• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun 😍 nasıl karar verdin test yapmaya? Son güne kadar beklersin diyordum🤗
Dün test aldım belki yaparım diye bütün gece uyuyamadım heyecandan sabah uyandım ve yaptım hemen 🥰 ilk denemem dış gebelik olduğu iicn henüz sevinemedik. İnsallah kan sonucum güzel gelir ve artr 🙏🏻

Dün test aldım belki yaparım diye bütün gece uyuyamadım heyecandan sabah uyandım ve yaptım hemen 🥰 ilk denemem dış gebelik olduğu iicn henüz sevinemedik. İnsallah kan sonucum güzel gelir ve artr 🙏🏻
Evde test varsa durulmuyor işte 😂 inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirirsin 🤗🤗

Günaydın kızlaaaaar 💕
Dün 10.gün idi kan vermiştim sağlık ocağına nihayet sonuç çıktı 550.07 😍 yaaa inanılmaz mutluyum şükür gördüm böyle bir sayıyı rabbim bu kez kucağına sağlık sıhatle almak nasip eder.. Canı gönülden Rabbim hiç birimizin emeğini duasını geri çevirmesin çok meşakatli zor bir yol görüyor biliyor.. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli akıllı dünyalar güzeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.. Sizi çok seviyorum görmeden acınızla üzülüyor sevincinizle mutlu oluyorum.. Çok başka bi his aramızdaki böyle düşünüyorum ve şu an ağlıyorum

Tek gördük canım ama sonradan belli oluyomuş ikinci haftaya belli olır dedi pazartesi gitcem bakalım sağlıklı olsunda rabbim nasip kucağıma almayı nasip etsin
Amin canım aynen öyle inşallah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Merak ettim sonuc ne oldu? Bebisiniz tutundumu insallah?
Canım 11 yumurta donduruldu 27 kasımda 2 transfer 5.gün.. Dün kan versin 550 çıktı.. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlaaaaar 💕
Dün 10.gün idi kan vermiştim sağlık ocağına nihayet sonuç çıktı 550.07 😍 yaaa inanılmaz mutluyum şükür gördüm böyle bir sayıyı rabbim bu kez kucağına sağlık sıhatle almak nasip eder.. Canı gönülden Rabbim hiç birimizin emeğini duasını geri çevirmesin çok meşakatli zor bir yol görüyor biliyor.. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli akıllı dünyalar güzeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.. Sizi çok seviyorum görmeden acınızla üzülüyor sevincinizle mutlu oluyorum.. Çok başka bi his aramızdaki böyle düşünüyorum ve şu an ağlıyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindim valla🤗 değerin de çok güzel çıkmış maşallah 🤗

Günaydın kızlaaaaar 💕
Maşallah bu forum hepimize iyi geldi nekadar çok pozitif haber geldi Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲

Back