• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet kanama oluyo. Ama kahverengi falan değil. Kırmızı taze kan. Bu illa düşük anlamına da gelmiyor her zaman. Bazen kanama alanı oluyor rahimde, bebeğe uzak noktada. O da olabiliyor. Ama o tip kanamalar da riskli.
Canım benm transferden sonra bugun 14. Gunum yine kanama olur mu? Aynen banada kırmızı kan gorursen kork dedıler kuzum

Ultrason mu yoksa alttan mi gorundu peki? Benim son adete gore 4+6 olcak ama betayi bilmiyorum eger 2 kat artmaya devam etmisse 3000 lerde olcak gittigim gun
Alttan da gördü karından da gözüktü. 1000leri geçerse görürsün canım sıkıntı olmaz inşallah

Öyle yapıyorm canım
Çok sevindim Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimize ins 🤲 transfer olan kızlar transferden sonra siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bende folik asit dışında oksapar iğne, luminus fitil ve pruloton iğne var fitili hiç kullanamiyorum çamaşırıma parça parça geri geliyo oksapar iğnede hergun göbekten zaten 😔

Gittim bacılarım hcg 3600 küsür cıktı tekrar kese muayenesi yaptı biri 6mm olmuş diğeri 3mm kalmış. Muhtemelen 3 mm kalan devam etmeyecek ama doktor belli olmaz dedi. Usg göre 4+5mişim. Haftaya yeniden çağırdı 🤗
Cok sevindim canim gordum sonradan yazmissin buarada senin test gunun ayin kaciydi? Guzel ilerliyor herseyin devamini dilerim canim miniklerin seni simsiki sarsinlar🥰😍🌸

Cok sevindim canim gordum sonradan yazmissin buarada senin test gunun ayin kaciydi? Guzel ilerliyor herseyin devamini dilerim canim miniklerin seni simsiki sarsinlar🥰😍🌸
Benim test günüm 2 aralıktı. Bugün transferin 14.günü keseyi çok net gördük.
Hızlı mi ilerliyoruz acaba🤔

Kizlar selam
Sali gunu yumurta toplama islemim oldu ve pco var bende
34 yumurta toplandi 20 tanesi toplandi
Sizde nasil oldu 5. Gune kac embriyo kaldi
Gun gun azalma nasildi onu merak ediyorum aslinda
Cevaplarsaniz cok sevinirim

Back