• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Oksapari ve fitili gebe kalsam bile 4. Aya kadar kullanacaksın dediler tabi kullanan onlar olmadigi için söylemesi kolay diyorum 😂😂😂😂

tşk ederim dün başladm şikayetim artarsa arıcam.sen hangi aşamadasın?
Ben kahve rengi olanlara geçtim canım, beyazlar bitti, çarpıntı falan yapmıyor da, sadece midemi çok şüşiriyor, sanki şişelerce su içmişim gibi oluyor, ilk kullandığımda baş ağrısı yaptı bir kaç gün sonra artık etki etmemeye başladı, sen de kahvelere geçrrsin sanırım bir kaç güne, adetinin 10. Günü olduğuna göre, kahvelerde progesteron varmış sanırım

Benim test günüm 2 aralıktı. Bugün transferin 14.günü keseyi çok net gördük.
Hızlı mi ilerliyoruz acaba🤔
Hmm benim test gunumde 28 kasimda ozaman saliya belki keseyi birak kalbi gorebilirim desene🤩 cok heyecanliyim 😬 bence ikizlerde hormonlarda yuksek olunca cabuk ilerliyor olabilir canim

Ben kahve rengi olanlara geçtim canım, beyazlar bitti, çarpıntı falan yapmıyor da, sadece midemi çok şüşiriyor, sanki şişelerce su içmişim gibi oluyor, ilk kullandığımda baş ağrısı yaptı bir kaç gün sonra artık etki etmemeye başladı, sen de kahvelere geçrrsin sanırım bir kaç güne, adetinin 10. Günü olduğuna göre, kahvelerde progesteron varmış sanırım
Zaten iştahsız biriydim şimdi hepten kesildi iştahım miğde bulantısından yemek yiyemiyorum;( beyazlar östrojen kahveler progesteron ozamn anladım.evt birkaç güne kahve olanlara geçerim.bu ilacı niçin kullanıyoruz bir bilgin varmı?

Karasbaby Karasbaby bi dk ya dr bana sadece beyazları kullanacaksın dedi.hatta bitince tekrar alıp beyazlara devam edecksin dedi.kahveleri içmicem yani belki e2düşük cıktıgı için beyazları kullan dedi. Zannımca🤨

Canim benim genetikte sorun oldugu icin sadece bu ilaclari uygun gorduler birde naturel siklus oldu yani ilacsiz o yonden sansliydim.. bu climara band estrofem yerinede veriliyor
hımm anladım şimdi.bende az ilaç istiyorum🥺 drla knustk zaten transfer snrası ayrı bir reçete düzenlicek bana.naturel siklusta da basarı sansı yüksek çunku vücut daha az yıpranıyr hadi inşlj bebiş gelsin🥰

hımm anladım şimdi.bende az ilaç istiyorum🥺 drla knustk zaten transfer snrası ayrı bir reçete düzenlicek bana.naturel siklusta da basarı sansı yüksek çunku vücut daha az yıpranıyr hadi inşlj bebiş gelsin🥰
Evet canim daha onceki yazilarindan anlamistim istemedigini peki senindemi naturel siklus mu olucak senin icin daha iyi olur oyle olabiliyorsa ben toplamda su ilaclari kullandim transfer oncesi..

Folikasit
ovitrelle catlatma ignesi
climara band veya estrofem
Prednol ve rulid 4 gun
Crinonejel veya lutinus vaginaltablet

bu yukardakiler sadece naturel siklusta kullandiklarim

Evet canim daha onceki yazilarindan anlamistim istemedigini peki senindemi naturel siklus mu olucak senin icin daha iyi olur oyle olabiliyorsa ben toplamda su ilaclari kullandim transfer oncesi..

Folikasit
ovitrelle catlatma ignesi
climara band veya estrofem
Prednol ve rulid 4 gun
Crinonejel veya lutinus vaginaltablet

bu yukardakiler sadece naturel siklusta kullandiklarim
Natürel siklus ne kızlar ben bilmiyorum

Back