- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.301
Ben tamamen boşaltmıştım mesaneyi. Transfer için giderken 2 barsak su içtim. Araştırdım idrar kesesi ne kadar idrar alıyor diyeAhhh o idrara sıkışık girmek beni mafediyor
1.5 litre iç diyorlar. İlk asilamada içtim fena oldum.Ben tamamen boşaltmıştım mesaneyi. Transfer için giderken 2 barsak su içtim. Araştırdım idrar kesesi ne kadar idrar alıyor diyesıkışıktım ama patlayacak kadar değil. Hemşire de cok güzel sıkışmışsınız dedi. Hem onlar işini güzel yaptı, hem de ben patlıycam korkusu yaşamadım ilkinde yanıma 1 litre su şişesi almıştım. Çıldırmak üzereydim
Evet evet ben de sürgüde yapamadım. Daha doğrusu yapılmıyo. Sonradan bacakları ileri uzatınca yapıldığını fark ettim. Aklında olsun uzat bacaklarını o zaman oluyo1.5 litre iç diyorlar. İlk asilamada içtim fena oldum.Transferde iciyorken içeri erken aldilar hemşire tam sıkışmamissizn dedi alttan bir şey sıktı bir anda sıkıştım ama doktorun acil gitmesi gerekti hemen wc ye gittim. Tekrar su içmeye başladım. Transfer sonrası altıma sürgü verdiler ama bir turlu yapamadım aglicktm neredeyse yarım saat yattım wc ye gittim. Sürgü. İşi güzel ama ben beceremedim
Valla aynen canım yarım saat ne şekle girdim olmadı. Zaten çok sıkısinca wc de bile olmuyorEvet evet ben de sürgüde yapamadım. Daha doğrusu yapılmıyo. Sonradan bacakları ileri uzatınca yapıldığını fark ettim. Aklında olsun uzat bacaklarını o zaman oluyomesane 350 cc sıkışıyomuş. Bence senin su aşağıya inememiş heyecandan
Allah yardımcımız olsun canımValla aynen canım yarım saat ne şekle girdim olmadı. Zaten çok sıkısinca wc de bile olmuyorkorkulu rüyam olur kendisi
Amin canım sonunda bebisimize kavusalim da geçiyor her şeyAllah yardımcımız olsun canım
Amin inşaallah bu yıl bebeksiz son yılımız olsun inşaallahAmin canım sonunda bebisimize kavusalim da geçiyor her şey
1.5 litre iç diyorlar. İlk asilamada içtim fena oldum.Transferde iciyorken içeri erken aldilar hemşire tam sıkışmamissizn dedi alttan bir şey sıktı bir anda sıkıştım ama doktorun acil gitmesi gerekti hemen wc ye gittim. Tekrar su içmeye başladım. Transfer sonrası altıma sürgü verdiler ama bir turlu yapamadım aglicktm neredeyse yarım saat yattım wc ye gittim. Sürgü. İşi güzel ama ben beceremedim
Amanıııın bu işler var bide dimiEvet evet ben de sürgüde yapamadım. Daha doğrusu yapılmıyo. Sonradan bacakları ileri uzatınca yapıldığını fark ettim. Aklında olsun uzat bacaklarını o zaman oluyomesane 350 cc sıkışıyomuş. Bence senin su aşağıya inememiş heyecandan
Ederim tabi canımSorunca bize de haber et. Merak ettim açıkçası
Canım benim perşembe gününe ertelendi. Hatırlıyor musun 5 kasım diye yanlışlıkla yazmıştım
Sürgü yatakta idrari rahat yapmak icjnAmanıııın bu işler var bide dimisürgü nasıl oluyor ya bizi bırakıp gidiyolar mı onların yanında nasıl yapçaz
Ben kullandım canım vurulduğum an rahat ama sonradan kötü oluyordu oturamıyordm bide sen 2 tane oluyormuşsun çok normalArkadaşlar bu progestan mıdır nedir bu iğne nasıl bişey böyle allah aşkına. Dün başladım vurulmaya günde 2 ampul ama ne yürüyebiliyorum ne de oturabiliyorum. Kullananlar sizde böyle miydiniz. Ben perişan oldum valla
Aynen canım vurulduğum da bişey yok aradan 1 saat geçince başlıyor. Aksiyorum bazen yürürken. Allah yardımcımız olsunBen kullandım canım vurulduğum an rahat ama sonradan kötü oluyordu oturamıyordm bide sen 2 tane oluyormuşsun çok normal
Amin canım rabbim mükafatını versin insallahAynen canım vurulduğum da bişey yok aradan 1 saat geçince başlıyor. Aksiyorum bazen yürürken. Allah yardımcımız olsun
Benim eşim koymuştuAmanıııın bu işler var bide dimisürgü nasıl oluyor ya bizi bırakıp gidiyolar mı onların yanında nasıl yapçaz
Ben de var malesef hem de ileri derece dedi doktor. Zaten sürekli ecopirin kullanıyorum ama doktor bana tedaviye başlayınca kan sulandırıcı iğnelere de başlayacağız dedi. Çünkü hormon ilaçları da pıhtılaşmaya sebep oluyor bana bunu hematoloji uzmanı da söylemişti çok dikkatli kullan gerek olursa diye. Benden sana tavsiye doktorunu değiştir ve hormon ilaçları kullanırken de mutlaka kan sulandırıcı iğne kullan riske atma.Yaa hiç sorma. Kanda çıkmasa tamam diyeceğim ama kan sonucu pıhtılaşma var diyorlar. Nasıl ilaç vermezler anlamadım
Cok fena gercekten progesteron iğne 1 haftadan sonra oturamamaya başlıyosunArkadaşlar bu progestan mıdır nedir bu iğne nasıl bişey böyle allah aşkına. Dün başladım vurulmaya günde 2 ampul ama ne yürüyebiliyorum ne de oturabiliyorum. Kullananlar sizde böyle miydiniz. Ben perişan oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?