• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar bu progestan mıdır nedir bu iğne nasıl bişey böyle allah aşkına. Dün başladım vurulmaya günde 2 ampul ama ne yürüyebiliyorum ne de oturabiliyorum. Kullananlar sizde böyle miydiniz. Ben perişan oldum valla
Merhaba ben de 5.in de transfer olacağım.evet o iğne öyle yapıyor maalesef karnım şiş ventaş gibiydi . ben göbekten vuruluyorum

Merhaba ben de 5.in de transfer olacağım.evet o iğne öyle yapıyor maalesef karnım şiş ventaş gibiydi . ben göbekten vuruluyorum
Yaaa böyle bir ağrı yok yarın söyliycem dr a değiştirsin

Sağol canım inşallah iyi olur 🙏🏻 Böyle olması beni de hiç strese sokmaması açısından iyi oldu, doktor da vücudunu hiç yormadık dedi düşük doza rağmen böyle olunca çok sevindi, rahim kalınlığı da 9.8 imiş. Senin de 3.gün embriyosuymuş bir sebebi var mı 🤔
Az ilaçla bol yumurta oluşmasi çok güzel olmuş canım 🤩 gerçekten vücut yorulmuyor o zaman. Benim yumurtalar devlette toplanıp dondurulmuştu, gittiğim hastane hep 3.gun transfer yapıyordu, kimseye 5. Günü beklemiyordu ondan 3.gun embriyosu transferi oldum hep 😊

Kizlar kıpırdamadan yatmak fayda edermi gerçekten. Benim 13 yaşında ergen bir kızım var okula dershaneye gidiyor. Onun için kalkıp en azından yemek yapmam lazım. Süpürge silme işi falan yapmayacağım tabi ama o kadar hareketsiz yatmak bana iyi gelmez birdebacaklarimda uyuşma oluyor benim çok yatınca. Yatamam ya ben inşallah sorun olmaz

Kizlar kıpırdamadan yatmak fayda edermi gerçekten. Benim 13 yaşında ergen bir kızım var okula dershaneye gidiyor. Onun için kalkıp en azından yemek yapmam lazım. Süpürge silme işi falan yapmayacağım tabi ama o kadar hareketsiz yatmak bana iyi gelmez birdebacaklarimda uyuşma oluyor benim çok yatınca. Yatamam ya ben inşallah sorun olmaz
kıpırdamadan yama tabi ki yemeğini yap kendini yorma yeter

Kuzu kimyasalmış umarım siz olumlu sonuç alırsınız bana da okurken umut olursunuz ♥️
Ben oglumdan once 9 tane oglumdan sonra 8 tane kimyasal gebelik gecirdim rabbim yardimcin olsun canim
Değerimi ben takip ettim doktorlar sagolsunlar pek umursamadilar. Kan sulandırıcı başlanması gerekiyormuş pıhtılaşma varmış onu da baslamadilar. Öyle olunca sonuç bu oldu tabi
Bu nasil bir hatadir benim ciddi derecede pihtilasma problemim var oglumda sabah aksam vuruluyordum igneyi
Simdi de doktorum transferden hemen once basliycaz dedi
Hatta ben ignelere ragmen kimyasal yasadigim icin benden baska test aldilar onun icin gebelik aşisı da yapacaklar
Simdi pihtilasmasi olmayana bile veriyolar

Bir de sunu diycem sakin kendini suclama bazen ignelere ragmen kimyasal gebelik olabiliyor

Canım benim perşembe gününe ertelendi. Hatırlıyor musun 5 kasım diye yanlışlıkla yazmıştım 😊 2 kasımda olucam sanmıştım ama rahim anca tam hazır hale gelmiş o yüzden bi aksilik çıkmazsa perşembe oluyorum 🥰
allah söyletmiş desene :) hayırlısı olsun canımmm kasım 5 için şafak sayacağız o halde :)

canım çift embriyo mu tek embriyo mu transfer edilecek bide kaçıncı gün embiroysu oludğunu bizimle paylaşır mısın listeye ekleyelim

Merhaba kızlar nasılsınızz? Transfer olcak arkadaşlarım yakın çevremden gelen tavsiyeleri yazmak istiyorum..transfere idrara sıkışık gideceğimiz için transferden sonra hasta bezi bağlayıp gerekirse ona idrarırın yapılması en az 3 saat kalkılmaması ve yatağın ayak ucunun kaldırılmasını ve ilk 3 gün gerekmedikçe kalkmadan dinlenilmesini şiddetle tavsiye edildi bana.bende sizinle paylaşmak istedim😘
Banada yatılmaması günlük rutin hayatımıza devam edilmesi transfer masasından kalkar kalmaz wcye gidilmesi söylendi

Back