- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.201
Benim ki hemen kesmişti. Sadece iğne kullandığım haldeher doktor ayrı kafada zaten Allaha emanet.birinin dediğini birininki tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki hemen kesmişti. Sadece iğne kullandığım haldeher doktor ayrı kafada zaten Allaha emanet.birinin dediğini birininki tutmuyor
Yada öyle bir özenle yapacak ki bidaha ona gitme diye onlar da zorlamasınlar insanıcidden ya adam senlemi uğraşçam ben bas git dese ben şok
Benim doktorum çikolata vs yemiyor birkaç sefer aramızda başka bir konudan sebep konuşması geçmişti.Karadenizliyim kendi yaban mersini üretimimiz var belki o şekilde bir paket hazırlayabilirim.Ya da lösev,tema vakfı gibi bir kuruma bağışta bulunabilirim adına.Ne alırsam zaten mutlaka doktorda vardır bizi çok sevindirdi başka çocuklar da en az bizim kadar sevinsin isterim Çiçek de çok seviyor o da olabilir.Merkeze oraya buraya bir sürü elbet para veriyoruz bu biraz da teşekkür şeysi o sebeple düşünüyorum ben açıkçasıKızlar birde birşey soracağım pozitif sonucu alanlar doktorunuza giderken çiçek çikolata filan birşey yaptırdınız mı? Ben şimdi başka doktora gidiyorum ama o doktoruma da uğramak istiyorum aynı hastanedeler zaten
Aynn esim le karar verdik o sencer dedi.bnde dedim kuranda geçen de bişey olsun başınada melik koyduk melik sencer oldu O diziler bizdee izleniyor malumınslah gerçek olur bu hayallerimMelik sencer mi? Eşim sencere taktı diziden sebep güzel maşallah adıyla gelsin inşaallah
Ay canım inşaallah ya hayırlısıyla olsun melik de güzel evet. Zaten sencer de melikAynn esim le karar verdik o sencer dedi.bnde dedim kuranda geçen de bişey olsun başınada melik koyduk melik sencer oldu O diziler bizdee izleniyor malumınslah gerçek olur bu hayallerim
İnşAllah abla hiç istemiyorum kullanmakAh yavrum benim inşaallah bıraktırır iğneyi
Samsunluym cnm ama diyarbakırda yasiyrm ne oldukiElazığlı mısın sen kardeş
Aynen bide kayınvalidemin adı eşimin ex aşkının adıymış mümkün değil yani kız olursaDede adı babaanne adı gibi mi
Ayy cok güzel maşallah sübhanallah darısı başımıza bende hiç belirti yok diye gidip yine kan testi verdim ay kafayo tırlattımMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydum çok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
O da çok mantıklı gerçekten dur bende bi düşüneyimBenim doktorum çikolata vs yemiyor birkaç sefer aramızda başka bir konudan sebep konuşması geçmişti.Karadenizliyim kendi yaban mersini üretimimiz var belki o şekilde bir paket hazırlayabilirim.Ya da lösev,tema vakfı gibi bir kuruma bağışta bulunabilirim adına.Ne alırsam zaten mutlaka doktorda vardır bizi çok sevindirdi başka çocuklar da en az bizim kadar sevinsin isterim Çiçek de çok seviyor o da olabilir.Merkeze oraya buraya bir sürü elbet para veriyoruz bu biraz da teşekkür şeysi o sebeple düşünüyorum ben açıkçası
Gözün Aydın canım bizede dua et perşembe transferim varMerhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydum çok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
Evet canım hatta 3 embriyo doktor kalitelerinin çok iyi olmadığını da belirtti ve bu yüzden 3 embriyo transferi yaptı ama veren rabbim çok şükür oldu Allah isteyen herkese nasip etsinCanım artısların fazla ikiz gebelik olabılır belki 2 embrıyo mu transfer ettıler?
Darısı bize inşallah Çok sevindim canımEvet canım hatta 3 embriyo doktor kalitelerinin çok iyi olmadığını da belirtti ve bu yüzden 3 embriyo transferi yaptı ama veren rabbim çok şükür oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Tez zamanda mucizeniz gelir insDarısı bize inşallah Çok sevindim canım
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımAmiiin uzamaz inşaallah 2029 giderayak son çelmesini taktı bana
Doğru sende haklısınŞaka bi yana cnm bişey götürmem fındık da vermem bedava mi yaptılar sankionca para almayı bililer bi kerede toleransmi gösterirdiler sanki cok uğraştık biz hala da uğraşıyızzz eşim öyle diyr walaa
Amin canım kulun kula duası inşallah dua edinTez zamanda mucizeniz gelir ins
Şiveli yazdın da eniştem elazığı. O arada şive yapıyo. aynı onun gibi yazdınSamsunluym cnm ama diyarbakırda yasiyrm ne olduki
Iyi bari yırttın bu bahaneyleAynen bide kayınvalidemin adı eşimin ex aşkının adıymış mümkün değil yani kız olursa
He doğrudur cnm elazığlı arkdslrm akrabam da var hele buralarda hep şive karıştı zaten bendeŞiveli yazdın da eniştem elazığı. O arada şive yapıyo. aynı onun gibi yazdın