- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.981
Masalalh ne guzel hayirli olsun bende bekliyorum halakacinci gun transferin kacinci gun embryosuKızlar benim test sonucum 183,8 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalalh ne guzel hayirli olsun bende bekliyorum halakacinci gun transferin kacinci gun embryosuKızlar benim test sonucum 183,8 çıktı
Aynen sorma yaa sabrımı olcuyorlar herhaldeAy şansa bak. Geç olsun güç olmasın neyse. Yüksek çıkacak zaten öyle hissediyorum
Ayyy çok tşk ederim canım içime su serptin ben birde ilaçlar etkisini atsın diye sogan suyu yapıp içtim acaba kötü birşey mi var diye doktora gidecektimEvet cnm sıklıkla adet görmüştüm bnde ilk kanama 10 gün feln sürdü sonra 2 hafta geçmeden bidaa oldum 4 _5 gün sürdüydü sonraki aylarda kendiliğin den düzene girdi giriyor yani
Hayırlı olsun canım. Kaçıncı gündü taze mi dinmus muKızlar benim test sonucum 183,8 çıktı
negatifi gördükten sonra benim de adetim 1-2 gün uzamıştı .Kızlar negatif tup bebek tedavisinden sonra 3_4 gün adet gecikmesi yaşadım oldum ama uzun sürdü 9_10 gün gibi normalde 7 gun olur benimki sonra bugün yine adet olmuşum erken adet böyle durum normal mi yaşıyan var mi
Transferden sonra bende de aft cıktı biliyor musun yeni yeni geçiyor 16 gündür çekiyorum düşün.O da olabılır kuzum aklıma geldi netten baktım ama pek bi yan etkısını bulamadım cumartesı serumu aldım pazar atesım cıktı dediğin gibi ondanda olabılır. Zaten covit olsam bagısıklığım cok kotu su an kesın anlaşılırdı, bagısıklıgım o kadar dustu ki agzımda aft cıktı yani
Sonra ikinci adet gününüz erken oldu mu sizin ki denegatifi gördükten sonra benim de adetim 1-2 gün uzamıştı .
Yine aklında kalacağına tabi doktoruna sorabilirsin cnm normalini böyle bişey die ama ben sordum da normal dediydi ilaçlardan dediydi sonra bi süre de olmadım bayaa yaklaşık 2 ay sonra düzene girdi kendiliğindenAyyy çok tşk ederim canım içime su serptin ben birde ilaçlar etkisini atsın diye sogan suyu yapıp içtim acaba kötü birşey mi var diye doktora gidecektim
Hayırlı olsun bana da dua edin lütfen.kaçıncı gün embriyosu? İdrar testi yapmışmıydın öncesinde?Kızlar benim test sonucum 183,8 çıktı
Test sonucunu beklemek test gününü beklemekten çok daha zor. 12 gün bir şekilde geçiyor ama o 2 saat geçmek bilmiyorAynen sorma yaa sabrımı olcuyorlar herhalde
Ikinci adetten sonra üçüncü ne zaman oldu düzeldi mi canım ben kendi doktorum ile konuşmuyorum zaten şikayet etmişim bugün bile hastahane tarafından arandım haklı olduğumu biliyorlarYine aklında kalacağına tabi doktoruna sorabilirsin cnm normalini böyle bişey die ama ben sordum da normal dediydi ilaçlardan dediydi sonra bi süre de olmadım bayaa yaklaşık 2 ay sonra düzene girdi kendiliğinden
yok olmadım cnm. ben 24 -26 gün de bir adet gördüğüm için transfer , test günü derken 30.günde adet görebilmiştimSonra ikinci adet gününüz erken oldu mu sizin ki de
3. Gün çift embriyo ve transferin 10. Günü iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah artar Allah isteyen herkese nasip etsinMasalalh ne guzel hayirli olsun bende bekliyorum halakacinci gun transferin kacinci gun embryosu
Ilk adetim de benim de öyle aradan iki hafta geçti yine oldum adettim 28 günde bir oluyoryok olmadım cnm. ben 24 -26 gün de bir adet gördüğüm için transfer , test günü derken 30.günde adet görebilmiştim
Aynen inanki doktorum mesaj atmis kan yaptirdinmi sonucu istemis dedim sizin hastanedeyim bekliyroumTest sonucunu beklemek test gününü beklemekten çok daha zor. 12 gün bir şekilde geçiyor ama o 2 saat geçmek bilmiyor
Rabbim en hayirlisini nasip etsin inşallah
Tedavin hayirli olsun canım. Kimisinde kan testi yapılıyor bana yapılmamıştı. Folikül sayısına bakıldı sadece.Merhaba hanımlar, yeni üye oldum:)
Tüp bebek sürecine girdim bende 3,5 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı var benimde amh 1,5 tüp bebek için herhangi bir sorun yok şimdilik ve ilk denememiz olacak. Bugün adet oldum ve Çarşamba gidicem yumurtalık hazır ise ilaç tedavisine başlıcam sanırım. Kan tahlili gerekiyor mu yine neye göre başlanıyor yumurta hazırlığı? Şimdiden hepinize güzel hayırlı haberler dilerim
Amin amin inslalah canim Rabbim devamini getirsin3. Gün çift embriyo ve transferin 10. Günü iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah artar Allah isteyen herkese nasip etsin
Işi hızlandırmak için hicbir şey yapmadı mı kız valla ben olsam dayanamayıp başka hastanede kan vermiştim şimdiye kadar iyi sabrettinAynen inanki doktorum mesaj atmis kan yaptirdinmi sonucu istemis dedim sizin hastanedeyim bekliyroum