• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Rahim duvarini kalinlastirmasi icin canim bebisin sonra iyi tutunsun diye 🥰
Zaten iştahsız biriydim şimdi hepten kesildi iştahım miğde bulantısından yemek yiyemiyorum;( beyazlar östrojen kahveler progesteron ozamn anladım.evt birkaç güne kahve olanlara geçerim.bu ilacı niçin kullanıyoruz bir bilgin varmı?

Evet canim daha onceki yazilarindan anlamistim istemedigini peki senindemi naturel siklus mu olucak senin icin daha iyi olur oyle olabiliyorsa ben toplamda su ilaclari kullandim transfer oncesi..

Folikasit
ovitrelle catlatma ignesi
climara band veya estrofem
Prednol ve rulid 4 gun
Crinonejel veya lutinus vaginaltablet

bu yukardakiler sadece naturel siklusta kullandiklarim
bende de extrem birşey yok dekort ve progynova vr .ama drum gıcık etti beni anlatıyrm okdr adam bana iğneden mi korkuyorsun dedi.sanki iğne olmassam bebek ölür gelişmez düşer gibi laflar etti.üstüne su lafı söyledi peki ilkini hapla deneyelim olmassa 2.yi iğneyle yaparız.paran çöpe gider dedi.valla şaştım kaldm.

bende de extrem birşey yok dekort ve progynova vr .ama drum gıcık etti beni anlatıyrm okdr adam bana iğneden mi korkuyorsun dedi.sanki iğne olmassam bebek ölür gelişmez düşer gibi laflar etti.üstüne su lafı söyledi peki ilkini hapla deneyelim olmassa 2.yi iğneyle yaparız.paran çöpe gider dedi.valla şaştım kaldm.
Allah allah benim memorialdeki dr larda tam tersi ilac verme taraftari degil gerekmedigi surece.. bilmiyorum canim dr dan dr a degisebiliyor dedigin gibi.. birde herkezin durumu farkli izledigi yol yani..

Allah allah benim memorialdeki dr larda tam tersi ilac verme taraftari degil gerekmedigi surece.. bilmiyorum canim dr dan dr a degisebiliyor dedigin gibi.. birde herkezin durumu farkli izledigi yol yani..
evt memorial öyleymiş bilseydim ona giderdim.burayıda okdr övdüler ama drun yaklasımı hosuma gitmedi dün.aret kamar olur kendisi😡

Hmm benim test gunumde 28 kasimda ozaman saliya belki keseyi birak kalbi gorebilirim desene🤩 cok heyecanliyim 😬 bence ikizlerde hormonlarda yuksek olunca cabuk ilerliyor olabilir canim
Benden 4 gün öncesin salı günü 17.günun oluyor galiba. Kalp atışı için erken olabilir ama kese kesin görürsün 🤗
Dediğin de olabilir. Ama benim doktor unutmuş çift transfer yaptirdigimizi. Daha doğrusu son kararı söylememiştik tek sanmış. O yuzden 12.gün keseye çağırmış. Biraz uğraşınca 2 tane kesecik gördü de bugün tam net gördü.

Oksapar bu aralar zaten yok piyasada onun yerine coraspin isticem ikiside kan sulandirici sadece onu kullanan da çokmuş progestanın hap şeklinde olanı varmış ondan isticem
Bendeki progestan ağızdan da alınıyor ama asla tavsiye etmem şiddetli baş dönmesi mide bulantısı yapıyor o yüzden fitil olarak kullaniyrm.

Benden 4 gün öncesin salı günü 17.günun oluyor galiba. Kalp atışı için erken olabilir ama kese kesin görürsün 🤗
Dediğin de olabilir. Ama benim doktor unutmuş çift transfer yaptirdigimizi. Daha doğrusu son kararı söylememiştik tek sanmış. O yuzden 12.gün keseye çağırmış. Biraz uğraşınca 2 tane kesecik gördü de bugün tam net gördü.
Aaay valla mi canim yaa cok sevindim suan belki goremem diye dusunmustum..😍 hayirlisi olsun insh evet senin son dkk olmustu benim arkadasinda ikizdi kesenin biri geriden geldi smdi 1 yasindalar cok tatlilar bir gorsen bi kiz bi oglan kiz biraz ciliz duruyo oglana bakarak ellaam o geriden geldi 😂 darisi sana canim kucagina almak nasib olur

Karasbaby Karasbaby bi dk ya dr bana sadece beyazları kullanacaksın dedi.hatta bitince tekrar alıp beyazlara devam edecksin dedi.kahveleri içmicem yani belki e2düşük cıktıgı için beyazları kullan dedi. Zannımca🤨
Evet burda da okudum bazı arkadaşlara öyle veriliyormuş, sadece beyazları kullanmalarını söylüyormuş doktorları, bana adetin 2. Günü başla hepsini bitir dediler. E2 düşüklüğğ hakkında bilgim yok canım, belki de o yüzden demişlerdir bilmiyorum. Ne için kullanıldığını doktora sordum, bir sonraki adetiniz düzenli gelsin diye veriyoruz dedi🤷🏻‍♀️ Benim zaten düzenlidir adetim dedim, transfere hazırlıkta veriyoruz hormon değerlerinizi dengeliyor bu ilaç dedi

Aaay valla mi canim yaa cok sevindim suan belki goremem diye dusunmustum..😍 hayirlisi olsun insh evet senin son dkk olmustu benim arkadasinda ikizdi kesenin biri geriden geldi smdi 1 yasindalar cok tatlilar bir gorsen bi kiz bi oglan kiz biraz ciliz duruyo oglana bakarak ellaam o geriden geldi 😂 darisi sana canim kucagina almak nasib olur
Benim de birisi geriden gidiyor hiç büyümemiş Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim🤗
Doktor ne zaman çağırdı ki seni kese için?

Gittim bacılarım hcg 3600 küsür cıktı tekrar kese muayenesi yaptı biri 6mm olmuş diğeri 3mm kalmış. Muhtemelen 3 mm kalan devam etmeyecek ama doktor belli olmaz dedi. Usg göre 4+5mişim. Haftaya yeniden çağırdı 🤗
Anladim canim hadi bakalim hayirlisi haftaya da gidisata bakicaktir, kalp atisini da duyarsin belki 🤗🤗

Benim de birisi geriden gidiyor hiç büyümemiş Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim🤗
Doktor ne zaman çağırdı ki seni kese için?
Insh devam eder buyumeye canim🙏🏻 Benim ki te 18indeydi araligin 7 haftadan once yapmiyorlar burda.. bende ozel klinikten erken randevu aldim sali gunune aramizda 3 gun vardi bizim demi 19kasim transfer

Back