Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benimkini parça parça aldılar. Toplamayı ayrı aldılar. Belki döllenmez ne bilim boş olur falan diye. Transfer günü de işlemden sonra çıkışta aldılar. Sizde farklıymış.
Bizde baştan bi 3 bin küsür alıyolar. Opuda da geri kalanı. Finalde de dondurma

aynı şey bize de oldu canm . ev aldık bir de kısa tuttuk vadeyi. 1 sene sonra bu tüp bebek işi cıktı. ben eşimden gıdım gıdım alıp kendi maaşmla biriktiriyordum.
rabbim yardım etti ama bende eşime bebişler olurda herseyi babanlar alacak diye baskı yapıyorım. onlardan gizledik . gereksiz yere dk bası arayıp sormasınlar diye. ama olumlu sonuclansn dicez tüp bebek diye:)

Aynen öyle. Yavruşuna hayırlısıyla kavuş da gerisi hallolur

Sana Ümraniye uyarmı. Benim doktorumu öneririm sana. Hem tüp bebek hemde kadın doğum

Rabbim emeklerimizin sonucunu kat kat versin insallah hepimizin cok sukur bende ogretmenim bizde cok az vadeli ödüyoruz o yuzden yuksek meblaglarda ödüyoruz Rabbim odeme kolayligi versin hepimize benimds kendi ailem biliyo sadece onlar ustlendi kaynanamlarda evin 3 de 1 ini onlar odemisti bi daha istemedik

bugun reglimin 4 günü 2. günu estorofeme baslafim arti folik asite ilk gun cok halsizlik keyiflik yasadm yasayn var mi aranzda hnmlar 11 aralikta gidecegim tekrardan

Orasida biraz uzak ama neresinde umraniyenin canim yine alayim ismini bulunsun bende muayenesi ne kadar birde
Muayene 150 tl
İnstagram kullanıyormusun

Fera Business Sütçü İmam Cad No 28/34 Kat 3 Daire 18 Ümraniye 0216 7710788 Istanbul, Turkey

Bakiyim canim kullaniyorum uygunmus randevusuda cok sagol aklimda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…