• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ahhh o idrara sıkışık girmek beni mafediyor 😁
Ben tamamen boşaltmıştım mesaneyi. Transfer için giderken 2 barsak su içtim. Araştırdım idrar kesesi ne kadar idrar alıyor diye 🤣 sıkışıktım ama patlayacak kadar değil. Hemşire de cok güzel sıkışmışsınız dedi. Hem onlar işini güzel yaptı, hem de ben patlıycam korkusu yaşamadım 🤣🤣 ilkinde yanıma 1 litre su şişesi almıştım. Çıldırmak üzereydim 🤭

Ben tamamen boşaltmıştım mesaneyi. Transfer için giderken 2 barsak su içtim. Araştırdım idrar kesesi ne kadar idrar alıyor diye 🤣 sıkışıktım ama patlayacak kadar değil. Hemşire de cok güzel sıkışmışsınız dedi. Hem onlar işini güzel yaptı, hem de ben patlıycam korkusu yaşamadım 🤣🤣 ilkinde yanıma 1 litre su şişesi almıştım. Çıldırmak üzereydim 🤭
1.5 litre iç diyorlar. İlk asilamada içtim fena oldum. 😁 Transferde iciyorken içeri erken aldilar hemşire tam sıkışmamissizn dedi alttan bir şey sıktı bir anda sıkıştım ama doktorun acil gitmesi gerekti hemen wc ye gittim. Tekrar su içmeye başladım. Transfer sonrası altıma sürgü verdiler ama bir turlu yapamadım aglicktm neredeyse yarım saat yattım wc ye gittim. Sürgü. İşi güzel ama ben beceremedim 😂

1.5 litre iç diyorlar. İlk asilamada içtim fena oldum. 😁 Transferde iciyorken içeri erken aldilar hemşire tam sıkışmamissizn dedi alttan bir şey sıktı bir anda sıkıştım ama doktorun acil gitmesi gerekti hemen wc ye gittim. Tekrar su içmeye başladım. Transfer sonrası altıma sürgü verdiler ama bir turlu yapamadım aglicktm neredeyse yarım saat yattım wc ye gittim. Sürgü. İşi güzel ama ben beceremedim 😂
Evet evet ben de sürgüde yapamadım. Daha doğrusu yapılmıyo. Sonradan bacakları ileri uzatınca yapıldığını fark ettim. Aklında olsun uzat bacaklarını o zaman oluyo 😉 mesane 350 cc sıkışıyomuş. Bence senin su aşağıya inememiş heyecandan 😁

Evet evet ben de sürgüde yapamadım. Daha doğrusu yapılmıyo. Sonradan bacakları ileri uzatınca yapıldığını fark ettim. Aklında olsun uzat bacaklarını o zaman oluyo 😉 mesane 350 cc sıkışıyomuş. Bence senin su aşağıya inememiş heyecandan 😁
Valla aynen canım yarım saat ne şekle girdim olmadı. Zaten çok sıkısinca wc de bile olmuyor 😂 korkulu rüyam olur kendisi 😁

Amanıııın bu işler var bide dimi 😂 sürgü nasıl oluyor ya bizi bırakıp gidiyolar mı onların yanında nasıl yapçaz :confused:

S Szr_ @senasu1 kızlarrr yarın transfer olacaksınızzz 🥰 sona yaklaştınız inşallah 🥰
Canım benim perşembe gününe ertelendi. Hatırlıyor musun 5 kasım diye yanlışlıkla yazmıştım 😊 2 kasımda olucam sanmıştım ama rahim anca tam hazır hale gelmiş o yüzden bi aksilik çıkmazsa perşembe oluyorum 🥰

Arkadaşlar bu progestan mıdır nedir bu iğne nasıl bişey böyle allah aşkına. Dün başladım vurulmaya günde 2 ampul ama ne yürüyebiliyorum ne de oturabiliyorum. Kullananlar sizde böyle miydiniz. Ben perişan oldum valla

Arkadaşlar bu progestan mıdır nedir bu iğne nasıl bişey böyle allah aşkına. Dün başladım vurulmaya günde 2 ampul ama ne yürüyebiliyorum ne de oturabiliyorum. Kullananlar sizde böyle miydiniz. Ben perişan oldum valla
Ben kullandım canım vurulduğum an rahat ama sonradan kötü oluyordu oturamıyordm bide sen 2 tane oluyormuşsun çok normal

Ben kullandım canım vurulduğum an rahat ama sonradan kötü oluyordu oturamıyordm bide sen 2 tane oluyormuşsun çok normal
Aynen canım vurulduğum da bişey yok aradan 1 saat geçince başlıyor. Aksiyorum bazen yürürken. Allah yardımcımız olsun

Aynen canım vurulduğum da bişey yok aradan 1 saat geçince başlıyor. Aksiyorum bazen yürürken. Allah yardımcımız olsun
Amin canım rabbim mükafatını versin insallah 🙏🏻 ben bi sağ Bi soldan vurduruyordm. Artık kafam karışmaya başlamıştı deftere not alıyodm 😂 senin 2 tane olunca her gün hem sag hem sol vuruluyorsndr o yüzden dinlenmiyor kalçalar 😁

Yaa hiç sorma. Kanda çıkmasa tamam diyeceğim ama kan sonucu pıhtılaşma var diyorlar. Nasıl ilaç vermezler anlamadım
Ben de var malesef hem de ileri derece dedi doktor. Zaten sürekli ecopirin kullanıyorum ama doktor bana tedaviye başlayınca kan sulandırıcı iğnelere de başlayacağız dedi. Çünkü hormon ilaçları da pıhtılaşmaya sebep oluyor bana bunu hematoloji uzmanı da söylemişti çok dikkatli kullan gerek olursa diye. Benden sana tavsiye doktorunu değiştir ve hormon ilaçları kullanırken de mutlaka kan sulandırıcı iğne kullan riske atma.

Cok yumurta olmayıncada 5 e goturmuyolar canım cunku olanlarda 5 e gidemezse transfer edemıyolar en azından 3 te olanı koyabılıyo

Cok fena gercekten progesteron iğne 1 haftadan sonra oturamamaya başlıyosun

Back