Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim doktorum çikolata vs yemiyor birkaç sefer aramızda başka bir konudan sebep konuşması geçmişti.Karadenizliyim kendi yaban mersini üretimimiz var belki o şekilde bir paket hazırlayabilirim.Ya da lösev,tema vakfı gibi bir kuruma bağışta bulunabilirim adına.Ne alırsam zaten mutlaka doktorda vardır bizi çok sevindirdi başka çocuklar da en az bizim kadar sevinsin isterim Çiçek de çok seviyor o da olabilir.Merkeze oraya buraya bir sürü elbet para veriyoruz bu biraz da teşekkür şeysi o sebeple düşünüyorum ben açıkçası

Aynn esim le karar verdik o sencer dedi.bnde dedim kuranda geçen de bişey olsun başınada melik koyduk melik sencer oldu O diziler bizdee izleniyor malumınslah gerçek olur bu hayallerim
Ay canım inşaallah ya hayırlısıyla olsun melik de güzel evet. Zaten sencer de melik

Ayy cok güzel maşallah sübhanallah darısı başımıza bende hiç belirti yok diye gidip yine kan testi verdim ay kafayo tırlattım

O da çok mantıklı gerçekten dur bende bi düşüneyim

Gözün Aydın canım bizede dua et perşembe transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…