- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.161
Sigara baskılıyor biliyorum. Ama yeni bırakmışım zaten bi tane içersem doğurana kadar içerimYanlış anlamazsan aft için bı tavsiye verebilirim. Arkadaşımın eşinde olmuştu gecmiyordu ilaçla falan da. Doktor ona birkaç tane sigara iç geçer dedi ve geçti gercekten. Eğer çok zorlanirsan öyle içine falan çekmeden biraz dumanı ağzında tut bırak.
İnşallahHayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Yok hiç yapmadım beklemesi çok zor oldu amaBenim de 3. Gün taze transfer,daha 4. Günumdeyim.İdrar testi yaptın mı hic
Ohh çok şükür sevindim kuzum savdın gitti inşallah bi daha gelmemek üzerekoku tat da gelmeye başladı yavaştan canım. halim vaktim yerinde çok şükür. Atlattım gitti inşaallah.
Şuan için adları deniz olsun uniseks isimler tercih sebebiKızlar bebişlere isim düşündünüz mü bakalım?
Inşaallah canım sizlere de hiç değmesin inşaallahOhh çok şükür sevindim kuzum savdın gitti inşallah bi daha gelmemek üzere
Evet çok mantıklıŞuan için adları deniz olsun uniseks isimler tercih sebebi
Çarşamba günü gittiğimde soracağım abla akşama kadar zaten sulandırıcı aradım zorla buldum. Lavaboya çıktıkça kahverengi leke geliyor ablaKüçüğüm sen nasıl oldun? Dr'a sulandırıcıyı söyledin mi?
Cinsiyet belli olsun da hayırlısı ile oğlum olursa kağan koyucam ama kız olursa tam emin olmamakla doğa olabilirKızlar bebişlere isim düşündünüz mü bakalım?
AynenEvet çok mantıklıkarnında oğlum kızım diyeceğine deniz dersin
Himm sukur ki onceden farkedilmis canim inslalah gecer atlatirsinYok canım kanımda
Aynen cok sagolsun bende seviyorum cok tatli sevecenAllah razı olsun ya maşallah hiç yapmacık değil gerçekten çok iyi bir insan dr'umuz. Diğer merkezleri görmüyor musun? Pozitifi görünce hemen salliyorlar. Sonuçta ilaç takibini falan yapmak zorunda değil ama yapıyor. Helal olsun
Ah yavrum benim inşaallah bıraktırır iğneyiÇarşamba günü gittiğimde soracağım abla akşama kadar zaten sulandırıcı aradım zorla buldum. Lavaboya çıktıkça kahverengi leke geliyor abla
Çok güzel hayırlısıyla gelsin inşaallahCinsiyet belli olsun da hayırlısı ile oğlum olursa kağan koyucam ama kız olursa tam emin olmamakla doğa olabilir
Hiç mantıklı değil hala kan sulandırıcı kullanılmasıAh yavrum benim inşaallah bıraktırır iğneyi
Dede adı babaanne adı gibi miAynenbenimki ilk torun olcak nasipse. İnşallah isim savaşlarına maruz kalmayız hicbirimz
Amin canım inşallahÇok güzel hayırlısıyla gelsin inşaallah
Fitil diyekonuşmuştuk yaahaha stok çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?