• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kıjj yajık kocana git de bi sarıl bak sana nasıl merhametli ve hassas davranıyor.birbirnize destek olun ne duygusalsınız yaaaa🥰🥰
Kocam daha uçaktan yeni indi gelsin görmüyorum kaç gündür zaten. İstambulda yaşamıyoruz karadeniz deyiz o çok izin alamadığı için polis sadece transfere geliyor

Kocam daha uçaktan yeni indi gelsin görmüyorum kaç gündür zaten. İstambulda yaşamıyoruz karadeniz deyiz o çok izin alamadığı için polis sadece transfere geliyor
ayrılıkta var özlemde cr buram buram sen eşinide özlemişin🥰duygusallığın nedeni belli oldu kıamam sana.polis eşi olmak zaten zor meslekten dolayı ii bilirim😉

Azospermi de şöyle oluyor eşim 4 ay iğne kullandı bende adetimle beraber yumurta geliştirildi tam toplama günü eşim ameliyata alındı sperm varmı diye varsa yumurtalatım toplanacak yoksa çöptü şükür bulundu yumurta toplandı. Döllendi 6 tane blast oluştu. Dedi sende bi ihtimal adenomyozis olabilir 2 aylık menepoz iğnesi yapıcaz ok dedik sonra ben mesanemden rahatsılandım 2 ameliyat oldumçok kötü bi süreçti. ertelendi işte eylülde iğneyi vurdun 2 ay menopoza girdim zordu valla. O kadar sakındım hasta olmayom diye 20lik dişin çıkacağı tuttu. Benden tavsiye dişim ağrımıyor demeyin tüp bebeğe başlamadan kesin diş doktorunuza görünğn aptal kafam hiç düşünmedim şimdi o menopoz iğnesi olmasa iptal edecektim transferide sil baştan o menopozu istemiyorum zor o
Ah canım ya sen de az şeyler yaşamamışsın 😞 inşaallah güzel neticelenir de sen de unutursun herşeyi

Back