- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.401
Kızlaaar değerim 226 çıktı Doktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beslemeyı bılmıyodum sadece kabul etmeyı kolaylaştrıyo diye bılıyodum bagısıklık sistemını baskılıyo dedıler bana. Sana doktorun mu soyledi besledıgını? Maslak acıbademde taktırdımVücudun bebeği kabul etmesini sağlıyor ve hamilelik tam haftasında ilerliyor şuan embriyoyu besliyormuş. Sen nerede taktırıyorsun?
Canım Gözünaydin gayet güzel bir değer sağlıkla katlanarak artsınKızlaaar değerim 226 çıktı Doktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Amin kuzumcum inşallah!Daha regl günüm gelmedi onları hesaba katınca artar diye umut ediyorumCanım Gözünaydin gayet güzel bir değer sağlıkla katlanarak artsın
Evet içinde çok vitamin varmış acil doktoru söyledi bende Fulya acıbadem de taktırıyorum.Beslemeyı bılmıyodum sadece kabul etmeyı kolaylaştrıyo diye bılıyodum bagısıklık sistemını baskılıyo dedıler bana. Sana doktorun mu soyledi besledıgını? Maslak acıbademde taktırdım
Yaa çok güzel çıkmış tebrikler canımGunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Masalalh canim bencede 10.gun iccin gayaet guzel ki 12.gun 500 lerde olur benim yuksek diye mi artisa gerek gormedi acabaKızlaaar değerim 226 çıktı Doktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Evet evet yüksekse gerek görmüyoruz dedi ama sende Perşembe bir bakalım dediMasalalh canim bencede 10.gun iccin gayaet guzel ki 12.gun 500 lerde olur benim yuksek diye mi artisa gerek gormedi acaba
Noktası virgülüne aynı biz bidr bunun iş arkadaşları patır patır evleniyor ay dolmadan hamile eşleri biz 2.5 yıldır evliyiz adam üzülüyorBnmkide pöh aynı şey onun içinde geçerli ahh bi doğsa ben bakarım diyr da gerçekten içinden felaket çocuk sevgisi var arkdslr bazen geldiğinde onları bırakıp çocuklarıyla oturur yerde oyun oynar ilgilenir fln tabi bakalım bizde olunca görücez bu arada nerde görev yapiyrdnz
Hic merak etme canim yukselir insalalhEvet evet yüksekse gerek görmüyoruz dedi ama sende Perşembe bir bakalım dedi
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsinKızlaaar değerim 226 çıktı Doktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Benimde bugün canımEvet benım bugun transferim var kullanıp gelmemi söyledi
Doktorun kim canımBenimde bugün canım
Tebrik ederim canım gözünüz aydınAmin kuzumcum inşallah!Daha regl günüm gelmedi onları hesaba katınca artar diye umut ediyorum
Zaten serum yoğun bakımda kendi kendine beslenemeyen hastalarda kullanılıyormuş normaldeBeslemeyı bılmıyodum sadece kabul etmeyı kolaylaştrıyo diye bılıyodum bagısıklık sistemını baskılıyo dedıler bana. Sana doktorun mu soyledi besledıgını? Maslak acıbademde taktırdım
Evet canım hepsini alıyorsun hatta transfer öncesi progestan iğne ve kan sulandırıcıyı da vuruyorlarKizlar transfere gittiniz gun ilaclarinizi aldiniz mi? Estrofem, folikasit, progrestron fitili vesayre?
Bal gibi hamilesin kıpkırmızı çıkmış tebriklerGunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Benimki de pöh aynı anlattığın gibi durumlar bizde de aynı. Ben gelen misafirlerle oturuyorum o çocuklarla oynuyo valla hem de çok fazla inşallah onunda yavrusu okurda kendi çocuğuyla oynar tabi o zaman da uykusuzluktan bıkmazsa görcez bakalımBnmkide pöh aynı şey onun içinde geçerli ahh bi doğsa ben bakarım diyr da gerçekten içinden felaket çocuk sevgisi var arkdslr bazen geldiğinde onları bırakıp çocuklarıyla oturur yerde oyun oynar ilgilenir fln tabi bakalım bizde olunca görücez bu arada nerde görev yapiyrdnz