• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kan verdim bekliyorum.Hemşireler test yapıp yapmadığımı sordu yaptım dedim çift çizgiydi dedim.Çok güvenmeyin idrara ama falan dediler olumsuz konuştular biraz canım sıkıldı da neyse artık 😞Oldu olmadı sonuna geldik,hayırlısı olsun!
Olur canım sıkıntı yapma boşver millet ne dediyse sonucu iyi çıkacak 🥰

Kan verdim bekliyorum.Hemşireler test yapıp yapmadığımı sordu yaptım dedim çift çizgiydi dedim.Çok güvenmeyin idrara ama falan dediler olumsuz konuştular biraz canım sıkıldı da neyse artık 😞Oldu olmadı sonuna geldik,hayırlısı olsun!
Hemşireler zaten felaket tellalı boşver sen onları 🤗

Canım naptın sonucun çıktı mı bir de bugün kaçtaydı randevu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 🤲🙏🏻
Bugun tr saati 17:30 da randevum var keseyi gormeye gidicez dua edin olurmu.. yine kimyasal gibi geliyor bana ya hayirlisi olsun Rabbim banada karnimdaki yavrumun buyudugunu gormeyi nasib etsin tum goremeyenlere gelsin bu duam❤️🙏🏻

Ay negatif cikti deyince de erken diyorlar sen ona kafani hic takma canim yanlis olmasi cok minicik ihtimal. Pozitiftir oo🤩

Bugun tr saati 17:30 da randevum var keseyi gormeye gidicez dua edin olurmu.. yine kimyasal gibi geliyor bana ya hayirlisi olsun Rabbim banada karnimdaki yavrumun buyudugunu gormeyi nasib etsin tum goremeyenlere gelsin bu duam❤️🙏🏻
Niye kimyasal olsun canım senin değerim gayet yüksekti 700lerde bişeyi cuma kan tahlili çıktımı

Ya benım eşim bide pöh 🤣🤣🤣ama çok düşüncelidir maşallah diyim taşıyabilse bebeği taşımayı teklif eder eminşm
Bnmkide pöh aynı şey onun içinde geçerli ahh bi doğsa ben bakarım diyr da😄😄 gerçekten içinden felaket çocuk sevgisi var arkdslr bazen geldiğinde onları bırakıp çocuklarıyla oturur yerde oyun oynar ilgilenir fln😄 tabi bakalım bizde olunca görücez bu arada nerde görev yapiyrdnz

S sevgiliistanbul Yok canim cikmadi henuz.. bu tahliller uzun suruyor diye duymustum trombofili 1 ve 2 ye bakildi.. iyice gerildim dr lar yuzunden.. degerim yuksek cikti evet ama geri dusme gibi bir durum oluyormu? 🤔 Kan aldirsammi bi bilemedim?
Yok canım zaten bugün keseyi görürsün sıkıntı yapma saat kaçta gideceksin

Back