• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kendine neden yükleniyorsun böyle.herkesin acı eşiği bir olacak değil ya .benmde ilaç hassasiyetim var inan kimse tedaviyi tam anlamıyla rahat geçiremiyor.sen baya dolmuşsun kuzum.ağla ozamn içinden geldiği gibi rahatla.birz üstüste gelmesi seni yıpratmış ama kadınlar güçlüdür.yarın inşlh transferin olacak bebişin tutacak hepsini unutucaksın sadece bunu düşün
İnşallah canım valla çeşmeler hep açık bende annem bide ikiz oluyorsa ikiz yaptır diyor ben zaten çok korkağım bide ikiz riskli acaba erken mi doğar sağlıklı olurmu diye kendimi yer bitiririm

Azospermi de şöyle oluyor eşim 4 ay iğne kullandı bende adetimle beraber yumurta geliştirildi tam toplama günü eşim ameliyata alındı sperm varmı diye varsa yumurtalatım toplanacak yoksa çöptü şükür bulundu yumurta toplandı. Döllendi 6 tane blast oluştu. Dedi sende bi ihtimal adenomyozis olabilir 2 aylık menepoz iğnesi yapıcaz ok dedik sonra ben mesanemden rahatsılandım 2 ameliyat oldumçok kötü bi süreçti. ertelendi işte eylülde iğneyi vurdun 2 ay menopoza girdim zordu valla. O kadar sakındım hasta olmayom diye 20lik dişin çıkacağı tuttu. Benden tavsiye dişim ağrımıyor demeyin tüp bebeğe başlamadan kesin diş doktorunuza görünğn aptal kafam hiç düşünmedim şimdi o menopoz iğnesi olmasa iptal edecektim transferide sil baştan o menopozu istemiyorum zor o
bak ben de dediğin gibi yaptım diş druna gittim dişimde lezyon varmış 1sene ilaç+ameliyat zamanlamaya bak hiç ağrımda yok.hamile kalsam da mecbur tedavı olcam.geldimmi üstüste geliyor işte

bak ben de dediğin gibi yaptım diş druna gittim dişimde lezyon varmış 1sene ilaç+ameliyat zamanlamaya bak hiç ağrımda yok.hamile kalsam da mecbur tedavı olcam.geldimmi üstüste geliyor işte
Valla gitmekle iyi yapmışsın ama 20 lik dişim patladı artık düzde çıkıyormuş yerde var gibi geçecek inşalla

İnşallah canım valla çeşmeler hep açık bende annem bide ikiz oluyorsa ikiz yaptır diyor ben zaten çok korkağım bide ikiz riskli acaba erken mi doğar sağlıklı olurmu diye kendimi yer bitiririm
yani bende pek tercih edemiyorum 2transferi evhamlısın zaten yıpratır seni 1tane olaunda bi inşlh snra gene denersn zaten bak blast yumoslarn hazır duruyor.duygusal minnoş seni

Yok canım günde 1 benimki. Gebelik ikiz devam ederse 34.haftaya kadar devam edecekmişim 🤢
Canım benim Allah yardım eder hayırlısı ne ise o olsun inşallah yaa.. Keske fitile dönse bari.. Anne olamamak kadar olmak da zormuş her aşama ayrı bi sıkıntı canimizdan can çıkıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin.. Şimdi daha iyi anlıyorum tüp bebek anneleri daha bi anneymis♥️🤲

yani bende pek tercih edemiyorum 2transferi evhamlısın zaten yıpratır seni 1tane olaunda bi inşlh snra gene denersn zaten bak blast yumoslarn hazır duruyor.duygusal minnoş seni
Eşime üzülüyorum ya ben acı çekince benim yüzümden hep diye ağlıyor üzülüyor. Çok duygusal minnoş bir aileyiz galiba. 🤭🤭Sen transfer oldunmu

Valla gitmekle iyi yapmışsın ama 20 lik dişim patladı artık düzde çıkıyormuş yerde var gibi geçecek inşalla
geçer tabii 20lik ağrısı zor oluyor iyi bilirim gönülü diş ameliyatı oldum odenli ii bilirim;)ama patladıysa dişin korkma ağrısada zararı olmaz sanada bebeğinede

Eşime üzülüyorum ya ben acı çekince benim yüzümden hep diye ağlıyor üzülüyor. Çok duygusal minnoş bir aileyiz galiba. 🤭🤭Sen transfer oldunmu
Ya üzülme bak adam kendini suçlu hissediyor inan daha çok üzülüyordur o brz dik dur sağlam dur.kadınız biz ya iki iğne acı bizi yıldıramaz .ben transfer hazırlıgındayım daha günüm belli degl kntrl ilaç devam ediyoz ver ilacı ver coşkuyu devam😹

Şifanı versin Rabbim canım Yaa eşe bak maşallah aynen baya duygusalmıșsınz sizin genlerinizden bide duygusal bebis olcak inşallah bakalım o nasıl olcak 😊 benim koca sizinkinin tam tersi adam buz dolabı.. Kimyasal geçirdiğim de düşük yaparken aşırı sancı çekmiştim senin yüzünden diye o acıyla eşime girişmișim adamcağız ne sesini çıkardı ne kendini savundu yediğiyle kalmıştı 🤭

Ya üzülme bak adam kendini suçlu hissediyor inan daha çok üzülüyordur o brz dik dur sağlam dur.kadınız biz ya iki iğne acı bizi yıldıramaz .ben transfer hazırlıgındayım daha günüm belli degl kntrl ilaç devam ediyoz ver ilacı ver coşkuyu devam😹
Allahım o estrofem varya 1 hafta baş ağrısından öldürüyor insanı Allah yardımcın olsun canım

Canım benim Allah yardım eder hayırlısı ne ise o olsun inşallah yaa.. Keske fitile dönse bari.. Anne olamamak kadar olmak da zormuş her aşama ayrı bi sıkıntı canimizdan can çıkıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin.. Şimdi daha iyi anlıyorum tüp bebek anneleri daha bi anneymis♥️🤲
Rabbim layığıyla annelik yapmayı nasip etsin 🤗

Şifanı versin Rabbim canım Yaa eşe bak maşallah aynen baya duygusalmıșsınz sizin genlerinizden bide duygusal bebis olcak inşallah bakalım o nasıl olcak 😊 benim koca sizinkinin tam tersi adam buz dolabı.. Kimyasal geçirdiğim de düşük yaparken aşırı sancı çekmiştim senin yüzünden diye o acıyla eşime girişmișim adamcağız ne sesini çıkardı ne kendini savundu yediğiyle kalmıştı 🤭
Ya benım eşim bide pöh 🤣🤣🤣ama çok düşüncelidir maşallah diyim taşıyabilse bebeği taşımayı teklif eder eminşm

Back