- Konu Sahibi pembiss123
- #17.341
Koficim negatif korona test sonucumÖyle oldu gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koficim negatif korona test sonucumÖyle oldu gerçekten
Ben kullanmıştım canımKizlar transfere gittiniz gun ilaclarinizi aldiniz mi? Estrofem, folikasit, progrestron fitili vesayre?
Estrofemi transferin ertesi gün başlattı Dr.Kizlar transfere gittiniz gun ilaclarinizi aldiniz mi? Estrofem, folikasit, progrestron fitili vesayre?
Evet benım bugun transferim var kullanıp gelmemi söylediKizlar transfere gittiniz gun ilaclarinizi aldiniz mi? Estrofem, folikasit, progrestron fitili vesayre?
Vücudun bebeği kabul etmesini sağlıyor ve hamilelik tam haftasında ilerliyor şuan embriyoyu besliyormuş. Sen nerede taktırıyorsun?Hamile kalmanı mı kolaylaştırdı ne gibi bi etkısı oldu canım?
Ben almıştım saati saatine olması önemli üstelik progestan fitili hastaneden çıkmadan yapıp öyle gelmiştim eve.Kizlar transfere gittiniz gun ilaclarinizi aldiniz mi? Estrofem, folikasit, progrestron fitili vesayre?
Evet kullandım hepsiniKizlar transfere gittiniz gun ilaclarinizi aldiniz mi? Estrofem, folikasit, progrestron fitili vesayre?
Bulantim var ama öyle dayanilmayacak gibi değil arka planda takılıyor sadeceIkizlerde genelde belirtilerin iki kati oluyor diye biliyorum ama bunyeden bunyeye degisiyor.. basladimi senjnkiler..
Hayırlı olsun nasıl karar verdin test yapmaya? Son güne kadar beklersin diyordumGunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Canım naptın sonucun çıktı mı bir de bugün kaçtaydı randevu inşallah hayırlı haberlerle gelirsinCanim nekadar cikti oan testinde yukseliyormu? Bende pek birsey hissetmiyorum
Günaydınnn hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu? Bizlere de dua etGunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Ay ay ay tontikolar geliyorlardııııGunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Vihuuv süperHaydi o zaman bir test de benden gelsin 3.4.dk biraz daha koyulasti 8.gun
Eki Görüntüle 2735246
Hadi güzel haberlerini alalımGünaydın kızlarcım ben kan vermeye gidiyorum!Dua,iyi dilek,temenni ne varsa atın üzerime
Yaa hayirli olsun cook sevindimGunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Hayirli olsum canim masallahHaydi o zaman bir test de benden gelsin 3.4.dk biraz daha koyulasti 8.gun
Eki Görüntüle 2735246