- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.181
hocayla pazarlıklar sürüyor halaFitil diyekonuşmuştuk ya
Hep merak etmisimdir gebe olunca illa tüp bebek doktrnz mu sizi takip etmek zorunda ki normal kadın doğumcu da takip edermi bnm de poztf olursa eğer fındık götürürüm heralde malum samsunluyz karadeniz de fındık bolKızlar birde birşey soracağım pozitif sonucu alanlar doktorunuza giderken çiçek çikolata filan birşey yaptırdınız mı? Ben şimdi başka doktora gidiyorum ama o doktoruma da uğramak istiyorum aynı hastanedeler zaten
Ben dr uma pozitifi alırsam 1kutu iğne götürcem hediye olarak al gözün doysun dicemHep merak etmisimdir gebe olunca illa tüp bebek doktrnz mu sizi takip etmek zorunda ki normal kadın doğumcu da takip edermi bnm de poztf olursa eğer fındık götürürüm heralde malum samsunluyz karadeniz de fındık bol
Yok canım ben perinatoloji ye gidiyorum yüksek riskli gebeliklere bakan doktor. Her defasında detaylı baktıkları için daha iyi oluyor birde tüp bebek doktorları çok yoğun zaten takip işine girmiyorum o yüzden. Samsunun neresindensin canımHep merak etmisimdir gebe olunca illa tüp bebek doktrnz mu sizi takip etmek zorunda ki normal kadın doğumcu da takip edermi bnm de poztf olursa eğer fındık götürürüm heralde malum samsunluyz karadeniz de fındık bol
MantıklıBen dr uma pozitifi alırsam 1kutu iğne götürcem hediye olarak al gözün doysun dicem
ucuz yollu olanlardan bir karışık yaptırırım sabah akşam yesinMantıklı
Yani anlamadığım normal kadın doğumcu ya da gidebiliynmuYok canım ben perinatoloji ye gidiyorum yüksek riskli gebeliklere bakan doktor. Her defasında detaylı baktıkları için daha iyi oluyor birde tüp bebek doktorları çok yoğun zaten takip işine girmiyorum o yüzden. Samsunun neresindensin canım
Eğer bnde pozitifi görürsem insalah oğlum olursa melik sencer kizim olursaKızlar bebişlere isim düşündünüz mü bakalım?
Evet canım gidiliyorYani anlamadığım normal kadın doğumcu ya da gidebiliynmuçarşamba cnm
Aynen biz az çekmedikucuz yollu olanlardan bir karışık yaptırırım sabah akşam yesin
Hadi bakalım hayırlısı olsun dinlen birazBirkaç ay ara verdim canım Şubat veya marttadüşünüyorum
Şaka bi yana cnm bişey götürmem fındık da vermemKızlar birde birşey soracağım pozitif sonucu alanlar doktorunuza giderken çiçek çikolata filan birşey yaptırdınız mı? Ben şimdi başka doktora gidiyorum ama o doktoruma da uğramak istiyorum aynı hastanedeler zaten
Evet ya şoktayımHiç mantıklı değil hala kan sulandırıcı kullanılması
Amiiin uzamaz inşaallahAmin canım inşallahdarısı başına en kısa zamanda
Elazığlı mısın sen kardeşŞaka bi yana cnm bişey götürmem fındık da vermembedava mi yaptılar sanki onca para almayı bililer bi kerede toleransmi gösterirdiler sanki cok uğraştık biz hala da uğraşıyızzz eşim öyle diyr walaa
Transferini yapmayacağından korkuyorumhocayla pazarlıklar sürüyor halakan sulandırıcı yı gündemden kaldırdık sırada progestan savaşları sürüyor çarşamba son pazarlığı yapçaz uzlaşabilirsek
Melik sencer mi? Eşim sencere taktı diziden sebepEğer bnde pozitifi görürsem insalah oğlum olursa melik sencer kizim olursa
umay asena,yada almira _almura
O serum bana çok iyi geldiHer ihtimale karsı vucut bebegı dısarı atmasın diye bagısıklıgı baskıladılar canım
her doktor ayrı kafada zaten Allaha emanet.birinin dediğini birininki tutmuyorEvet ya şoktayım
cidden ya adam senlemi uğraşçam ben bas git dese ben şokTransferini yapmayacağından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?