- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.679
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.241
tşk ederim dün başladm şikayetim artarsa arıcam.sen hangi aşamadasın?İnşallah herşey güzel geçer prognovada yan etki çok yaşiyosan doktorunla konuşabilirsin belki muadilini yazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim dün başladm şikayetim artarsa arıcam.sen hangi aşamadasın?İnşallah herşey güzel geçer prognovada yan etki çok yaşiyosan doktorunla konuşabilirsin belki muadilini yazar
aminGeç olsun güç olmasın canım
Benim geçtiğimiz ctsi transferim oldu onumuzdeki Perşembe inşallah gebeliğimi öğrenmek için kan testine gidicemtşk ederim dün başladm şikayetim artarsa arıcam.sen hangi aşamadasın?
Ben kahve rengi olanlara geçtim canım, beyazlar bitti, çarpıntı falan yapmıyor da, sadece midemi çok şüşiriyor, sanki şişelerce su içmişim gibi oluyor, ilk kullandığımda baş ağrısı yaptı bir kaç gün sonra artık etki etmemeye başladı, sen de kahvelere geçrrsin sanırım bir kaç güne, adetinin 10. Günü olduğuna göre, kahvelerde progesteron varmış sanırımtşk ederim dün başladm şikayetim artarsa arıcam.sen hangi aşamadasın?
Hmm benim test gunumde 28 kasimda ozaman saliya belki keseyi birak kalbi gorebilirim desene cok heyecanliyim bence ikizlerde hormonlarda yuksek olunca cabuk ilerliyor olabilir canimBenim test günüm 2 aralıktı. Bugün transferin 14.günü keseyi çok net gördük.
Hızlı mi ilerliyoruz acaba
Benim sadece vaginal tablet ve climara bandDiğer transferi olan kızlar size hangi ilaclari verdiler merak içindeyim benim kadar zorlanan varmı
Zaten iştahsız biriydim şimdi hepten kesildi iştahım miğde bulantısından yemek yiyemiyorum;( beyazlar östrojen kahveler progesteron ozamn anladım.evt birkaç güne kahve olanlara geçerim.bu ilacı niçin kullanıyoruz bir bilgin varmı?Ben kahve rengi olanlara geçtim canım, beyazlar bitti, çarpıntı falan yapmıyor da, sadece midemi çok şüşiriyor, sanki şişelerce su içmişim gibi oluyor, ilk kullandığımda baş ağrısı yaptı bir kaç gün sonra artık etki etmemeye başladı, sen de kahvelere geçrrsin sanırım bir kaç güne, adetinin 10. Günü olduğuna göre, kahvelerde progesteron varmış sanırım
İnşlh hgüzel sonucu alırsınSen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan?Benim geçtiğimiz ctsi transferim oldu onumuzdeki Perşembe inşallah gebeliğimi öğrenmek için kan testine gidicem
Sadece fitil ve bant mı ? Bizi ilaca boğuyorlar hangisi daha dgru kafa karıştırıcıBenim sadece vaginal tablet ve climara band
hepsi ayrı ayrı kafada bu drların gelde çık işin içindenOksapari ve fitili gebe kalsam bile 4. Aya kadar kullanacaksın dediler tabi kullanan onlar olmadigi için söylemesi kolay diyorum
Canim benim genetikte sorun oldugu icin sadece bu ilaclari uygun gorduler birde naturel siklus oldu yani ilacsiz o yonden sansliydim.. bu climara band estrofem yerinede veriliyorSadece fitil ve bant mı ? Bizi ilaca boğuyorlar hangisi daha dgru kafa karıştırıcı
hımm anladım şimdi.bende az ilaç istiyorum drla knustk zaten transfer snrası ayrı bir reçete düzenlicek bana.naturel siklusta da basarı sansı yüksek çunku vücut daha az yıpranıyr hadi inşlj bebiş gelsinCanim benim genetikte sorun oldugu icin sadece bu ilaclari uygun gorduler birde naturel siklus oldu yani ilacsiz o yonden sansliydim.. bu climara band estrofem yerinede veriliyor
Sağol canım folik asit proluton iğne oksapar iğne lutinus fitilİnşlh hgüzel sonucu alırsınSen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan?
Proluton hergün değildir heraldeSağol canım folik asit proluton iğne oksapar iğne lutinus fitil
Evet canim daha onceki yazilarindan anlamistim istemedigini peki senindemi naturel siklus mu olucak senin icin daha iyi olur oyle olabiliyorsa ben toplamda su ilaclari kullandim transfer oncesi..hımm anladım şimdi.bende az ilaç istiyorum drla knustk zaten transfer snrası ayrı bir reçete düzenlicek bana.naturel siklusta da basarı sansı yüksek çunku vücut daha az yıpranıyr hadi inşlj bebiş gelsin
Allah'tan değil canım 3 günde bir kalçadan oProluton hergün değildir heralde
Natürel siklus ne kızlar ben bilmiyorumEvet canim daha onceki yazilarindan anlamistim istemedigini peki senindemi naturel siklus mu olucak senin icin daha iyi olur oyle olabiliyorsa ben toplamda su ilaclari kullandim transfer oncesi..
Folikasit
ovitrelle catlatma ignesi
climara band veya estrofem
Prednol ve rulid 4 gun
Crinonejel veya lutinus vaginaltablet
bu yukardakiler sadece naturel siklusta kullandiklarim