyonum.Aynı endişeleri,acıları,sevinçleri ve heyecanları yaşıyoruz.İlk kez forumdaki bir başlığa da bu kadar sık yazdım.Allah şu an yaşadığım mutluluğu herkese ama herkese yaşatsın🌼Çok masum bir şey istiyoruz rabbim zorlaştırıyorsa elbet bir bildiği vardır yaşadığımız sıkıntılar misli ile mutluluk ferahlık olarak dönsün bize ❣️Kendi adıma hepinize desteğiniz için teşekkür ederim 😌

Benimki de pöh aynı anlattığın gibi durumlar bizde de aynı. Ben gelen misafirlerle oturuyorum o çocuklarla oynuyo valla hem de çok fazla inşallah onunda yavrusu okurda kendi çocuğuyla oynar tabi o zaman da uykusuzluktan bıkmazsa 😅😅 görcez bakalım
Inşallah cnm tez vakitte olur hepimizin inşallah 🤲🏽siz nerde görev yapiynz biz diyrbakirdyz

Aaa Benim transferim cumaertesi ama bana progrestron ingnesiyle alakali birsey söylemediler, hastanede kendileri mi vuruyor acaba?
Hergün vurulduğun iğne ben progestan vuruluyordum yanında getir demişlerdi. Transferden önce hastanede vurdular sor bence

Kızlar bu benim ilk tedavimdi.Sonu güzel olur olmaz bilmiyorum yani sanırım bebeğimi kucağıma almadan hala inanamayacağım.Her biriniz sanki benim başka versiyonum.Aynı endişeleri,acıları,sevinçleri ve heyecanları yaşıyoruz.İlk kez forumdaki bir başlığa da bu kadar sık yazdım.Allah şu an yaşadığım mutluluğu herkese ama herkese yaşatsın🌼Çok masum bir şey istiyoruz rabbim zorlaştırıyorsa elbet bir bildiği vardır yaşadığımız sıkıntılar misli ile mutluluk ferahlık olarak dönsün bize ❣️Kendi adıma hepinize desteğiniz için teşekkür ederim 😌
Bende oyle canim hep takip ederdim ilk defa uye oldum ve bi topiktw yazistim ama gercekten cok iyi geliyor seninle ayni seyleri yasamis empati kurabilen insanlarla denk gelmek gerçekten cok guzel bi duygu inslalah Rabbim burda olan herkesin gönlünden geceni hayatına versin saglikli gebelik ve dogum nasip etsin tekrar deneyenlerin Rabbim kat be kat yardimcisi olsun en kisa surede Rabbim yuzelrini guldursun🤗🤗

Gunaydin herkese 🍀 bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim 😁🧿
Ah benim aşkımda ikinci çizgiyi görmüş 😍😍😍 7.güne göre epey koyu çıkmış çizgi. Beta yüksek gelicek galiba 🤓 hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤲🤲🤲😘

Back