• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

yok bacım öle her ilacı körü körüne kullanmam:KK66:) prosedürlere biat etmiyorum asilik var ruhumda😂 sen nereye gidiyorsun tedaviye?
Ben kıbrıstayım canım, dünya ivf deyim, Eylülde ilk transferimi olmuştum, taze transfer 5. Gün. Düşükle sonuçlandı, şimdi ikinciyi bekliyorum, bana hiç aspirin ya da kan sulandırıcı vermedi, sadece fitil kullanıyodum, ikinci transferimde soracağım ama. Zaten şimdi kendikendime kullanmaya başladım aspirin. Tranaferime daha var diye uzaktan uzaktan izliyorum sizleri😂 bana da fikir oluyor, ilk görüşmemizde darlıcam doktoru, sorulacaklar listesi yapıyorum sizin yazdıklarınıza bakıp😂😂

yaziyla duygularimizi net aktaramadigimiz icin yanlis anlasilmalar olabiliyor.. en guzeli niyetini anlatip konuyu kapatmak :KK66:
yanlış anlaşıldığı aşikar.insanlar sorunlarında direk sorunu olduğu kişiyle çözsse zaten sıkıntı yok.ama ulu orta yazışılan biryerde eleştirmek hoş değil.neyse herkes kalbine göre davransın.pek hoşuma giden şeyler değil zaten.konu kapandı.;)

Ben kıbrıstayım canım, dünya ivf deyim, Eylülde ilk transferimi olmuştum, taze transfer 5. Gün. Düşükle sonuçlandı, şimdi ikinciyi bekliyorum, bana hiç aspirin ya da kan sulandırıcı vermedi, sadece fitil kullanıyodum, ikinci transferimde soracağım ama. Zaten şimdi kendikendime kullanmaya başladım aspirin. Tranaferime daha var diye uzaktan uzaktan izliyorum sizleri😂 bana da fikir oluyor, ilk görüşmemizde darlıcam doktoru, sorulacaklar listesi yapıyorum sizin yazdıklarınıza bakıp😂😂
Ya kimi ilaç istio kimi ben gibi istemiyo bize yaranılmaz😂😂 ama senin genetik kan pıhtılasma vs tüm testlerin yapılmışmıydı??? senin dr da hiç ilaç vermemiş ben bu dr ları anlayamıyorum🥸

Yok artik nolacak sanki ocaga sarksa sen zaten baslamissin opu olmussun bi aksaklik cikmis yeni baslayanalra yeni fiyat tan yapmalari lazim ama iste demekki oyle degilmis
Aynen şekerim olması gereken o ama baştan belirttiler. Eşim de ayın 10'unda çıkıyo karantinadan. Gerçi adetliyken gittigimde veririz. Bidaha gitmesin

Cidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seni 🤗
Daha önde kimyasal geçmişim var o yüzden çok temkinliyim böyle renklerde benimle oynayınca çok korktum ama hiç alakası yokmuş
Hatta asıl bomba 7. Gün bide miratech marka test yaptım 2. Çizgi cıkmadı bile onu da yüklüyorum hayalet gibi 😂
9 mus ayni gun olmusuz transfer😊25 kasimda oldun herhalde

Karantina ne zman bitiyor canım nasil oldun iyileştin mi
yarın son günüm. Kapanış yapiyorum 😅 sanki sokakta yaşamaya başlıcam. Eşimin ayın 10'unda bitiyor. Bana ne bi yere çıkamazsın dedi bana. Neymiş o bana sebep evde duruyomuş 😁 iyiyim çok şükür. Bugün hepten iyiydim. Biraz çabuk yoruluyorum bide koku tat yok.

bence sen Kibristasin ve surekli basin agriyor :KK70: :KK70: niye ben seni surekli karistiyorum.. kusura bakma :) Tr ye gore memnun kaldin mi oranin sisteminden? nasildi
Kıbrısta olan benim canım😂 karıştırdın belki de🤗 bu ilaçlar bu hormonlar bizi mahvediyor valla bizi uyutsalar bebeleri koysalar, kese görmek için uyandırsalar keşke🥰

Sorma ya ilaçla kaldım baş başa bıraksam dert bırakmasam dert.
İstanbul Bağcılar yakinlardaysa neden olmasın giderim tabi
Göztepe eğitim araştırmadaydı canım. Olmadı sana tüh. Bülent Can bey var. Hem çok alakalı hem de detaycı. Bülent erol eşime önermişti. Memnun kaldık biz.

Aynen şekerim olması gereken o ama baştan belirttiler. Eşim de ayın 10'unda çıkıyo karantinadan. Gerçi adetliyken gittigimde veririz. Bidaha gitmesin
Senin sadece transferin yapılacak. Yarım kalmış sonuçta zamlı vermemen gerekiyor konuş ilk gittiğinde ayarlar onlar.

Evet bizede sadece yasktan bahsetti detay vermedi. Korkudan zaten heralde bisüre 😅
Ben doktorumu o yüzden seviyorum. Sorduğum her soruya gereksiz detaylı açıklama yapıyor şu ilaç olayını en az 10 dakika anlatmıştır şu ilaç şöyle bu ilaç böyle 😂

Back