- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.981
Bizde baştan bi 3 bin küsür alıyolar. Opuda da geri kalanı. Finalde de dondurmaBenimkini parça parça aldılar. Toplamayı ayrı aldılar. Belki döllenmez ne bilim boş olur falan diye. Transfer günü de işlemden sonra çıkışta aldılar. Sizde farklıymış.
aynı şey bize de oldu canm . ev aldık bir de kısa tuttuk vadeyi. 1 sene sonra bu tüp bebek işi cıktı. ben eşimden gıdım gıdım alıp kendi maaşmla biriktiriyordum.Sanmiyorum evime yakin bi doktor arastiricam kanimi ve artislari goreyimde insallah zaten borclandik ev borcu ödüyoruz bu tup bebek parasini bile ailem karsiladi Alalh razi olsun o yuzden zor gibi bakalim riskli bi durum olmazsa birde ilac igne devam edecek zorlicak bizi
Aynen öyle. Yavruşuna hayırlısıyla kavuş da gerisi hallolurAynen iste canim bi netlessin ilk kanimi orda veririm insallah hem igneyi falan da sorarim ondan sonrasi nasip kismet bu traflarda sancaktepe sultanbeyli cekmekoy taraflarinda guzel bi doktor arastircam bi netlessin de nasip kismet odenir insallah sıkıntı etmiyorum Rabbim kolayligini veriyo saglikli hayirli evlat olsunda embriyom maddiyat halledilir bir turlu
Benim hep 3. Gün taze embriyo oldu o yüzden o kısmını bilmiyorum alırlardı da ne kadar alırlardıBizden de embriyo çözme parası aldılar. Sanki ne yapıyorlarsa çözerken
Sana Ümraniye uyarmı. Benim doktorumu öneririm sana. Hem tüp bebek hemde kadın doğumAynen iste canim bi netlessin ilk kanimi orda veririm insallah hem igneyi falan da sorarim ondan sonrasi nasip kismet bu traflarda sancaktepe sultanbeyli cekmekoy taraflarinda guzel bi doktor arastircam bi netlessin de nasip kismet odenir insallah sıkıntı etmiyorum Rabbim kolayligini veriyo saglikli hayirli evlat olsunda embriyom maddiyat halledilir bir turlu
Aa ananası aksine tutunmaya yardımcı diye çok yedim ben. Kan sulandırıcı hap ve iğne de kullanıyorum her gün yememek mi lazımmışyarım dilim yiyorum ya napayım . :) bundan sonra daha az yerim
Rabbim emeklerimizin sonucunu kat kat versin insallah hepimizin cok sukur bende ogretmenim bizde cok az vadeli ödüyoruz o yuzden yuksek meblaglarda ödüyoruz Rabbim odeme kolayligi versin hepimize benimds kendi ailem biliyo sadece onlar ustlendi kaynanamlarda evin 3 de 1 ini onlar odemisti bi daha istemedikaynı şey bize de oldu canm . ev aldık bir de kısa tuttuk vadeyi. 1 sene sonra bu tüp bebek işi cıktı. ben eşimden gıdım gıdım alıp kendi maaşmla biriktiriyordum.
rabbim yardım etti ama bende eşime bebişler olurda herseyi babanlar alacak diye baskı yapıyorım. onlardan gizledik . gereksiz yere dk bası arayıp sormasınlar diye. ama olumlu sonuclansn dicez tüp bebek diye:)
Orasida biraz uzak ama neresinde umraniyenin canim yine alayim ismini bulunsun bende muayenesi ne kadar birdeSana Ümraniye uyarmı. Benim doktorumu öneririm sana. Hem tüp bebek hemde kadın doğum
Daha dereyi gormeden pacayi siviyorum ama inslalah su kanla bi netlessin artsin da dua et canimOrasida biraz uzak ama neresinde umraniyenin canim yine alayim ismini bulunsun bende muayenesi ne kadar birde
Çok sabırlısın maşallah :)Benimde 6 aralik aslinda canim ama hem sokaga cikma hem klinik kapali pazartesi gidecem insallah daha hic vermedim kan
Muayene 150 tlOrasida biraz uzak ama neresinde umraniyenin canim yine alayim ismini bulunsun bende muayenesi ne kadar birde
Idrarda sabirli olamadim ama kanda beklicem inslalah 2 gun kaldi zatenÇok sabırlısın maşallah :)
Ben testlerde bi açık renk bi koyu renk görünce dayanamadım yaptırdım
Yan etkilerinde var canım, hemen hemen herkese oldu.bugun reglimin 4 günü 2. günu estorofeme baslafim arti folik asite ilk gun cok halsizlik keyiflik yasadm yasayn var mi aranzda hnmlar 11 aralikta gidecegim tekrardan
Bakiyim canim kullaniyorum uygunmus randevusuda cok sagol aklimda bulunsunMuayene 150 tl
İnstagram kullanıyormusunLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Fera Business Sütçü İmam Cad No 28/34 Kat 3 Daire 18 Ümraniye 0216 7710788 Istanbul, Turkey
En doğrusu direk yüksek değerle başlarsın stressiz olur ne güzelIdrarda sabirli olamadim ama kanda beklicem inslalah 2 gun kaldi zaten
Hergün iki üç doğuma gidiyor o bebişleri görmen lazım. İnstagramdan takip etBakiyim canim kullaniyorum uygunmus randevusuda cok sagol aklimda bulunsun
Inslalah canim insalalhEn doğrusu direk yüksek değerle başlarsın stressiz olur ne güzel
Hemen aldim takibeHergün iki üç doğuma gidiyor o bebişleri görmen lazım. İnstagramdan takip etdaha çok gaza gel
Buzdolabından çıkarıyolar işteBizden de embriyo çözme parası aldılar. Sanki ne yapıyorlarsa çözerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?