• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım o tarz kanamalar genelde rahimin dış tarafında pıhtı oluşuyor ondan oluyor bebekle alakalı olmayabiliyor özellikle tüp bebeklerde sık görülebiliyormuş
Canım hiç bilmiyorum ki bugun iki kezde minik minik pıhtılar gelmişti.enjeksiyon yapan hemşire bebek de bir anomali varsa sen ne yaparsan yap düşer dedi. Bende hayrılısı olsun dedim. İnsan bşey yokmuş gibi de duramıyor dedim

Çok teşekkur ederim canım benim ben ekim grubundaydim konular değişince pek fazla birşey yazmadım ama umutsuzluga kapilan arkadaslari gorunce yazmak istedim ☺️
İyi yaptın herkesin umuta ihtiyacı var;) bende ekim grubundaydım hepimiz aynı olmustm opu zamanı ama ben 2ay bekledim herkes doğuracak nerdeyse ben bekliyorm hala😅

Ben de transfer hazırlığındayım, progynova kullanıyorum, uyumadan atıyorum rüyalara dalıyorum😂 başka ne verdi canım doktorun, ben bir de aspirin kullanıyorum doktor vermedi ama tesbir amaçlı ben aldım, bir de prolaktin yüksek çıkınca dostinex verdi
Coraspin,folibol,dekort,progynova gunde 3kez olunca progy geceye saklıyamıyorum hakkımı;))pzt tekrar çagırdılr 3.kntrol bakalm ne diyecekler yine ilaç mı verecekler acaba😂

Canım hiç bilmiyorum ki bugun iki kezde minik minik pıhtılar gelmişti.enjeksiyon yapan hemşire bebek de bir anomali varsa sen ne yaparsan yap düşer dedi. Bende hayrılısı olsun dedim. İnsan bşey yokmuş gibi de duramıyor dedim
Kuzenime tüp bebek yaptırdı ikiz şimdi 3 aylık hala dediğim gibi kanaması var rahim dışından geliomuş doktor hatta rahmi açıp temizlmeiş sıkıntı yapma

Canım bende dün gittim bana da 4+5 desin dedi haftaya cuma çağırdı sen nezaman gideceksin birde kese kaç mm söledi mi
Beni de cuma çağırdı canım. Iki kese gördük biz biri 6 mm digeri 3 mm. Küçük olan geriden gelip diğerine yetişebilir, kaybolabilir dedi. Ben her ihtimale hazirlikliyim.

Back