- 9 Haziran 2019
- 1.192
- 3.678
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.961
Bildiğim kadarıyla nar ve ananas kan sulandırıcı etkisi varmış, zaten kan sulandırıcı kullandığımız için yasakmış. Ama yeni doktoruma sordum dedi ki çok canın istiyosa tadına bak. Benim canımın istediğinden değil de sağlık için sormuştum dedim.nar neden yeme demiş ?
Evet transferdaşız demek9 mus ayni gun olmusuz transfer25 kasimda oldun herhalde
Azcık halay azcıkta Ankara misketNaptin canim agir mi kaldirdin
Hayatım transfer ödemesi falan hepsi opu'da verildi. Dondurmayı almadılar. Onu da transferde aliyolar anladığım kadariyla. Bi tek onu vericez. Adetliykem gittiğimde hallederiz onu da.Senin sadece transferin yapılacak. Yarım kalmış sonuçta zamlı vermemen gerekiyor konuş ilk gittiğinde ayarlar onlar.
yarım dilim yiyorum ya napayım . :) bundan sonra daha az yerimBildiğim kadarıyla nar ve ananas kan sulandırıcı etkisi varmış, zaten kan sulandırıcı kullandığımız için yasakmış.
Burasi da türkiyeye göre daha hesapli Euro olarak ödedigim para 1500€ du. TL ye vurunca 14bin civari yapiyor suan icin. Ama burda hic güzel ilgilenmiyorlar. Bi sorunun cevabini almak icin mesela 4-5 kere sordugum oluyor gecistiriyor falan bazen. Ama haklisin olcak olduktan sonra öyle veya böyle oluyor.. ben suan evimdeyim ama yardimci olcak kimse yokben ikisini de denedim. iki tarafinda arti ve eksileri var.. en buyuk artisi da ucreti :) Tr buralara gore IVF cokk hesapli. nasip olduktan sonra fizanda yaptirsak ta olurbenim en memnun kaldigim kisim kendi evimde yaptirmak oldu. bakalim zaman neler gosterecek..
Buna hayır diyememAllah razı olsun canim Rabbim sana benden çok tatlı iyi evlatlar nasip etsin inşaallah
rahim dillendirme adı altında ayrı ücret mi aldılar . ?Hayatım transfer ödemesi falan hepsi opu'da verildi. Dondurmayı almadılar. Onu da transferde aliyolar anladığım kadariyla. Bi tek onu vericez. Adetliykem gittiğimde hallederiz onu da.
Sanmiyorum evime yakin bi doktor arastiricam kanimi ve artislari goreyimde insallah zaten borclandik ev borcu ödüyoruz bu tup bebek parasini bile ailem karsiladi Alalh razi olsun o yuzden zor gibi bakalim riskli bi durum olmazsa birde ilac igne devam edecek zorlicak biziSen ne yapmayı düşünüyorsun? Ebru hanımla devam edicek misin?
Benimde 6 aralik aslinda canim ama hem sokaga cikma hem klinik kapali pazartesi gidecem insallah daha hic vermedim kanEvet transferdaşız demek
Kan testin ne zaman benim 7 Aralık tabi duramadım yaptım doktoruma da henüz söylemedim kendi kendime takip diyorum
Birsey olmaz insallah canim yaa sıkıntı etme tutundu artik kanama vs birseyinde olmamis daha dikkatli olursunAzcık halay azcıkta Ankara misketmüziğe ve oynayanlara dayanamadım o bile bize lüksmüş geç anladım
Benimkini parça parça aldılar. Toplamayı ayrı aldılar. Belki döllenmez ne bilim boş olur falan diye. Transfer günü de işlemden sonra çıkışta aldılar. Sizde farklıymış.Hayatım transfer ödemesi falan hepsi opu'da verildi. Dondurmayı almadılar. Onu da transferde aliyolar anladığım kadariyla. Bi tek onu vericez. Adetliykem gittiğimde hallederiz onu da.
Doğru dedin canım. Allah kolaylık versin. Çalışır halledersiniz inşaallahSanmiyorum evime yakin bi doktor arastiricam kanimi ve artislari goreyimde insallah zaten borclandik ev borcu ödüyoruz bu tup bebek parasini bile ailem karsiladi Alalh razi olsun o yuzden zor gibi bakalim riskli bi durum olmazsa birde ilac igne devam edecek zorlicak bizi
benim aşırı derece de bacaklarım agrıyor. sanki adet olacak gibi .Birsey olmaz insallah canim yaa sıkıntı etme tutundu artik kanama vs birseyinde olmamis daha dikkatli olursun
Birazcık dikkat et canım, sonra kan sulandırıcıyı bırakınca yersinyarım dilim yiyorum ya napayım . :) bundan sonra daha az yerim
Yok canım 2 embriyom kalıcak transfer haric. Onlar için 2200 vericem. Transfer edilicekleri de beklettik ya, onun için de 1750 tl. Rahim dinlendirme işte burahim dillendirme adı altında ayrı ücret mi aldılar . ?
embryo dondurma ile tahşm dinlendirme aynı tutar ve aynı ğcret oluyor diye biliyorum
Bizden de embriyo çözme parası aldılar. Sanki ne yapıyorlarsa çözerkenBenimkini parça parça aldılar. Toplamayı ayrı aldılar. Belki döllenmez ne bilim boş olur falan diye. Transfer günü de işlemden sonra çıkışta aldılar. Sizde farklıymış.
Aynen iste canim bi netlessin ilk kanimi orda veririm insallah hem igneyi falan da sorarim ondan sonrasi nasip kismet bu traflarda sancaktepe sultanbeyli cekmekoy taraflarinda guzel bi doktor arastircam bi netlessin de nasip kismet odenir insallah sıkıntı etmiyorum Rabbim kolayligini veriyo saglikli hayirli evlat olsunda embriyom maddiyat halledilir bir turluDoğru dedin canım. Allah kolaylık versin. Çalışır halledersiniz inşaallahöyle bi dr bul ki, tüp bebek işinden de anlasın. Yani ilaç takibini falan yapabilsin. Zaten sana çok uzaktı ya
Benimde bazen sanki kaslar ağrıyor gibi. Dün eşime masaj yaptırdım iyi geliyor bir dene istersen.benim aşırı derece de bacaklarım agrıyor. sanki adet olacak gibi .
kalcam ile diz kapagım arası. uyuyamadım agrıdan
Benimde agriyo bacaklarim cekiliyo gibi arada kalcamda da batma oldu ara arabenim aşırı derece de bacaklarım agrıyor. sanki adet olacak gibi .
kalcam ile diz kapagım arası. uyuyamadım agrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?