- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.301
Seninde eşin polis demekkiayrılıkta var özlemde cr buram buram sen eşinide özlemişinduygusallığın nedeni belli oldu kıamam sana.polis eşi olmak zaten zor meslekten dolayı ii bilirim
ivitt.ama benmkisi pek duygusal sayılmaz azcık rahattır kendisiSeninde eşin polis demekki
Aman ben halime şükrediyimm o zamnivitt.ama benmkisi pek duygusal sayılmaz azcık rahattır kendisiben burda gebersem bişi yok tamm ilaçtan naz yapma diyor
Bencede şükret.ben naz bile yapamıyom hödükçüğümeAman ben halime şükrediyimm o zamn
Bende Ercan bey in hastasıyım. Gerçekten harika bir doktor inşallah güzel sonuç alırsınızAcıbadem fulya Ercan baştu ilaçlarla 20 yi buldu
Dekort ne için verdi canımamin.şuan extrofem kullanmıyorum ne zamn verir eklermi bilmiyrm progynova ,dekort,coraspin,folibol kullanıyrm dekort beni benden alıyor ama)
Amin inş çok istiyoruzBende Ercan bey in hastasıyım. Gerçekten harika bir doktor inşallah güzel sonuç alırsınız
Merak ettim sonuc ne oldu? Bebisiniz tutundumu insallah?Hayırlı uğurlu olsun canım. Tez zamanda sağlık ve sıhhatle alalım inşallah kucağımıza yavrularımızı aramızda bir gün varmış.. benden 20 yumurta toplandı. 16 sı döllendi.. 14 tanesi embrio oldu.. dün 3.gün idi; 14 taneden 5 i geriden geliyor 9 tanesi kaliteli ilerleyişleri bölünmeleri güzel dendi. Sende durumlar nasıl kaç yumurta toplandı gelişimler nasıl.. içimizi ferah tutalım inşallah güzel olacak her şey
Valla bende öyleyim hep birşeyler yiyorumBenim peşimide pis boğazım bırakmıyor birşey yemeden duramıyorum.sürekli mutfaktayım
Valla bende bilmiyorum canım. Ancak sanırım bize embriyo dondurmak yaramayacak. Artık hayırlısı olsun diyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahiEmbriyo oluşunca sperm neresinde kalıp kırılıyo? Ilk kez duydum çok şaşkınımhayırlı olsun yeni denemeniz canim. Bu sefer inşaallah hem taze transferini olursun, hem de 2 3 embriyo dondurursun
Nasip eder de bi bebeniu olursa cok rahat etceksin bunu simdiden görebiliyorumYa benım eşim bide pöhama çok düşüncelidir maşallah diyim taşıyabilse bebeği taşımayı teklif eder eminşm
Yaa Yerim sizi minnoşlarEşime üzülüyorum ya ben acı çekince benim yüzümden hep diye ağlıyor üzülüyor. Çok duygusal minnoş bir aileyiz galiba.Sen transfer oldunmu
Ya bu estrofemden nefret ediyorum cidden çok başarısı yapıyor ben zaten migren hastasıyım ayrıca sinizütim de var gerilim türü baş ağrıma var beni mahvediyor resmen şimdi ikinci transfer hazırlık sürecindeyim adete kadar ilaçları bıraktım valla psikolojim normale döndüAllahım o estrofem varya 1 hafta baş ağrısından öldürüyor insanı Allah yardımcın olsun canım
Yaaa benim eşimde pöh.Ya benım eşim bide pöhama çok düşüncelidir maşallah diyim taşıyabilse bebeği taşımayı teklif eder eminşm
Bu şahane bir haber
Bide böyle deneyin bakalım. Hayırlısı böyledir inşaallahValla bende bilmiyorum canım. Ancak sanırım bize embriyo dondurmak yaramayacak. Artık hayırlısı olsun diyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Allah razı olsun canım benimmBu şahane bir habergözün aydın olsun kuşum. Allah tez zamanda şifanı da versin
Benim babam da başkomiserdi emekli olduivitt.ama benmkisi pek duygusal sayılmaz azcık rahattır kendisiben burda gebersem bişi yok tamm ilaçtan naz yapma diyor
Hamile mi kalıyoruz, mutasyona mı uğruyoruz belli değil yaniBen bir yerde okudum canım, sivilce oluşuyormuş hamilelikte. Cilt rengi değişecekmiş, suratta çil gibi lekede olabilirmiş. Belirtilerde var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?