- 22 Kasım 2014
- 64
- 63
- 88
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.901
Ay pardon 28 kasımda transfer oldumAnladım canım sanki tek gibi o zaman. Cumaydı da cuma kaçıncı gündü onu bi desen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay pardon 28 kasımda transfer oldumAnladım canım sanki tek gibi o zaman. Cumaydı da cuma kaçıncı gündü onu bi desen
Yani transfer sonrası 4. Gün 86 ise o zaman 4. Gün için yüksek canım.Ay pardon 28 kasımda transfer oldum
Benım butun arkadaslarım püfür püfür sigara içip hamıle kaldı hemde ilk aydan kocalarıda içiyo ayrıca.. bence biraz genetik bu işler vucudun mitokondrılerın guzel olması cok etkılı vucudun saglamsa mitokondrılerın iyi ise gdo faln zor etkiler ama su an kız cocukları 9 yasında adet olmaya başlamış onlar hep hormonlu yıyeceklerden süt ürünlerının hepsi hormon sebzeler hormon ve kimyasal ilaçlar var sebzelerde kırmızı et tavuk hepsi hormon sonuctaEskiden herşey ne güzelmiş. Yedikleri içtikleri herşey doğal hormonsuzmuş, hiç bişeyden haberleri olmadıkları gibi kolaycana hamile de kalıyorlardı benim şaşırdığım nokta aslında hala bu GDO lu falan yiyecekler yiyip alkol sigara tüketenler kolayca hamile kalıyor çok ilginç
Aynen aynen oyle oluyomuş bılıyorum ama dedıgım gbi bagısıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum 37 derece ateş ile bitmezdı dıye dusunuyorum Sonucumu beklıcemİnşallah değilsindir canım. Ama sana tuhaf bişey söyleyim. Benim bir arkadaşım korona oldu aynı yatağı paylaştığı kocasında hiç bişey yok Bi tanıdığımızda daha oldu öyle , gerçekten çok ilginç
İşte vücudunu kimyanı genetiğini herseyini bozuyo yediklerimiz. Ama dediğin gibi bazı insanlar demek etkilenmiyo çokk sinir bozucuBenım butun arkadaslarım püfür püfür sigara içip hamıle kaldı hemde ilk aydan kocalarıda içiyo ayrıca.. bence biraz genetik bu işler vucudun mitokondrılerın guzel olması cok etkılı vucudun saglamsa mitokondrılerın iyi ise gdo faln zor etkiler ama su an kız cocukları 9 yasında adet olmaya başlamış onlar hep hormonlu yıyeceklerden süt ürünlerının hepsi hormon sebzeler hormon ve kimyasal ilaçlar var sebzelerde kırmızı et tavuk hepsi hormon sonucta
Katılıyorum yaa bi tanıdığım fena sigarar icicilerden hergün 10 bardak kahve icer hic sağlıklı birsey yedigini görmedim gözlerinin beyaz yerleri sapsarı ama hamile gayette iyiEskiden herşey ne güzelmiş. Yedikleri içtikleri herşey doğal hormonsuzmuş, hiç bişeyden haberleri olmadıkları gibi kolaycana hamile de kalıyorlardı benim şaşırdığım nokta aslında hala bu GDO lu falan yiyecekler yiyip alkol sigara tüketenler kolayca hamile kalıyor çok ilginç
Benim de 2 arkadaşım aynı şekilde. Kahve günde kaç kere bilmiyorum sigara püfür püfür. Ama hamile kalmaya gelince adam üzerine ceketini atsa kalacak o şekildeKatılıyorum yaa bi tanıdığım fena sigarar icicilerden hergün 10 bardak kahve icer hic sağlıklı birsey yedigini görmedim gözlerinin beyaz yerleri sapsarı ama hamile gayette iyi
Canım dünden beri baş ağrım var tat koku hissiszligim devam ediyor. Korona testi verdim 3-4 gun sonra cikcakmisalkalonshem canım nasıl oldun?
Valla yaa.. Adaletin bu mu dünyaBenim de 2 arkadaşım aynı şekilde. Kahve günde kaç kere bilmiyorum sigara püfür püfür. Ama hamile kalmaya gelince adam üzerine ceketini atsa kalacak o şekilde
Nee 3-4 gün mü. Ama ertesi güne çıkıyor normaldeyani izmirde öyle de belki orda farklıdır canımCanım dünden beri baş ağrım var tat koku hissiszligim devam ediyor. Korona testi verdim 3-4 gun sonra cikcakmis
O kadar geç çıkıyor mu sonuç canım yaa baya geç geldi ersi gün çıkıyor normaldeCanım dünden beri baş ağrım var tat koku hissiszligim devam ediyor. Korona testi verdim 3-4 gun sonra cikcakmis
Yok kuzum devlet hastahanesinde hatayda böyle malesef. Eğitim araştırma hastaneside var orasi ertesi gün cikariyor ama devlette vermis bulunduk artıkNee 3-4 gün mü. Ama ertesi güne çıkıyor normaldeyani izmirde öyle de belki orda farklıdır canım
Anladım canım çok saçmaymış gerçekten Neyse sen dikkat et kendine test sonucun pozitif çıksa bile sonucun çıkana kadar atlatçan inşallahYok kuzum devlet hastahanesinde hatayda böyle malesef. Eğitim araştırma hastaneside var orasi ertesi gün cikariyor ama devlette vermis bulunduk artık
Hemde ne sacma.. Korona olmayan korona olur zaten pandemi bölümünde.. Neyse Rabbim esirgesin herkesi ama cahil adam da çok yaa..Anladım canım çok saçmaymış gerçekten Neyse sen dikkat et kendine test sonucun pozitif çıksa bile sonucun çalana kadar atlatcan inşalllah
Öyle canım her yerde var cahil evet negatifse bile pozitif yapcaklar insanlarıBhcg ye de bakçaklar mı canım verdij mi kanHemde ne sacma.. Korona olmayan korona olur zaten pandemi bölümünde.. Neyse Rabbim esirgesin herkesi ama cahil adam da çok yaa..
Aynen bende öyle diyorum zaten 1 hafta bitti bile yarın 8. Günüm olcak belirtileri yaşayalı
AA gerçi kan verdiğin yerle orası farklıydıHemde ne sacma.. Korona olmayan korona olur zaten pandemi bölümünde.. Neyse Rabbim esirgesin herkesi ama cahil adam da çok yaa..
Aynen bende öyle diyorum zaten 1 hafta bitti bile yarın 8. Günüm olcak belirtileri yaşayalı
Ben doktoruma da geldim zaten haftasonu durumumu yazmıştım. Bugün için beni çağırdı sıra bekliyorum hcg de vercem canım.. Bakalım ne cikcak hayırlısıAA gerçi kan verdiğin yerle orası farklıydı
Evttya birde kan verdim ama kan okuyucuda ariza varmis bakalim beklicez herhalde duzeltmeye caslisiyorlarÇok heyecanlısın demi
Verdim kani simdi canim da bakalim bi ariza varmis kan okutmada biraz beklicezVerdin mi verdin mi