• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla ben transfer de olucak diye hiç evden çıkmıyordum. Benden önce eşim bi gece ateslendi terle attı. 2 gün de sırtı ağırdı. Galiba covidmiş. Ondan 4 5 gün sonra ben ateşlendim. Aşırı üşüme titreme burun akıntısı baş ağrısı öksürük vardı. Gün gün semptomlar da değişti. 3 gün sonra ateşim düştü öksürük arttı. Sesimde boğukluk başladı. Tat koku sıfırlandı. Sırt göğüs ağrısı oldu. En doğrusunu Allah bilir, bana senin ki covid gibi gelmedi.
Aynen bu semptomları bılıyorum kuzum bunların hiç biri yok ben cumartesi bi ara cok üsüdüm bi de bagısıklık baskılayıcı uyguladılar bana her gun 2 kere hap alıyorum hemde 2 haftada 1 serum alıyorum üşüyünce sifayı kaptım sanırım.. karabiberli süt bal içtim, limonlu bal yedım iyi geldi onlar

Aynen bu semptomları bılıyorum kuzum bunların hiç biri yok ben cumartesi bi ara cok üsüdüm bi de bagısıklık baskılayıcı uyguladılar bana her gun 2 kere hap alıyorum hemde 2 haftada 1 serum alıyorum üşüyünce sifayı kaptım sanırım.. karabiberli süt bal içtim, limonlu bal yedım iyi geldi onlar
Canım daha önce okumuştum bu serumdan sonra senin yaşadıklarını yaşayan var bence serumdan dolayi

Kızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?
O ilaçlar göstermez. Mesela ben taze transfer oldum. Çatlatma iğnesi vuruldugum için 11-12. Güne kadar etkisi gösteriyor ve idrar testinde pozitif oluyor. Taze transferler iğneden sonra 13. Gün yaparlarsa yaniltmaz. Ben bi kere aşılama olmuştum. 11. Gün yaptım ve ignenin etkisiyle çift çizgi çıktı hafif. Ama 12. Gün tertemizdi.

3.gün embriyosu için 4.gün erken olabilir 5.günler bile 5’ten itibaren yavaş yavaş belli oluyor😊Minicik daha sabredebilirsin belki 😉
Hiç sabredebileceğimi sanmıyorum kızlar:))ama negatif çıkarsa da üzülmem daha erken diye.3 tane gebelik testi var şimdi. 10 tane daha gebelik testi alayım :) sabah akşam yaparım artık :)

Canım daha önce okumuştum bu serumdan sonra senin yaşadıklarını yaşayan var bence serumdan dolayi
O da olabılır kuzum aklıma geldi netten baktım ama pek bi yan etkısını bulamadım cumartesı serumu aldım pazar atesım cıktı dediğin gibi ondanda olabılır. Zaten covit olsam bagısıklığım cok kotu su an kesın anlaşılırdı, bagısıklıgım o kadar dustu ki agzımda aft cıktı yani🙄

O da olabılır kuzum aklıma geldi netten baktım ama pek bi yan etkısını bulamadım cumartesı serumu aldım pazar atesım cıktı dediğin gibi ondanda olabılır. Zaten covit olsam bagısıklığım cok kotu su an kesın anlaşılırdı, bagısıklıgım o kadar dustu ki agzımda aft cıktı yani🙄
D vitamini kullan canım bol c vitamini tüket. O aft berbat Bi şey zaten. Rabbim şifa versin 🙏🏻

Canım benimde biraz eşimde sorun vardı sadece kadında iş bitmiyo ki erkegınde iyi olcakki bebek olsun😂
Tabii ki canım ama bizde herşey çok normal görünüyor eşimde de bende de🤷🏻‍♀️ Ama benim guatr var. Bana o kontrol altında zaten o etkilemez dediler ama bence yine de o etkiliyor gibi geliyor bana en çok

D vitamini kullan canım bol c vitamini tüket. O aft berbat Bi şey zaten. Rabbim şifa versin 🙏🏻
Doktorum vitamın vermişti canım onun içinde d vitamınıde var onu içiyorum bi tek. Amin canım hepımıze rabbım bebeklerımızı kucagımıza almamızı nasip etsın inşallah🤲 O yolda cektıgımız hersey

Benım baş ağrım yok koku tat kaybı yok agrım yok halsizlik yok sadece ateş ve hafif boğaz agrısı var. Bugun ateşim 36.8 36.6 larda sende ates var mı? Bi de doktor dedi ki 4 5 gunde anca cıkıyomuş bn bütün hafta evdeydım bi perşembe teste gttım o da 10 dakika bi de cumartesı cıktım pazar gunude atesım cıktı ama 1 gunde cıkmaz dıyo doktor cumartesı gununden süphelenmiyotum o yuzden
Canım ateşin yüksek değil ki normal seviyede. Belki üşütmüş olabilirmisin? Bu kadar kısa sürede semptom göstermez diye biliyorum. Benim ateş ve bogaz ağrısı yok iste sadece tat koku kaybi bas agrisi o kadar. Sen dikkat etmeye devam et kalbini ferah tut yoktur inşallah canım ya

Kızlar negatif tup bebek tedavisinden sonra 3_4 gün adet gecikmesi yaşadım oldum ama uzun sürdü 9_10 gün gibi normalde 7 gun olur benimki sonra bugün yine adet olmuşum erken adet böyle durum normal mi yaşıyan var mi

Kızlar negatif tup bebek tedavisinden sonra 3_4 gün adet gecikmesi yaşadım oldum ama uzun sürdü 9_10 gün gibi normalde 7 gun olur benimki sonra bugün yine adet olmuşum erken adet böyle durum normal mi yaşıyan var mi
Evet cnm sıklıkla adet görmüştüm bnde ilk kanama 10 gün feln sürdü sonra 2 hafta geçmeden bidaa oldum 4 _5 gün sürdüydü sonraki aylarda kendiliğin den düzene girdi giriyor yani

Back