- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.941
Ben kıbrıstayım canım, dünya ivf deyim, Eylülde ilk transferimi olmuştum, taze transfer 5. Gün. Düşükle sonuçlandı, şimdi ikinciyi bekliyorum, bana hiç aspirin ya da kan sulandırıcı vermedi, sadece fitil kullanıyodum, ikinci transferimde soracağım ama. Zaten şimdi kendikendime kullanmaya başladım aspirin. Tranaferime daha var diye uzaktan uzaktan izliyorum sizleriyok bacım öle her ilacı körü körüne kullanmam) prosedürlere biat etmiyorum asilik var ruhumda sen nereye gidiyorsun tedaviye?
Evet bizede sadece yasktan bahsetti detay vermedi. Korkudan zaten heralde bisüreIlişki yasağını da sordum en az 12.haftaya kadar yasak dedi. 12.haftadan sonra da spermler rahimde kasılmaya sebep olabildiği için dışa boşalma veya prezervatif önercez dedi
yanlış anlaşıldığı aşikar.insanlar sorunlarında direk sorunu olduğu kişiyle çözsse zaten sıkıntı yok.ama ulu orta yazışılan biryerde eleştirmek hoş değil.neyse herkes kalbine göre davransın.pek hoşuma giden şeyler değil zaten.konu kapandı.yaziyla duygularimizi net aktaramadigimiz icin yanlis anlasilmalar olabiliyor.. en guzeli niyetini anlatip konuyu kapatmak
Yok daha yaparmıyım, biran düşünemedim sanki normal gebelik yaşıyormuşuz gibi davrandım.Bende yaptım o yanlısı iki gün yattım ağrıyla kanaman yoksa korkma ama tabi tekrarlama yoracak hareketleri
Ya kimi ilaç istio kimi ben gibi istemiyo bize yaranılmazBen kıbrıstayım canım, dünya ivf deyim, Eylülde ilk transferimi olmuştum, taze transfer 5. Gün. Düşükle sonuçlandı, şimdi ikinciyi bekliyorum, bana hiç aspirin ya da kan sulandırıcı vermedi, sadece fitil kullanıyodum, ikinci transferimde soracağım ama. Zaten şimdi kendikendime kullanmaya başladım aspirin. Tranaferime daha var diye uzaktan uzaktan izliyorum sizleribana da fikir oluyor, ilk görüşmemizde darlıcam doktoru, sorulacaklar listesi yapıyorum sizin yazdıklarınıza bakıp
Rabbim seninde yüzünü güldürsün. Çok tatlı ve iyi bir insansın güzel şeyleri hak ediyorsunÇünkü herkesin yerine kendimi koyuyorum. Ve hiçbiriniz yok yere üzülün istemiyorumherşey hepimiz için çok güzel olsun
Aynen şekerim olması gereken o ama baştan belirttiler. Eşim de ayın 10'unda çıkıyo karantinadan. Gerçi adetliyken gittigimde veririz. Bidaha gitmesinYok artik nolacak sanki ocaga sarksa sen zaten baslamissin opu olmussun bi aksaklik cikmis yeni baslayanalra yeni fiyat tan yapmalari lazim ama iste demekki oyle degilmis
9 mus ayni gun olmusuz transferCidden canım rahatla bence de ben okadar çok stres yaptım ki çok iyi anlıyorum seni
Daha önde kimyasal geçmişim var o yüzden çok temkinliyim böyle renklerde benimle oynayınca çok korktum ama hiç alakası yokmuş
Hatta asıl bomba 7. Gün bide miratech marka test yaptım 2. Çizgi cıkmadı bile onu da yüklüyorum hayalet gibi
yarın son günüm. Kapanış yapiyorumKarantina ne zman bitiyor canım nasil oldun iyileştin mi
Vay anasınıııııyap yap sonuna kadar yararlan :) artik esim bu seferkinde o kadar empati kurdu ki keske o igneleri bana yapsalar, elimden bisey gelse... demeye basladi
Naptin canim agir mi kaldirdinYok daha yaparmıyım, biran düşünemedim sanki normal gebelik yaşıyormuşuz gibi davrandım.
Kıbrısta olan benim canımbence sen Kibristasin ve surekli basin agriyorniye ben seni surekli karistiyorum.. kusura bakma :) Tr ye gore memnun kaldin mi oranin sisteminden? nasildi
Aynen canim o zaman verirsin simdi gelir baya zam kesinAynen şekerim olması gereken o ama baştan belirttiler. Eşim de ayın 10'unda çıkıyo karantinadan. Gerçi adetliyken gittigimde veririz. Bidaha gitmesin
Göztepe eğitim araştırmadaydı canım. Olmadı sana tüh. Bülent Can bey var. Hem çok alakalı hem de detaycı. Bülent erol eşime önermişti. Memnun kaldık biz.Sorma ya ilaçla kaldım baş başa bıraksam dert bırakmasam dert.
İstanbul Bağcılar yakinlardaysa neden olmasın giderim tabi
Senin sadece transferin yapılacak. Yarım kalmış sonuçta zamlı vermemen gerekiyor konuş ilk gittiğinde ayarlar onlar.Aynen şekerim olması gereken o ama baştan belirttiler. Eşim de ayın 10'unda çıkıyo karantinadan. Gerçi adetliyken gittigimde veririz. Bidaha gitmesin
Allah razı olsun canim Rabbim sana benden çok tatlı iyi evlatlar nasip etsin inşaallahRabbim seninde yüzünü güldürsün. Çok tatlı ve iyi bir insansın güzel şeyleri hak ediyorsun
Diğer 2 si artımed mi öyle bir şeydi hepsi 5-7 tllik kaset testler işteDigerlri hangi marka canım. Hayirlsii olsun bu arada
Ben doktorumu o yüzden seviyorum. Sorduğum her soruya gereksiz detaylı açıklama yapıyor şu ilaç olayını en az 10 dakika anlatmıştır şu ilaç şöyle bu ilaç böyleEvet bizede sadece yasktan bahsetti detay vermedi. Korkudan zaten heralde bisüre
Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Ebru hanımla devam edicek misin?Aynen canim o zaman verirsin simdi gelir baya zam kesindoktor randevularina da gelir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?