• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım dünden beri baş ağrım var tat koku hissiszligim devam ediyor. Korona testi verdim 3-4 gun sonra cikcakmis
Benım baş ağrım yok koku tat kaybı yok agrım yok halsizlik yok sadece ateş ve hafif boğaz agrısı var. Bugun ateşim 36.8 36.6 larda sende ates var mı? Bi de doktor dedi ki 4 5 gunde anca cıkıyomuş bn bütün hafta evdeydım bi perşembe teste gttım o da 10 dakika bi de cumartesı cıktım pazar gunude atesım cıktı ama 1 gunde cıkmaz dıyo doktor cumartesı gununden süphelenmiyotum o yuzden

Benım baş ağrım yok koku tat kaybı yok agrım yok halsizlik yok sadece ateş ve hafif boğaz agrısı var. Bugun ateşim 36.8 36.6 larda sende ates var mı? Bi de doktor dedi ki 4 5 gunde anca cıkıyomuş bn bütün hafta evdeydım bi perşembe teste gttım o da 10 dakika bi de cumartesı cıktım pazar gunude atesım cıktı ama 1 gunde cıkmaz dıyo doktor cumartesı gununden süphelenmiyotum o yuzden
Evet kuluçka süresi 4 gün. Yani sen semptom göstermeye başladıktan 4 gün önce almış oluyorsun virüsü. Inşaallah değildir

Back