How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eskiden herşey ne güzelmiş. Yedikleri içtikleri herşey doğal hormonsuzmuş, hiç bişeyden haberleri olmadıkları gibi kolaycana hamile de kalıyorlardı 🤷🏻‍♀️😍 benim şaşırdığım nokta aslında hala bu GDO lu falan yiyecekler yiyip alkol sigara tüketenler kolayca hamile kalıyor çok ilginç🙄🙄
Benım butun arkadaslarım püfür püfür sigara içip hamıle kaldı hemde ilk aydan kocalarıda içiyo ayrıca.. bence biraz genetik bu işler vucudun mitokondrılerın guzel olması cok etkılı vucudun saglamsa mitokondrılerın iyi ise gdo faln zor etkiler ama su an kız cocukları 9 yasında adet olmaya başlamış onlar hep hormonlu yıyeceklerden süt ürünlerının hepsi hormon sebzeler hormon ve kimyasal ilaçlar var sebzelerde kırmızı et tavuk hepsi hormon sonucta

İnşallah değilsindir canım. Ama sana tuhaf bişey söyleyim. Benim bir arkadaşım korona oldu aynı yatağı paylaştığı kocasında hiç bişey yok🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Bi tanıdığımızda daha oldu öyle , gerçekten çok ilginç
Aynen aynen oyle oluyomuş bılıyorum ama dedıgım gbi bagısıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum 37 derece ateş ile bitmezdı dıye dusunuyorum 🤷🏻‍♀️ Sonucumu beklıcem

Benım butun arkadaslarım püfür püfür sigara içip hamıle kaldı hemde ilk aydan kocalarıda içiyo ayrıca.. bence biraz genetik bu işler vucudun mitokondrılerın guzel olması cok etkılı vucudun saglamsa mitokondrılerın iyi ise gdo faln zor etkiler ama su an kız cocukları 9 yasında adet olmaya başlamış onlar hep hormonlu yıyeceklerden süt ürünlerının hepsi hormon sebzeler hormon ve kimyasal ilaçlar var sebzelerde kırmızı et tavuk hepsi hormon sonucta
İşte vücudunu kimyanı genetiğini herseyini bozuyo yediklerimiz. Ama dediğin gibi bazı insanlar demek etkilenmiyo çokk sinir bozucu

Eskiden herşey ne güzelmiş. Yedikleri içtikleri herşey doğal hormonsuzmuş, hiç bişeyden haberleri olmadıkları gibi kolaycana hamile de kalıyorlardı 🤷🏻‍♀️😍 benim şaşırdığım nokta aslında hala bu GDO lu falan yiyecekler yiyip alkol sigara tüketenler kolayca hamile kalıyor çok ilginç🙄🙄
Katılıyorum yaa bi tanıdığım fena sigarar icicilerden hergün 10 bardak kahve icer hic sağlıklı birsey yedigini görmedim gözlerinin beyaz yerleri sapsarı ama hamile gayette iyi 😳

Katılıyorum yaa bi tanıdığım fena sigarar icicilerden hergün 10 bardak kahve icer hic sağlıklı birsey yedigini görmedim gözlerinin beyaz yerleri sapsarı ama hamile gayette iyi 😳
Benim de 2 arkadaşım aynı şekilde. Kahve günde kaç kere bilmiyorum sigara püfür püfür. Ama hamile kalmaya gelince adam üzerine ceketini atsa kalacak o şekilde🤣🤣

Nee 3-4 gün mü. Ama ertesi güne çıkıyor normalde🙄🙄yani izmirde öyle de belki orda farklıdır canım
Yok kuzum devlet hastahanesinde hatayda böyle malesef. Eğitim araştırma hastaneside var orasi ertesi gün cikariyor ama devlette vermis bulunduk artık

Yok kuzum devlet hastahanesinde hatayda böyle malesef. Eğitim araştırma hastaneside var orasi ertesi gün cikariyor ama devlette vermis bulunduk artık
Anladım canım çok saçmaymış gerçekten🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Neyse sen dikkat et kendine test sonucun pozitif çıksa bile sonucun çıkana kadar atlatçan inşallah🤣

Anladım canım çok saçmaymış gerçekten🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Neyse sen dikkat et kendine test sonucun pozitif çıksa bile sonucun çalana kadar atlatcan inşalllah🤣
Hemde ne sacma.. Korona olmayan korona olur zaten pandemi bölümünde.. Neyse Rabbim esirgesin herkesi ama cahil adam da çok yaa.. 😔
Aynen bende öyle diyorum zaten 1 hafta bitti bile yarın 8. Günüm olcak belirtileri yaşayalı🤣

Hemde ne sacma.. Korona olmayan korona olur zaten pandemi bölümünde.. Neyse Rabbim esirgesin herkesi ama cahil adam da çok yaa.. 😔
Aynen bende öyle diyorum zaten 1 hafta bitti bile yarın 8. Günüm olcak belirtileri yaşayalı🤣
Öyle canım her yerde var cahil🙁 evet negatifse bile pozitif yapcaklar insanları🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Bhcg ye de bakçaklar mı canım verdij mi kan

AA gerçi kan verdiğin yerle orası farklıydı

Back