- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.941
Starda da aret kamar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sormayı unuttum ya heycandan öle yatyımki kese felen yoktur diye hemen gördü elhamdülillah unuttum onu sormayıHayırlı olsun bence en güzeli senin yaşadığın emin ol bi aksilik olsa kese oluşmazdı ki canım. Ne kadarlıktı ultrasonda?
43 yaşında bile bak.. vay be ya valla aklım almıyor acıyorum bizeYasıda varmış birinin gerci benım annemde 15 yasından beri sigara içiyo bana ilk gecesınde hamile kalmış ki hemen hamıle kalır korunmazsa 43 yasındada hemen hamıle kaldı sigarada içer, gunde 10 tane kahvede
Yok ya bekliyorum hala hala kan otomati bozulmus bekliyoruz bakalimfeci de kalabalik var artık hes kodsuz almiyorlarHayırlısı canım kardeşim. Aldın mı sonucunu? Hadi bize müjde ver
Birde bana sorMeraktan catlicaz Rabbimnasip6103
AA bu adam aret kamar mıymış önceden de görmüştüm ama bilmiyordumStarda da aret kamar var
Yuh yaaaYok canim ariza varmis ilk defa boyle birsey basima geldi normalde en gec 1 saate cikardi bakalim .. karsi taraftaki fulya ya gonderebilir lermis kani
Dışarda falan beklesen? Ya da telefonla haber verselerYok ya bekliyorum hala hala kan otomati bozulmus bekliyoruz bakalimfeci de kalabalik var artık hes kodsuz almiyorlar
Kosede bi yerde oturuyoruz esimle bakalim disarida serin baska etrafta bi yer de yol avm falan varda orlarda tehlikeli bakalim bekliyoruz umarim cikar biran onceDışarda falan beklesen? Ya da telefonla haber verseler
Maleseff canim bakalim.beklicem artik bilseydim.giderdim saglik ocagina orda verirdim burda vermemdeki amac hem ilaclari falan da sorayim diyeYuh yaaa
Canım sen gecırmiştin sanki korona eşinle semptomların nelerdi? Nasıl gectı temasın var mıydı?Evet kuluçka süresi 4 gün. Yani sen semptom göstermeye başladıktan 4 gün önce almış oluyorsun virüsü. Inşaallah değildir
Oh oh maşallahAy sormayı unuttum ya heycandan öle yatyımki kese felen yoktur diye hemen gördü elhamdülillah unuttum onu sormayı
Canım benimde biraz eşimde sorun vardı sadece kadında iş bitmiyo ki erkegınde iyi olcakki bebek olsun43 yaşında bile bak.. vay be ya valla aklım almıyor acıyorum bize
bende ona bakıyorım şimdi:)duşumu da aldım dünya varmışStarda da aret kamar var
Valla ben transfer de olucak diye hiç evden çıkmıyordum. Benden önce eşim bi gece ateslendi terle attı. 2 gün de sırtı ağırdı. Galiba covidmiş. Ondan 4 5 gün sonra ben ateşlendim. Aşırı üşüme titreme burun akıntısı baş ağrısı öksürük vardı. Gün gün semptomlar da değişti. 3 gün sonra ateşim düştü öksürük arttı. Sesimde boğukluk başladı. Tat koku sıfırlandı. Sırt göğüs ağrısı oldu. En doğrusunu Allah bilir, bana senin ki covid gibi gelmedi.Canım sen gecırmiştin sanki korona eşinle semptomların nelerdi? Nasıl gectı temasın var mıydı?
İlk kez duyuyorum acaba çatlatma iğnesinin etkisi için demiş olabilir mi?Kızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?
Bıldıgım kadarıyla o taze transferde catlatma iğnesının etkısıyle oluyo canım onda beta varmışKızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?
Çatlatma iğnesi veriyorlar ya, beta hcg onda var. Estrofemle progesteronda da yok.Kızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?