- 7 Ocak 2009
- 7.081
- 11.493
- 773
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.321
Haha ay çok güldüm gece gece çok yaşaHamile mi kalıyoruz, mutasyona mı uğruyoruz belli değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha ay çok güldüm gece gece çok yaşaHamile mi kalıyoruz, mutasyona mı uğruyoruz belli değil yani
Demekki pöhlerin kalbi çok minnoşdışardam çok donuk içi pamuk benimkiYaaa benim eşimde pöh. Oda çok üzülüyor bana acı çekince
Dılardanda güler yüzlü bazen donuk değişiyor ama pöhler genelde donuk soğuk duruyorlarDemekki pöhlerin kalbi çok minnoşdışardam çok donuk içi pamuk benimki
AynennDılardanda güler yüzlü bazen donuk değişiyor ama pöhler genelde donuk soğuk duruyorlar
bağışıklık baskılayıcı kortizon ilacı. bağışıklığı baskılıcak rahimde embriyoyaya karşı antikor saldırısı olmasın die.biİm dr baya ince düşünüyor yaDekort ne için verdi canım
Dekort bunun suçlusu .1saat boş durmadım ya sürekli birşey atıştırıyorum.yaktı bizi aretValla bende öyleyim hep birşeyler yiyorum
Hepimiz teşkilattanız deseneBenim babam da başkomiserdi emekli oldu
Aman dikkat et canım tığ gibi arkadaşım kortizon ile baya kilo aldı cok iştah açıyormuş gerçekten. O arkadas pek iştahsızdi son gördüğümde tanıyamadımDekort bunun suçlusu .1saat boş durmadım ya sürekli birşey atıştırıyorum.yaktı bizi aret
Bende 48kiloyum bu ilaçla gidişat iyi durmuyor. miğdem sanki dipsiz bir kuyu benm normalde pek iştahım olmaz yemekle aram yok suan mutfağa çadır kurasım varAman dikkat et canım tığ gibi arkadaşım kortizon ile baya kilo aldı cok iştah açıyormuş gerçekten. O arkadas pek iştahsızdi son gördüğümde tanıyamadım
Ay deme kilosu iştahı da ha böyle senin gibiydi. Tamam bak șimdi sakin ol ve elindeki catal kaşığı yavaşça masaya bırakıp arkana bakmadan odana git yatağına geçBende 48kiloyum bu ilaçla gidişat iyi durmuyor. miğdem sanki dipsiz bir kuyu benm normalde pek iştahım olmaz yemekle aram yok suan mutfağa çadır kurasım var
Yaaa kahkaha attım inan g şimdi sen böyle diyince tırstım .Ama valla abur cubur yok bende kurumeyve,süt,meyve,kuruyemiş hepsi buAy deme kilosu iştahı da ha böyle senin gibiydi. Tamam bak șimdi sakin ol ve elindeki catal kaşığı yavaşça masaya bırakıp arkana bakmadan odana git yatağına geç
Olsun ne yediğin kadar ne zaman yediğin de çok önemli biliyorsunYaaa kahkaha attım inan g şimdi sen böyle diyince tırstım .Ama valla abur cubur yok bende kurumeyve,süt,meyve,kuruyemiş hepsi bu
Canim cok gecmis olsun bende seni dusunuyordum bugun az kaldi diyordum icimden ayin 10una.. olsun canini sikma insh Rabbimin bir bildigi vardir Hayirlisi olsun bidahaki aya inshaAllah guzel haberlerini alirizSelam kuzular benim tedavim iptal yine Transferim ocağa kaldı bana bu belirtileri yapan progestan iğne değilmiş bu arada, enfeksiyon çıktı bende dolayısıyla antibiyotik verdiler ve tedavi de iptal oldu. Yarında sürüntü testimin sonucu çıkacak ama doktor yapılan tahliller neticesinde covid olmadığını sadece enfeksiyon olduğunu söyledi hayırlısı olsun bakalım bir ay daha beklememiz gerekiyormuş, bekleriz
Canim nekadar cikti oan testinde yukseliyormu? Bende pek birsey hissetmiyorumAyy cok güzel maşallah sübhanallah darısı başımıza bende hiç belirti yok diye gidip yine kan testi verdim ay kafayo tırlattım
Ikizlerde genelde belirtilerin iki kati oluyor diye biliyorum ama bunyeden bunyeye degisiyor.. basladimi senjnkiler..Kızlar bulantı kusma yaşayan var mi? Ilaclarin yan etkisi olabilir mi?
Bihassa akşam ve geceleri napak artık yattı balık yan giderOlsun ne yediğin kadar ne zaman yediğin de çok önemli biliyorsun
Hamile kalmanı mı kolaylaştırdı ne gibi bi etkısı oldu canım?O serum bana çok iyi geldi inşallah böyle devam eder
Öyle oldu gerçektenHepimiz teşkilattanız desene
Ne guzel canım 3üde tutmasınEvet canım hatta 3 embriyo doktor kalitelerinin çok iyi olmadığını da belirtti ve bu yüzden 3 embriyo transferi yaptı ama veren rabbim çok şükür oldu Allah isteyen herkese nasip etsin