• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eskiden herşey ne güzelmiş. Yedikleri içtikleri herşey doğal hormonsuzmuş, hiç bişeyden haberleri olmadıkları gibi kolaycana hamile de kalıyorlardı 🤷🏻‍♀️😍 benim şaşırdığım nokta aslında hala bu GDO lu falan yiyecekler yiyip alkol sigara tüketenler kolayca hamile kalıyor çok ilginç🙄🙄
Ay evet yaa, ben de ona şaşıp kalıyorum, eşleri de kendileri de sigara içen, sağlıksız beslenen ne kadar arkadaşım akrabam varsa ilk denemede hamile kaldılar. Biz de eşimle ne sigara ne alkol hiç bişey yok, bi de çok iyi besleniriz, herşeyin en organiğini almaya özen gösteririz, unlu mamğller tüketmeyiz çok, yok anam 1 buçuk senedir bebeğin b si yok😏🙄 valla düşükten sonra haftada 4 defa kızartma yapıp ekmek arası yemeye başladık, keramet kötü beslenmede zaar

Tedavin hayirli olsun canım. Kimisinde kan testi yapılıyor bana yapılmamıştı. Folikül sayısına bakıldı sadece.
Ama ben o doktora bir yıldır muayene oluyordum. Yumurtaların ne kadar büyüdüğünü ilaca nasıl tepki verdiğini biliyordu belki de ondan kan istemedi.
Inşallah bir sürü dolu dolu yumurtan olur🤗
Çok teşekkür ederim :KK66: İnşallah hepimiz için hayırlı olur. İlk görüşmeye gittiğimde 7-8 tane yumurtan çıkar demişti ama tabi önemli olan kaliteli olması sanırım:KK51:

Çok teşekkür ederim :KK66: İnşallah hepimiz için hayırlı olur. İlk görüşmeye gittiğimde 7-8 tane yumurtan çıkar demişti ama tabi önemli olan kaliteli olması sanırım:KK51:
Daha fazla çıkar. Ilk muayenede gördüğü folikullerin bazıları sonradan gelişip diğerlerine yetişiyor. Bazılarını da opu öncesi usg görüntülemiyor altta kalanlar oluyormuş.
Bana son kontrolde 6 yumurta demişti 15 tane toplanmıştı. Önemli olan kalitesi ama 1 yumurta bile olsa kaliteliyse döllenir tutar🤗

Bacım sen ne yapıyorsun çok göremiyorum. Yeniden transfer hazırlığına başlayacak mısın?
Evt canım gorusme bile yaptim ama şuan adet düzensizliği yaşıyorum ilk adetim 3_4 gün gecikti 9_10 gün sürdü ikinci adetim 2 hafta sonra oldu anlamadım inşallah kötü birşey yoktur

Ikinci adetten sonra üçüncü ne zaman oldu düzeldi mi canım ben kendi doktorum ile konuşmuyorum zaten şikayet etmişim bugün bile hastahane tarafından arandım haklı olduğumu biliyorlar🙂
Zeki hocaya da sorabilirsin cnm ondan bahsediyrm 😊sonuçta artık o takip ediyr seni bilir yani bizm gibi ne hastalar vardır.temmuzda negatifi öğrendim ağustosta 2 kere adet gördüm uzun bi süre..eylül dede günün de olduydum artık o şekilde düzene girdiydi

Evt canım gorusme bile yaptim ama şuan adet düzensizliği yaşıyorum ilk adetim 3_4 gün gecikti 9_10 gün sürdü ikinci adetim 2 hafta sonra oldu anlamadım inşallah kötü birşey yoktur
Muayene oldun mu canım peki? Kist oluşma durumu olmaz dimi tüp bebekte?

Zeki hocaya da sorabilirsin cnm ondan bahsediyrm 😊sonuçta artık o takip ediyr seni bilir yani bizm gibi ne hastalar vardır.temmuzda negatifi öğrendim ağustosta 2 kere adet gördüm uzun bi süre..eylül dede günün de olduydum artık o şekilde düzene girdiydi
Zeki hoca ile ön görüşme yaptim hsg çektirip yanına gidecektim bu adetten sonra cektirebilir miyim hsg

Yok olmadım ama bende şimdiye kadar hiç kist oluşmamış artık bu tedaviden sonra oluşmuşsa bilmiyorum birde canım kiste adet olunur mu çabuk sogan kürü yaptim kist oluşmasın diye
Bende 1 kez olmustu lekelenme seklinde 10 gun kadar sürdü 2 hafta kanama olmadı sonra sökülmüştü. Ondan sordum.
Ilaç verir diyeceğim ilaçlardan da bıktık. Bi takip et canım bakalım ters giden bir sey varsa çok beklemeden muayene olursun.

Kızlar benim kan testi günümdü ve negatif çıktı. Doktorumla konuştuk 3 ay sonra tekrar deneyeğiz. pembiss123 pembiss123 listeye negatif yazabilirsin beni ☹️
Çok üzüldüm bacım inşallah bir sonraki transferinde olumlu sonuç alırsın. Bunu bi başarısızlık olarak düşünme 3 ay psikolojik olarak dinlenmeye calis.

Zeki hoca ile ön görüşme yaptim hsg çektirip yanına gidecektim bu adetten sonra cektirebilir miyim hsg
Duzensiz olduunu söyle bnce cektirebilirsin onla alakasi olmadigini düşünüyorum bakalm doktor da öylederse nie cektirmeyesinki😁 bn anestesiz çekinmiştim bower da fatmanur hoca da çok ağzı dualı bi kadın Sağ olsun güzel çekmişti çok çok acı hissetmedim acı eşiğim dende kaynaklanabilir hemen kalkıp ayakta evime gitmiştim ne kanama vs hic bisey olmamıştı ınslah seninde öyle güzel gecer cnm memorieldeki doktr dada bişey hissetmezsin

Bende 1 kez olmustu lekelenme seklinde 10 gun kadar sürdü 2 hafta kanama olmadı sonra sökülmüştü. Ondan sordum.
Ilaç verir diyeceğim ilaçlardan da bıktık. Bi takip et canım bakalım ters giden bir sey varsa çok beklemeden muayene olursun.
Canım ben normal adet oldum lekenme değil 10 gun sürdü son iki üç gün leke tarzı idi şimdi ise yine adet benim başta az iki ve üçüncü gün fazla 7 gun surer

Çok üzüldüm bacım inşallah bir sonraki transferinde olumlu sonuç alırsın. Bunu bi başarısızlık olarak düşünme 3 ay psikolojik olarak dinlenmeye calis.
Sağol canım inşallah. Arka arkaya 2 deneme sebebiyle baya kilo aldım. Aldığım kiloları vereyim bi kendime geleyim de yine umutlu bekleyişe geçeriz hayırlısıyla 🙏

Duzensiz olduunu söyle bnce cektirebilirsin onla alakasi olmadigini düşünüyorum bakalm doktor da öylederse nie cektirmeyesinki😁 bn anestesiz çekinmiştim bower da fatmanur hoca da çok ağzı dualı bi kadın Sağ olsun güzel çekmişti çok çok acı hissetmedim acı eşiğim dende kaynaklanabilir hemen kalkıp ayakta evime gitmiştim ne kanama vs hic bisey olmamıştı ınslah seninde öyle güzel gecer cnm memorieldeki doktr dada bişey hissetmezsin
Ben genesiste cektim anestezi acı eşiğim düşük şimdi memorial yunus bey yanında çekinecem bakalım artık aradı beni hastahane hsg çektirmeden önce bilgimiz olsun dendi

Bacım sen ne yapıyorsun çok göremiyorum. Yeniden transfer hazırlığına başlayacak mısın?
sizi takip ediyorum canım . en son gittiğim doktor genetik test istedi benden o da 3 haftaya anca çıkar dedi hem onu bekliyorum hem de maddi olarak çok sıkıştık bu arayı da değerlendirip normal yolla deniyoruz şimdilik:)pazar gününden beri rahmimi içerden kazıyorlar sanki ve kasıklarım çok ağrıyor. sanki transfer olmuş gibiyim. gidip kan veresim var :))
adet günüm cumartesi bakalım neler olaacak :)

sizi takip ediyorum canım . en son gittiğim doktor genetik test istedi benden o da 3 haftaya anca çıkar dedi hem onu bekliyorum hem de maddi olarak çok sıkıştık bu arayı da değerlendirip normal yolla deniyoruz şimdilik:)pazar gününden beri rahmimi içerden kazıyorlar sanki ve kasıklarım çok ağrıyor. sanki transfer olmuş gibiyim. gidip kan veresim var :))
adet günüm cumartesi bakalım neler olaacak :)
Bizde umut bitmez inşallah beklerken bi tane doğal olur 🤗🤗

Back