• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar selam
Sali gunu yumurta toplama islemim oldu ve pco var bende
34 yumurta toplandi 20 tanesi toplandi
Sizde nasil oldu 5. Gune kac embriyo kaldi
Gun gun azalma nasildi onu merak ediyorum aslinda
Cevaplarsaniz cok sevinirim
bende pco yok ama 15te 11dolu cıktı 8döllendi 3günde 8ide gitti 5.güne 6tane blast olrk donduruldu

Kizlar selam
Canim kisiden kisite yumurtanın olgun cikmasinda dollenmesine herkeste farkli oluyo net birsey soyleyemeyiz mesela benim 9 yumurta toplando 7 si dollendi 5 i 5.gunde donduruldu teki transfer edildi inslalah seninde tahminen 20 si dollendiyse en az 7 8 i 5 e gelir gibi

Çok sevindim Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimize ins 🤲 transfer olan kızlar transferden sonra siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bende folik asit dışında oksapar iğne, luminus fitil ve pruloton iğne var fitili hiç kullanamiyorum çamaşırıma parça parça geri geliyo oksapar iğnede hergun göbekten zaten 😔
Folbiol corasbin
oksapar göbekten hergun
proluton 3 gun de 1
deltacortil
Estrofem
Progestan fitil gun de 3

Kızlar progynova kullananlar sizdede çarpıntı miğde bulantısı uyuşma ateş basması benzeri şikayetler olsumu?

Kizlar selam
Canim bendede pcos var, Benin 32 yumurtam toplandi, 16 tanesi döllendi ve 3 gun olarak donduruldu, transfer öncesi embryolog benimkileri cikartiyor ve 5 gune gelmesini bekliyor

Canim kisiden kisite yumurtanın olgun cikmasinda dollenmesine herkeste farkli oluyo net birsey soyleyemeyiz mesela benim 9 yumurta toplando 7 si dollendi 5 i 5.gunde donduruldu teki transfer edildi inslalah seninde tahminen 20 si dollendiyse en az 7 8 i 5 e gelir gibi
Peki illaki azalma olur mu? Yani firesiz 5. Gune gelen duydunuz mu hic

Canim bendede pcos var, Benin 32 yumurtam toplandi, 16 tanesi döllendi ve 3 gun olarak donduruldu, transfer öncesi embryolog benimkileri cikartiyor ve 5 gune gelmesini bekliyor
Aa 3. Gun haliyle transfer edilmiyor mu? Ben cozuldukyen sonra beklendigini duymamistim. Bu aslinda benim 2. tup bebek tedavim. Ilkinde 50 yumurta toplanmisti 5. Gune 6 tane kalmisti. Son transferimde tuttu Allah buyutsun 2 yasinda bir oglum var ama 3 yilda resmen tedvaiyi unutmusum:)

Aa 3. Gun haliyle transfer edilmiyor mu? Ben cozuldukyen sonra beklendigini duymamistim. Bu aslinda benim 2. tup bebek tedavim. Ilkinde 50 yumurta toplanmisti 5. Gune 6 tane kalmisti. Son transferimde tuttu Allah buyutsun 2 yasinda bir oglum var ama 3 yilda resmen tedvaiyi unutmusum:)
3 gun olarak transfer ediliyor canim, ama bekletiliyormus cikartiktan sonra! Benimde ilk denemem canim, allah kismet ederse 12/12 transfer gunum🤲🏻

canım benim 7 tane döllendi.2 inci gün aradılar hepsi a kalite dediler. 5 inci gğne giden 6 tane oldu . bir tanesi gitmiş sadece.
yanş hersey mümkün , ki bize erkek sebebli diye 5 inci güne gtmeyebilir dedi ama çok şükğr gitti

Ben onu hiç kullanmadım sanırım yada o kadar çok ilaç vardiki ki hala var 🤔 size transferden sonramı verdiler başka neler kullanıyorsunuz
transfere hazırlıktayım folıbol,coraspin,dekort,progynova kullanıyrm cidden çok kotu yaptı beni bu progynova 😔 transfer günü henüz belli değil 10gün oldu regl biteli pardon regl ilk gününden itibaren 10.gün

Back