Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

nar neden yeme demiş ?
Bildiğim kadarıyla nar ve ananas kan sulandırıcı etkisi varmış, zaten kan sulandırıcı kullandığımız için yasakmış. Ama yeni doktoruma sordum dedi ki çok canın istiyosa tadına bak. Benim canımın istediğinden değil de sağlık için sormuştum dedim.

Senin sadece transferin yapılacak. Yarım kalmış sonuçta zamlı vermemen gerekiyor konuş ilk gittiğinde ayarlar onlar.
Hayatım transfer ödemesi falan hepsi opu'da verildi. Dondurmayı almadılar. Onu da transferde aliyolar anladığım kadariyla. Bi tek onu vericez. Adetliykem gittiğimde hallederiz onu da.

Burasi da türkiyeye göre daha hesapli Euro olarak ödedigim para 1500€ du. TL ye vurunca 14bin civari yapiyor suan icin. Ama burda hic güzel ilgilenmiyorlar. Bi sorunun cevabini almak icin mesela 4-5 kere sordugum oluyor gecistiriyor falan bazen. Ama haklisin olcak olduktan sonra öyle veya böyle oluyor.. ben suan evimdeyim ama yardimci olcak kimse yok

Hayatım transfer ödemesi falan hepsi opu'da verildi. Dondurmayı almadılar. Onu da transferde aliyolar anladığım kadariyla. Bi tek onu vericez. Adetliykem gittiğimde hallederiz onu da.
rahim dillendirme adı altında ayrı ücret mi aldılar . ?
embryo dondurma ile tahşm dinlendirme aynı tutar ve aynı ğcret oluyor diye biliyorum

Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Ebru hanımla devam edicek misin?
Sanmiyorum evime yakin bi doktor arastiricam kanimi ve artislari goreyimde insallah zaten borclandik ev borcu ödüyoruz bu tup bebek parasini bile ailem karsiladi Alalh razi olsun o yuzden zor gibi bakalim riskli bi durum olmazsa birde ilac igne devam edecek zorlicak bizi

Benimkini parça parça aldılar. Toplamayı ayrı aldılar. Belki döllenmez ne bilim boş olur falan diye. Transfer günü de işlemden sonra çıkışta aldılar. Sizde farklıymış.

Doğru dedin canım. Allah kolaylık versin. Çalışır halledersiniz inşaallah öyle bi dr bul ki, tüp bebek işinden de anlasın. Yani ilaç takibini falan yapabilsin. Zaten sana çok uzaktı ya

rahim dillendirme adı altında ayrı ücret mi aldılar . ?
embryo dondurma ile tahşm dinlendirme aynı tutar ve aynı ğcret oluyor diye biliyorum
Yok canım 2 embriyom kalıcak transfer haric. Onlar için 2200 vericem. Transfer edilicekleri de beklettik ya, onun için de 1750 tl. Rahim dinlendirme işte bu

Doğru dedin canım. Allah kolaylık versin. Çalışır halledersiniz inşaallah öyle bi dr bul ki, tüp bebek işinden de anlasın. Yani ilaç takibini falan yapabilsin. Zaten sana çok uzaktı ya
Aynen iste canim bi netlessin ilk kanimi orda veririm insallah hem igneyi falan da sorarim ondan sonrasi nasip kismet bu traflarda sancaktepe sultanbeyli cekmekoy taraflarinda guzel bi doktor arastircam bi netlessin de nasip kismet odenir insallah sıkıntı etmiyorum Rabbim kolayligini veriyo saglikli hayirli evlat olsunda embriyom maddiyat halledilir bir turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…