• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet cnm sıklıkla adet görmüştüm bnde ilk kanama 10 gün feln sürdü sonra 2 hafta geçmeden bidaa oldum 4 _5 gün sürdüydü sonraki aylarda kendiliğin den düzene girdi giriyor yani
Ayyy çok tşk ederim canım içime su serptin ben birde ilaçlar etkisini atsın diye sogan suyu yapıp içtim acaba kötü birşey mi var diye doktora gidecektim

O da olabılır kuzum aklıma geldi netten baktım ama pek bi yan etkısını bulamadım cumartesı serumu aldım pazar atesım cıktı dediğin gibi ondanda olabılır. Zaten covit olsam bagısıklığım cok kotu su an kesın anlaşılırdı, bagısıklıgım o kadar dustu ki agzımda aft cıktı yani🙄
Transferden sonra bende de aft cıktı biliyor musun 😲 yeni yeni geçiyor 16 gündür çekiyorum düşün.

Ayyy çok tşk ederim canım içime su serptin ben birde ilaçlar etkisini atsın diye sogan suyu yapıp içtim acaba kötü birşey mi var diye doktora gidecektim
Yine aklında kalacağına tabi doktoruna sorabilirsin cnm normalini böyle bişey die ama ben sordum da normal dediydi ilaçlardan dediydi sonra bi süre de olmadım bayaa yaklaşık 2 ay sonra düzene girdi kendiliğinden

Merhaba hanımlar, yeni üye oldum:)
Tüp bebek sürecine girdim bende 3,5 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı var benimde amh 1,5 tüp bebek için herhangi bir sorun yok şimdilik ve ilk denememiz olacak. Bugün adet oldum ve Çarşamba gidicem yumurtalık hazır ise ilaç tedavisine başlıcam sanırım. Kan tahlili gerekiyor mu yine neye göre başlanıyor yumurta hazırlığı? Şimdiden hepinize güzel hayırlı haberler dilerim🍀🍀🙏🙏

Yine aklında kalacağına tabi doktoruna sorabilirsin cnm normalini böyle bişey die ama ben sordum da normal dediydi ilaçlardan dediydi sonra bi süre de olmadım bayaa yaklaşık 2 ay sonra düzene girdi kendiliğinden
Ikinci adetten sonra üçüncü ne zaman oldu düzeldi mi canım ben kendi doktorum ile konuşmuyorum zaten şikayet etmişim bugün bile hastahane tarafından arandım haklı olduğumu biliyorlar🙂

Merhaba hanımlar, yeni üye oldum:)
Tüp bebek sürecine girdim bende 3,5 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı var benimde amh 1,5 tüp bebek için herhangi bir sorun yok şimdilik ve ilk denememiz olacak. Bugün adet oldum ve Çarşamba gidicem yumurtalık hazır ise ilaç tedavisine başlıcam sanırım. Kan tahlili gerekiyor mu yine neye göre başlanıyor yumurta hazırlığı? Şimdiden hepinize güzel hayırlı haberler dilerim🍀🍀🙏🙏
Tedavin hayirli olsun canım. Kimisinde kan testi yapılıyor bana yapılmamıştı. Folikül sayısına bakıldı sadece.
Ama ben o doktora bir yıldır muayene oluyordum. Yumurtaların ne kadar büyüdüğünü ilaca nasıl tepki verdiğini biliyordu belki de ondan kan istemedi.
Inşallah bir sürü dolu dolu yumurtan olur🤗

Back