• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yasıda varmış birinin gerci benım annemde 15 yasından beri sigara içiyo bana ilk gecesınde hamile kalmış ki hemen hamıle kalır korunmazsa 43 yasındada hemen hamıle kaldı sigarada içer, gunde 10 tane kahvede
43 yaşında bile bak.. vay be ya valla aklım almıyor😂😂 acıyorum bize

Kızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?

Canım sen gecırmiştin sanki korona eşinle semptomların nelerdi? Nasıl gectı temasın var mıydı?
Valla ben transfer de olucak diye hiç evden çıkmıyordum. Benden önce eşim bi gece ateslendi terle attı. 2 gün de sırtı ağırdı. Galiba covidmiş. Ondan 4 5 gün sonra ben ateşlendim. Aşırı üşüme titreme burun akıntısı baş ağrısı öksürük vardı. Gün gün semptomlar da değişti. 3 gün sonra ateşim düştü öksürük arttı. Sesimde boğukluk başladı. Tat koku sıfırlandı. Sırt göğüs ağrısı oldu. En doğrusunu Allah bilir, bana senin ki covid gibi gelmedi.

Kızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?
İlk kez duyuyorum acaba çatlatma iğnesinin etkisi için demiş olabilir mi?

Bıldıgım kadarıyla o taze transferde catlatma iğnesının etkısıyle oluyo canım onda beta varmış

Çatlatma iğnesi veriyorlar ya, beta hcg onda var. Estrofemle progesteronda da yok.

Back