- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.921
Hehe öyle olsun fark etmezbence sen Kibristasin ve surekli basin agriyorniye ben seni surekli karistiyorum.. kusura bakma :) Tr ye gore memnun kaldin mi oranin sisteminden? nasildi
Yok ya ocağa sarkma olursa fiyatlar geçerli değil dediler. Benim ödeyecek bi dondurmam kaldı. Onu da transferle veririz dedik ama kısmet olmadı. Şimdi gitsin ödesin valla.Hadi bakalim ya sen sonucta tedaviye basladin basladiginizdaki fiyattan devam edersin zamla degil bence yani bi zahmet
Aynen mantıklı zamlar yolda belli yaniTransfer ödemesini, rahim dinlendirmeyi falan ödedik. Eşime dedim zaten karantinadan çıktığın gibi önden dondurma parasını öde. Transferim ocağa kalıcak çünkü.
İyi ki varsın canım, herkesi toparlıyorsunEvet kanaman olurdu Allah korusun. Korkma ya bi sürü ilaç kullanıyosun orda dursun diye. Öyle durduk yere bişey olmaz. Benim kalbi durduğu halde düşmedi düşün yani. Kullandığımız ilaçlara bak. Kürtaj olmak zorunda kaldım. hiç ne kanama ne sökülme.
inş arkadaşııımm erken gebelik testi ile mi yoksa normal kaset testle mi?Selam arkadaşım umarım pozitifi görürsün
bende 5. Gün embriyosu transferi oldum
5. Gün silik çizgi gördüm ama çok çok silikti
Çıkmazsa da hiç kendini üzme derim
Beta ise 7. Gün 37, bugün yani 9. Gün 154 çıktı
Yok artik nolacak sanki ocaga sarksa sen zaten baslamissin opu olmussun bi aksaklik cikmis yeni baslayanalra yeni fiyat tan yapmalari lazim ama iste demekki oyle degilmisYok ya ocağa sarkma olursa fiyatlar geçerli değil dediler. Benim ödeyecek bi dondurmam kaldı. Onu da transferle veririz dedik ama kısmet olmadı. Şimdi gitsin ödesin valla.
hepimiz gebe olalım . bebişlerimdoguralım şu karantina gecsin ortak kolay bi şehirde toplaşalım yahuıı:)İyi ki varsın canım, herkesi toparlıyorsun
Karantina ne zman bitiyor canım nasil oldun iyileştin miYok ya ocağa sarkma olursa fiyatlar geçerli değil dediler. Benim ödeyecek bi dondurmam kaldı. Onu da transferle veririz dedik ama kısmet olmadı. Şimdi gitsin ödesin valla.
Cidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seniCok rahatlattin beni suan Alalh razi olsun benimde oyle bi 6.gun yaptim bi 8 cok bekirginlesmedi bende endise ettim henuz kan vermedim ama pazartesi vericem Insallah
yaziyla duygularimizi net aktaramadigimiz icin yanlis anlasilmalar olabiliyor.. en guzeli niyetini anlatip konuyu kapatmakya gerildm suan bir yanlıs anlasılma vr ulu orta eleştiriliyorum cidden şok oldum suan
Di mi nasıl güzel olurdu. Bu kadar dertleşmek, birbirimize yardımcı olmak bunun tadı hiç bir yerde yok. Merakta ediyorum herkesihepimiz gebe olalım . bebişlerimdoguralım şu karantina gecsin ortak kolay bi şehirde toplaşalım yahuıı:)
Digerlri hangi marka canım. Hayirlsii olsun bu aradaCidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seni
Daha önde kimyasal geçmişim var o yüzden çok temkinliyim böyle renklerde benimle oynayınca çok korktum ama hiç alakası yokmuş
Hatta asıl bomba 7. Gün bide miratech marka test yaptım 2. Çizgi cıkmadı bile onu da yüklüyorum hayalet gibi
Aa evet hayalet otesi cikmisCidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seni
Daha önde kimyasal geçmişim var o yüzden çok temkinliyim böyle renklerde benimle oynayınca çok korktum ama hiç alakası yokmuş
Hatta asıl bomba 7. Gün bide miratech marka test yaptım 2. Çizgi cıkmadı bile onu da yüklüyorum hayalet gibi
yap yap sonuna kadar yararlan :) artik esim bu seferkinde o kadar empati kurdu ki keske o igneleri bana yapsalar, elimden bisey gelse... demeye basladiO da işe yaradığını birşeyler yaptığını hissetsin işteben de öyle yapicam. Gariban kalmasın köşede
Sorma ya ilaçla kaldım baş başa bıraksam dert bırakmasam dert.O nasıl dr öyle ya karabasan gibisen nerdeydin? Şahane bir endokrin dr'u önerebilirim.
Bence de yok Ben de yanlis anlamis olabilirim seni.kötü niyetinin olmadigini anladigimi da bir kere daha söylüyorum. Yani ama haline sükret falan demen de üzdü. Belki o an fazla alingandim onu da bilmiyorum. Isin özü bunla ilgili sakaya hacet yok
.gene söylüyorum bazen insanlar kendinden daha kötü durumda olanı görünce şükreder ya!!! kendini daha iyi hisseder sen kendini iyi hisset die yazdım.ama nerden bakarsan ordan görürsün.alınganlığının faturasını bana kesme! Bende laylaylom zaman geçirmiyorum ama moral olsun die sohbetiniz vr die yazdım.ama senin yaptığın daha büyük bir ayıp.
ben ikisini de denedim. iki tarafinda arti ve eksileri var.. en buyuk artisi da ucreti :) Tr buralara gore IVF cokk hesapli. nasip olduktan sonra fizanda yaptirsak ta olurHehe öyle olsun fark etmeztürkiyede hic yaptirmadin canim ama sizlerden duydugum gördügüm kadariyla orda cok daha farkli tedaviler var ve daha güzel ilgileniyorlar
Bende yaptım o yanlısı iki gün yattım ağrıyla kanaman yoksa korkma ama tabi tekrarlama yoracak hareketleriÇok şükür ama bugün yanlış birşeyler yaptım, şuan oturdum kara kara düşünüyorum inşallah birşey olmamıştır. Hafif ağrım var, birşey olsa kanamam olurdu di mi
Çünkü herkesin yerine kendimi koyuyorum. Ve hiçbiriniz yok yere üzülün istemiyorumİyi ki varsın canım, herkesi toparlıyorsun
Benim 1hafta sürdü prolutonu vurulunca geçtiKahve lekelenmen kaç gun sürdü? Benımde dun sabah bu sabah lekelenmem oldu sabahları oluyo sadece benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?