Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam kuzular benim tedavim iptal yine Transferim ocağa kaldı bana bu belirtileri yapan progestan iğne değilmiş bu arada, enfeksiyon çıktı bende dolayısıyla antibiyotik verdiler ve tedavi de iptal oldu. Yarında sürüntü testimin sonucu çıkacak ama doktor yapılan tahliller neticesinde covid olmadığını sadece enfeksiyon olduğunu söyledi hayırlısı olsun bakalım bir ay daha beklememiz gerekiyormuş, bekleriz

Hayirlisi olsun canim gec olsun guc olmasin inslalah enfeksiyon nerde varmis rahimdemi

Ay canım, üzüldüm. Hayırlısıyla, sağlıkla olursun inşallah Ocakta. İyi ki transfer öncesi çıkmış sonrasında çıksaydı çok zor olurdu, nerdeymiş peki enfeksiyon doktor bir şey söyledi mi? Yoksa sadece kanında mı? Çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin transfer öncesi olması senin icjn daha iyi transfer olunca daha kötü gecriridin. Ocak ayında insallah her şey yolunda ilerler

Sağol canım ins dönmez tam adet günüm olunca adet mi oluyorum dedim ins olmam bebeğim benimledir ins
Normalde adet öncesi lekelenme olur mu?
Valla hepimizin ödü koptu. Ben bi de kanda pozitif görmüştüm aha kimyasal dedim yani.

Sağol canım evet haklısın işte her şerde bir hayır var Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda Yok canım kanımda çıktı enfeksiyon afedersin dışkımda da mikrop çıktı

Kesin zamlanir benim evde uzak sordum bi bakicak burda onerdigi doktor vs soyledi birde her zmaan mesaj atabilirsin ialclari ben yonelndirirm dedi 16.haftaya kadar igne devem edecek esteofemde kalp atisini duyunca birikicaz dedi
Allah razı olsun ya maşallah hiç yapmacık değil gerçekten çok iyi bir insan dr'umuz. Diğer merkezleri görmüyor musun? Pozitifi görünce hemen salliyorlar. Sonuçta ilaç takibini falan yapmak zorunda değil ama yapıyor. Helal olsun

Ay canım ya aynı benim gibi oldun. hakkimizda hayırlısı böyleymiş ne diyelim

Bilmukabele tosbişim hepimiz aynı güzel duygular içerisindeyiz

Sağol canım evet haklısın işte her şerde bir hayır var Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda Yok canım kanımda çıktı enfeksiyon afedersin dışkımda da mikrop çıktı
Amin canım. Ayy çok çok geçmiş olsun beterinden korusun Allah yine de Allah korumuş diyelim. Antibiyotiklerin bitince bol bol yoğurt, kefir ye. O tarz antibiyotikler bağırsak düzenini de bozabiliyor.

Sigaraya bak sen. O kadar zaralı ki aft bile dayanamıyor ben de covid olunca içsem virüsler ölür mü acaba diye düşünmedim değil

Ne enfeksiyonu çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…