Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dekort bunun suçlusu .1saat boş durmadım ya sürekli birşey atıştırıyorum.yaktı bizi aret
Aman dikkat et canım tığ gibi arkadaşım kortizon ile baya kilo aldı cok iştah açıyormuş gerçekten. O arkadas pek iştahsızdi son gördüğümde tanıyamadım

Aman dikkat et canım tığ gibi arkadaşım kortizon ile baya kilo aldı cok iştah açıyormuş gerçekten. O arkadas pek iştahsızdi son gördüğümde tanıyamadım
Bende 48kiloyum bu ilaçla gidişat iyi durmuyor. miğdem sanki dipsiz bir kuyu benm normalde pek iştahım olmaz yemekle aram yok suan mutfağa çadır kurasım var

Bende 48kiloyum bu ilaçla gidişat iyi durmuyor. miğdem sanki dipsiz bir kuyu benm normalde pek iştahım olmaz yemekle aram yok suan mutfağa çadır kurasım var
Ay deme kilosu iştahı da ha böyle senin gibiydi. Tamam bak șimdi sakin ol ve elindeki catal kaşığı yavaşça masaya bırakıp arkana bakmadan odana git yatağına geç

Ay deme kilosu iştahı da ha böyle senin gibiydi. Tamam bak șimdi sakin ol ve elindeki catal kaşığı yavaşça masaya bırakıp arkana bakmadan odana git yatağına geç
Yaaa kahkaha attım inan g şimdi sen böyle diyince tırstım .Ama valla abur cubur yok bende kurumeyve,süt,meyve,kuruyemiş hepsi bu

Canim cok gecmis olsun bende seni dusunuyordum bugun az kaldi diyordum icimden ayin 10una.. olsun canini sikma insh Rabbimin bir bildigi vardir Hayirlisi olsun bidahaki aya inshaAllah guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…