- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.662
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.281
Canım benim de transferime 5 gün var, ben de bugün sabah akşam crinone jele başladım(normalde iğne vermişti doktor ama elimde jel olduğu için onu kullanıyorum önce) erken değil yani. Sanırım kan sulandırıcıyı da transferden sonra verecek.Benim transferime 5 gün var , progesteron iğne ve fitil verdiler erken değil mi sizlerin de böyle mi oldu? Bi de kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum
Ahh bu kan sulandırıcıya yine mi başlanacak transfer sonrasıCanım benim de transferime 5 gün var, ben de bugün sabah akşam crinone jele başladım(normalde iğne vermişti doktor ama elimde jel olduğu için onu kullanıyorum önce) erken değil yani. Sanırım kan sulandırıcıyı da transferden sonra verecek.
Yeni üyeyim. Sana yazıyı kopyalamak istedim daha anlaşılır olsun diye. Beceremedim o yüzden oku istersen dedimOkumama gerek yok kuzum ben öyle biliyordum sadece aydınlattığın için teşekkür ederim
Evet ya onu yapmak biraz sıkıntılıAhh bu kan sulandırıcıya yine mi başlanacak transfer sonrası8 gün bile beni mahvetmişti çok acıtıyor morartıyor
Ay sorma canım gerginim niyeyse sabahtan beri işe vurduk kendimi evde. Yarın 5 buçuk gibi olacakmış transfer 3 te hastanede ol dediler
Bende sizin gibi biliyorum en fazla 2,5 belkide ben yanlış anladım.allahtan düşük çıktıda tedaviye devam ediyorumDahiliye dr.'ları bile gebelikte ve gebe kalmak için en fazla 2,5 olması gerektiğini söylüyor. Sizin dr.un böyle yönlendirmesi tuhaf geldi bana.
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar, ben de bu ay anlamadan tüp bebeğe başladım
Normalde aşılamaya başlamıştık fakat 75ünite gonal f le 6 yumurta oluşunca doktorum tüp bebeğe dönelim dedi. Salı günü opu var cuma da transfer olacak sanırım 3.gün embriyosutüp bebek planlamadığım için hem çok şaşkın hem çok bilgisizim, sizi biraz darlayabilirim sorularımla
Oh ne güzel sevindim adınızaBende sizin gibi biliyorum en fazla 2,5 belkide ben yanlış anladım.allahtan düşük çıktıda tedaviye devam ediyorum
Sen daha önce neden kullanmıştın? Her şey çocikler için bi olsunlar daAhh bu kan sulandırıcıya yine mi başlanacak transfer sonrası8 gün bile beni mahvetmişti çok acıtıyor morartıyor
Ayyy hadi hayırlı haberlerle gel canımmmAy sorma canım gerginim niyeyse sabahtan beri işe vurduk kendimi evde. Yarın 5 buçuk gibi olacakmış transfer 3 te hastanede ol dediler
Bende opudan sonra kullandım canım benim 38 yumurtam vardı bu yüzden ohhs riskim vardı sanırım o yüzden verdiler yani bilmiyorum neden verdiler açıkçasıSen daha önce neden kullanmıştın? Her şey çocikler için bi olsunlar da
Canım teşekkür ederimHayırlısı olsun canımesinde sperm problemi var mı. Sperm de problem olunca genelde 3.gun transfer oluyor.
5. Gün pazara da gelse transfer yapıyorlar canım.
3.gün embriyosu oluyor canım, taze olacak o yüzden mi acaba beklemiyorCanım kaçıncı gün embriyosu olacak peki? Tazelerde 3.gün oluyordu herhalde birde transfer tarihin mi kesin değil
Hadi hayırlısııı bakalımmmAy sorma canım gerginim niyeyse sabahtan beri işe vurduk kendimi evde. Yarın 5 buçuk gibi olacakmış transfer 3 te hastanede ol dediler
Canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım
İyiyim teşekkür ederim. Bende ekim ayında tedaviye başlamıştım tüp için. Transferim oldu fakat maalesef ki negatif sonuç aldıkCanım teşekkür ederimsen nasılsın neler yapıyorsun
Ahhh o idrara sıkışık girmek beni mafediyorMerhaba kızlar nasılsınızz? Transfer olcak arkadaşlarım yakın çevremden gelen tavsiyeleri yazmak istiyorum..transfere idrara sıkışık gideceğimiz için transferden sonra hasta bezi bağlayıp gerekirse ona idrarırın yapılması en az 3 saat kalkılmaması ve yatağın ayak ucunun kaldırılmasını ve ilk 3 gün gerekmedikçe kalkmadan dinlenilmesini şiddetle tavsiye edildi bana.bende sizinle paylaşmak istedim
Benideeeee ben normaldede tutamammAhhh o idrara sıkışık girmek beni mafediyor
Valla oyle oldu siz dikkat edin ama lütfen. Her aşamanizi soruj ve arastirinSırf para uğruna yapıyor bunu bazı merkezler. Gerçekten hakkına girildi kuzum ama elbet Allah sorar bunu. Çok çok üzüldüm şuanda gerçekten. Onların ihmali yüzünden mutluluğun bölündü
Sorunca bize de haber et. Merak ettim açıkçasıCanım teşekkür ederimEşimde sperm sorunu yok yumurtalar toplanınca sebebini soracağım bakalım. Yılların doktoru bir bildiği vardır diyorum ama
3.gün embriyosu oluyor canım, taze olacak o yüzden mi acaba beklemiyorsalı opu olacak cuma transfer dedi ama embriyo oluşum durumuna göre her şey değişebilir. Zaten çok yumurtam da yok planlı olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?