- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.281
Kocam daha uçaktan yeni indi gelsin görmüyorum kaç gündür zaten. İstambulda yaşamıyoruz karadeniz deyiz o çok izin alamadığı için polis sadece transfere geliyorKıjj yajık kocana git de bi sarıl bak sana nasıl merhametli ve hassas davranıyor.birbirnize destek olun ne duygusalsınız yaaaa
Acıbadem fulya Ercan baştu ilaçlarla 20 yi buldumerhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz
Benim şuan günde 1 ama henüz transferim olmadı. Fitilim de var sabah akşamTammdr canm çok saol
Azıcık gözünü kapatabilsen keşkeYok abla bırakmıyor hayır cidden hiç böyle biri değildim
Götür yavrum götüürBenim peşimide pis boğazım bırakmıyor birşey yemeden duramıyorum.sürekli mutfaktayım
Yarın sabah yapam da onu atam bacimAt bakayim buraya deriz
Tek de olsa beta yükseldikçe başlıyor canım. İlaçlara yeni başlamadın ki. Onlar yapsa baştan yapardı.Bir iki değil ki ben de diyorum daha vakti var. Tonla ilaç kullanıyoruz hepsi başka bir sey yapıyor.
Benim öyle@Rabbimnasip6103 bebeğim acil bir sorum vr bilenlerde cvplayabilir progestan iğnesinin göbekten yapılanının adı prolutex mi? Günde 2adet tapılıyr demi
Ben bir yerde okudum canım, sivilce oluşuyormuş hamilelikte. Cilt rengi değişecekmiş, suratta çil gibi lekede olabilirmiş. Belirtilerde var yani.Abla benimde gögüs üstü ve boyuna doğru sivilcelerim var baya da var yani bu normal midir acaba
Canım şuan işte sivilce var olablir yani aslında bir de bir sürü hormon alıyoruzBen bir yerde okudum canım, sivilce oluşuyormuş hamilelikte. Cilt rengi değişecekmiş, suratta çil gibi lekede olabilirmiş. Belirtilerde var yani.
O kadar haklısın ki. Bulantı yapmamış olabilir ama nöronlara kısa devre yaptırmışlar elektrik gitmiyor. Benim hiç aklıma gelmedi ya kızTek de olsa beta yükseldikçe başlıyor canım. İlaçlara yeni başlamadın ki. Onlar yapsa baştan yapardı.
ayrılıkta var özlemde cr buram buram sen eşinide özlemişinKocam daha uçaktan yeni indi gelsin görmüyorum kaç gündür zaten. İstambulda yaşamıyoruz karadeniz deyiz o çok izin alamadığı için polis sadece transfere geliyor
Ah canım ya sen de az şeyler yaşamamışsınAzospermi de şöyle oluyor eşim 4 ay iğne kullandı bende adetimle beraber yumurta geliştirildi tam toplama günü eşim ameliyata alındı sperm varmı diye varsa yumurtalatım toplanacak yoksa çöptü şükür bulundu yumurta toplandı. Döllendi 6 tane blast oluştu. Dedi sende bi ihtimal adenomyozis olabilir 2 aylık menepoz iğnesi yapıcaz ok dedik sonra ben mesanemden rahatsılandım 2 ameliyat oldumçok kötü bi süreçti. ertelendi işte eylülde iğneyi vurdun 2 ay menopoza girdim zordu valla. O kadar sakındım hasta olmayom diye 20lik dişin çıkacağı tuttu. Benden tavsiye dişim ağrımıyor demeyin tüp bebeğe başlamadan kesin diş doktorunuza görünğn aptal kafam hiç düşünmedim şimdi o menopoz iğnesi olmasa iptal edecektim transferide sil baştan o menopozu istemiyorum zor o
Analiz yapıyorum şuan kim ne kullanıyor die dr u darlıcam derdim oBenim şuan günde 1 ama henüz transferim olmadı. Fitilim de var sabah akşam
Olsun ilaçların etkisidirO kadar haklısın ki. Bulantı yapmamış olabilir ama nöronlara kısa devre yaptırmışlar elektrik gitmiyor. Benim hiç aklıma gelmedi ya kız
anket sonuçlandı 2kişi 2adet 2kişi 1adet yapıyor iğneyi beraberlik söz konusuBenim öyle
istanbul tüp bebek aret kamar.20bini geçti şuan daha devam ediyoz bakalım amelıyat ada 8bin 30u verdm eminimmerhaba arkadaslar, bende tüp bebek araştırmasındayım. hangi merkezde yaptırıyorsunuz ve ücret ortalama ne kadar acaba destek olabilirmisiniz
Bebek gelecek yerden beyin esirgenmezOlsun ilaçların etkisidir
İnşallah canım,Ah canım ya sen de az şeyler yaşamamışsıninşaallah güzel neticelenir de sen de unutursun herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?