• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayırlı uğurlu olsun canım. Tez zamanda sağlık ve sıhhatle alalım inşallah kucağımıza yavrularımızı aramızda bir gün varmış.. benden 20 yumurta toplandı. 16 sı döllendi.. 14 tanesi embrio oldu.. dün 3.gün idi; 14 taneden 5 i geriden geliyor 9 tanesi kaliteli ilerleyişleri bölünmeleri güzel dendi. Sende durumlar nasıl kaç yumurta toplandı gelişimler nasıl.. içimizi ferah tutalım inşallah güzel olacak her şey
Merak ettim sonuc ne oldu? Bebisiniz tutundumu insallah?

Embriyo oluşunca sperm neresinde kalıp kırılıyo? Ilk kez duydum çok şaşkınım 😱 hayırlı olsun yeni denemeniz canim. Bu sefer inşaallah hem taze transferini olursun, hem de 2 3 embriyo dondurursun 🤲
Valla bende bilmiyorum canım. Ancak sanırım bize embriyo dondurmak yaramayacak. Artık hayırlısı olsun diyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi

Allahım o estrofem varya 1 hafta baş ağrısından öldürüyor insanı Allah yardımcın olsun canım
Ya bu estrofemden nefret ediyorum cidden çok başarısı yapıyor ben zaten migren hastasıyım ayrıca sinizütim de var gerilim türü baş ağrıma var beni mahvediyor resmen şimdi ikinci transfer hazırlık sürecindeyim adete kadar ilaçları bıraktım valla psikolojim normale döndü

Valla bende bilmiyorum canım. Ancak sanırım bize embriyo dondurmak yaramayacak. Artık hayırlısı olsun diyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Bide böyle deneyin bakalım. Hayırlısı böyledir inşaallah 🤲

Back